De linkOtava wrote: 03 Jul 2020, 10:24Bobi je valjda admin,Cmoljo je slozio punomocja,neki dan ga Tomahavk banovao na 7 danaBeni_dvosekundas wrote: 03 Jul 2020, 10:23
Drug chmoljo je jos tu i ima status admina al se vise ne barce oko foruma![]()
![]()

Moderator: VIP

De linkOtava wrote: 03 Jul 2020, 10:24Bobi je valjda admin,Cmoljo je slozio punomocja,neki dan ga Tomahavk banovao na 7 danaBeni_dvosekundas wrote: 03 Jul 2020, 10:23
Drug chmoljo je jos tu i ima status admina al se vise ne barce oko foruma![]()
![]()

Ima sigurno samo se vješto krijeBeni_dvosekundas wrote: 03 Jul 2020, 10:31ima bloo ovjde accspacebound wrote: 03 Jul 2020, 10:29
Meni je ona super i baš bih voljela da dodje i nama, ona i wewa![]()

Ma otkadBeni_dvosekundas wrote: 03 Jul 2020, 10:31ima bloo ovjde accspacebound wrote: 03 Jul 2020, 10:29
Meni je ona super i baš bih voljela da dodje i nama, ona i wewa![]()

to sam ja bio kakav arzospacebound wrote: 03 Jul 2020, 10:33Ma otkadI dzaba ako ima kad ne pise. Cini mi se da je arzo govorio da je zvao, pa rekla da nema vremena, seli, sta li bi
![]()

Gdje si. Dobrodošla

Nikad u životu ... Bloosky je bio moj dobar drug

Krokodil Behko wrote: 03 Jul 2020, 10:40 Jeko tomahawk?
Tamo će Munca biti admin, na outfitima, modi, zdravlju i tako to.
Slike svih hrana, preko 100 kalorija, bit će brisane, a postavljači će biti protjerani u Argentinu

Registrovan ili gost, posudjuje smajlije odavde

Koji si ti stalker

Ni djeca iz afrike joj ne zavide na hraniMarlboroGold wrote: 03 Jul 2020, 10:48 Moonca car... slike hrane za neuhranjene i jos one njene famozne kapljice ulja na svakoj hrani koju uslika

Moguce. Eto im cetnicko ustaskih trolova. Doduse to je politika kuce. Ko i na portalu
ni drugi nisu nista bolji sa umisljanjem da su bogovi al etoOtava wrote: 03 Jul 2020, 10:12Otidji do turbeta i ostavi koju marku,nesta te je spasilo tragedije.....odkako je mod se je umislila da je bog i da radi sta hoce,ona sama vise banuje nego svi ostali skupa,bas sam gledao koga sve banuje i zasto a koga propusta i ne obraca paznju sta pise
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 3 guests