TROSJED
Moderator: VIP
Re: Dobrodošli novi forumaši
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Salko
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Status: Offline
Report this post
Further information:
Iživljavanje na nejači
"ignorance is bliss"
- damir5
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
jer vlasta je bogata i vlasta me casti
Ma iskreno kako sam banovan tamo samo odem na neke zanimljive meni teme i to je to ne pratim uopste kako se ko ponasa niti citam prepiranjaOtava wrote: 03 Jul 2020, 13:52Ma znam je i ja od rodjenja kako se kazerespo wrote: 03 Jul 2020, 13:39
Ja je znam licno prije moderatorstva i ok je cura bila raja i to
Kakva je kao moderator ne znamali kao moderator je postala nemoguca,da neki red mora biti to se zna,ali gledao sam za sto sve banuje a druge propusta i pravi se da ne vidi....potrazi njene banove pa pogledaj i sve ce ti biti jasno
Sve sto saznam je kroz pricu sa forumasima uglavnom i kad ne zelis da saznas saznas nazalost
Tako da ja ne mogu pisati o njenom moderatorstvu posto je postala moderator poslije mog bana
Posto ja mislim ne postoji tamo moderator koji me nije banovao mogu izdvojiti bobija s kojim sam najmanje imao problema da kazem iako ovdje negdje procitah da je najgori tamo
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
Ma Bobi je Ok......uopste nije tezak.....ona kosi ko puskomitraljezrespo wrote: 03 Jul 2020, 14:05Ma iskreno kako sam banovan tamo samo odem na neke zanimljive meni teme i to je to ne pratim uopste kako se ko ponasa niti citam prepiranjaOtava wrote: 03 Jul 2020, 13:52
Ma znam je i ja od rodjenja kako se kazeali kao moderator je postala nemoguca,da neki red mora biti to se zna,ali gledao sam za sto sve banuje a druge propusta i pravi se da ne vidi....potrazi njene banove pa pogledaj i sve ce ti biti jasno
Sve sto saznam je kroz pricu sa forumasima uglavnom i kad ne zelis da saznas saznas nazalost
Tako da ja ne mogu pisati o njenom moderatorstvu posto je postala moderator poslije mog bana
Posto ja mislim ne postoji tamo moderator koji me nije banovao mogu izdvojiti bobija s kojim sam najmanje imao problema da kazem iako ovdje negdje procitah da je najgori tamo
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
vidiš
mislim da bi se trebalo uvest pravilo komentarisanje rada moderacije na svim forumima
ono moderator tamo alo ovde se komentira
ban i tam i vam

mislim da bi se trebalo uvest pravilo komentarisanje rada moderacije na svim forumima
ono moderator tamo alo ovde se komentira
ban i tam i vam
Last edited by Salko on 03 Jul 2020, 14:12, edited 1 time in total.
"ignorance is bliss"
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9934 times
- Been thanked: 16740 times
- Status: Online
Ljudi, sad cu ja ovo sve na trosjed prebacit, pa tamo da nastavimo 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
vat tuk ju so longspacebound wrote: 03 Jul 2020, 14:12 Ljudi, sad cu ja ovo sve na trosjed prebacit, pa tamo da nastavimo![]()
smeta ti onaj tvoj
"ignorance is bliss"
velik taj trosjed kad nas moze sve primitispacebound wrote: 03 Jul 2020, 14:12 Ljudi, sad cu ja ovo sve na trosjed prebacit, pa tamo da nastavimo![]()
- damir5
- Forum [Bot]
- Mood:
jel ziv ozon? jednom u zivotu sam bio banovan na 7 dana, on me banovao, dzaba, crko dabogda. necu mu halalit ni u ovom ni u narednom zivotu 
Re: TROSJED
spajsi ako ti nije mrsko ili prebaci post sa klupe ovdje ili ga izbrisi
zamjenio sam klupe i trosjed
Jasta jedamir5 wrote: 03 Jul 2020, 14:14 jel ziv ozon? jednom u zivotu sam bio banovan na 7 dana, on me banovao, dzaba, crko dabogda. necu mu halalit ni u ovom ni u narednom zivotu![]()
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2741 times
- Been thanked: 8581 times
- Status: Online
umjesto da odgovorim na trosjed ja odgovorio na klupe
ne mogu se sjetiti jel ozone ili neki drugi moderator imao problema sa zdravljem pa kad sam to saznao shvatio sam neke njegove postupke
ps. sjetio sam se nije ozone nego zoom
ne mogu se sjetiti jel ozone ili neki drugi moderator imao problema sa zdravljem pa kad sam to saznao shvatio sam neke njegove postupke
Re: TROSJED
opa mala jesi se to odljutila?
hoces da te tjesim posto je celik ispao u drugu ligu
ps.eto hvala luce moje obrisao sam
- damir5
- Forum [Bot]
- Mood:
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Sto kaze dr. Gog paraplegicar. Koji je to bolesnik bio. Cccrespo wrote: 03 Jul 2020, 14:18 umjesto da odgovorim na trosjed ja odgovorio na klupe![]()
Pa onda NiN. Raja, finoca dok ne popije. Onda krene po muslimanima
Kaze moram pistolj nositi kad izvodim dijete, prijete mi vehabije.
Na kraju se debil vratio iz kafane u 4 ujutru i napljuvo se toliko o muslimanima i islamu da ga je Cmoljo obriso sa foruma
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
sad si me zbunio jel gog ili zoom ili je to bio isti ne sjecam seinsomnia wrote: 03 Jul 2020, 14:31Sto kaze dr. Gog paraplegicar. Koji je to bolesnik bio. Cccrespo wrote: 03 Jul 2020, 14:18 umjesto da odgovorim na trosjed ja odgovorio na klupe![]()
Pa onda NiN. Raja, finoca dok ne popije. Onda krene po muslimanima
Kaze moram pistolj nositi kad izvodim dijete, prijete mi vehabije.
Na kraju se debil vratio iz kafane u 4 ujutru i napljuvo se toliko o muslimanima i islamu da ga je Cmoljo obriso sa foruma![]()
a da nin je meni isto bio ok mada nisam imao kontakta jer je on bio religija politika i sl cini mi se
da cuo sam to jednom da je popio pa pisao svasta nesto ujutro pa je belaj nekakav zbog toga bio