a ti si fakat retard pa ne znas ni citati
gdje si to ti miteran od ledinu da mi je znati
Moderator: VIP
a ti si fakat retard pa ne znas ni citati

Sto bolan cojeka prozivas bezveze?respo wrote: 02 Jul 2020, 20:09 ako je ovo tacno za rakove koji su to bolesnici
ja insomniji ne bih to pozelio a kamoli nekome nebitnom
ustvari ne znam da sam ikad to nekome pozelio kad vratim film

Ovo je ipak zalet na poziciju Serifa Konjevica u duetu istog sa Amelom Zukovic

Jel hljeba ti zaista toliko tesko reci,MunDzi wrote: 02 Jul 2020, 20:07Rekla si ti daleko vise od toga.Zannalee wrote: 02 Jul 2020, 19:57
Nije tebi to rekla, nego meni. Samo što joj ja nisam poželjela nikakav rak nego san je upozorila i rekla "Dobićeš rak od toliko otrova u sebi". Tu želje ni skrivene nema. Zatim me nazvala kučkom. I nikom ništa.
Ja se tebi Fzdo divim kako je nisi do sad sto put poslo u neku stvar mada, s druge strane, mislim da žena nije dobro pa ne treba ni govoriti svašta.
Odoh vježbati.
Jbms za forumom
Namaste
Srce
![]()
Isprovaljivala si se.
Sad se igras igre rijeci.
Obrisali su tvoj post, a ja ga nisam prijavljivala.
Moj originalni na koji si istresla svoju zuc nisu dirali, jer u njemu nije bilo nista diskutabilno.
I da, gadis mi se jer si zla i podmukla.
I nastavite se vas dvoje diviti jedno drugome.
Bitno je da si ti dobro.
Ja cu nastaviti da ne budem dobro.
ajde i ti na citanje fino pa zakljuci sta sam napisao

Bezveze ti je to bolan,

Al burazinsomnia wrote: 02 Jul 2020, 20:14Ovo je ipak zalet na poziciju Serifa Konjevica u duetu istog sa Amelom Zukovic
Zena kao ti nije rodjena da sa pola srca bude voljena.
Kakav Georgijev. Taj samo po tviteru pise. Brat Serif pjeva Pjanicu u Luksemburgu

Pa kad bi i ti i on fino procitali skontali bi da je pomenut s postovanjem bez obzira sto se ne mirisemo a ne odmah kao on seljački o ledinu a ti sa pitanjem sto prozivas covjeka

Haj dobro,respo wrote: 02 Jul 2020, 20:19Pa kad bi i ti i on fino procitali skontali bi da je pomenut s postovanjem bez obzira sto se ne mirisemo a ne odmah kao on seljački o ledinu a ti sa pitanjem sto prozivas covjekaFuddo wrote: 02 Jul 2020, 20:16
Bezveze ti je to bolan,
Vako se cinia fin momak,
I onda sve useres nidje veze,
Frajer te bolan ne spominje nidje
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Zahiragic politicar?Fuddo wrote: 02 Jul 2020, 20:21Haj dobro,respo wrote: 02 Jul 2020, 20:19
Pa kad bi i ti i on fino procitali skontali bi da je pomenut s postovanjem bez obzira sto se ne mirisemo a ne odmah kao on seljački o ledinu a ti sa pitanjem sto prozivas covjeka
Al realno respo,
Razbicete ba frajer bezze
Tako si i Zahiragicu srao, a frajer te gotivio
Nalozili te klosari i ti levat ispo
Bezze fasovo

Otkud vam ta prica?Fuddo wrote: 02 Jul 2020, 20:21Haj dobro,respo wrote: 02 Jul 2020, 20:19
Al realno respo,
Razbicete ba frajer bezze
Tako si i Zahiragicu srao, a frajer te gotivio
Nalozili te klosari i ti levat ispo
Bezze fasovo

Ja ba, onaj sho ga neVle po internetu
Cuj spomenut s postovanjemrespo wrote: 02 Jul 2020, 20:19Pa kad bi i ti i on fino procitali skontali bi da je pomenut s postovanjem bez obzira sto se ne mirisemo a ne odmah kao on seljački o ledinu a ti sa pitanjem sto prozivas covjekaFuddo wrote: 02 Jul 2020, 20:16
Bezveze ti je to bolan,
Vako se cinia fin momak,
I onda sve useres nidje veze,
Frajer te bolan ne spominje nidje
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest