Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
respo wrote: 03 Jul 2020, 14:18
umjesto da odgovorim na trosjed ja odgovorio na klupe
ne mogu se sjetiti jel ozone ili neki drugi moderator imao problema sa zdravljem pa kad sam to saznao shvatio sam neke njegove postupke
ps. sjetio sam se nije ozone nego zoom
Joj
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
Nemam pojma
Meni je najsmjesnije bilo kad me trajno banovao na prvom profilu
Ja i seherzada cini mi se da se zvala na forumu raspravljali primjer jel bolja crvena ili zuta boja
I ja nju ubjedjujem meni je crvena i ne moze mi niko nametnuti drugu a ona suprotno
I kao kad dodje zoom on neka kaze ko je u pravu
I on me banuje trajno
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
Najbolje je tamo kod atka bilo. Sta kae hoce zene svoj PF zasticen sifrom da mogu pricati o tamponima. Ne prodje sat pola muskaraca ima sifru.
Dugo je i trajo koje je sranje bilo. I tamo su me rad cetnika banovali
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
respo wrote: 03 Jul 2020, 14:18
umjesto da odgovorim na trosjed ja odgovorio na klupe
ne mogu se sjetiti jel ozone ili neki drugi moderator imao problema sa zdravljem pa kad sam to saznao shvatio sam neke njegove postupke
ps. sjetio sam se nije ozone nego zoom
Sto kaze dr. Gog paraplegicar. Koji je to bolesnik bio. Ccc
Pa onda NiN. Raja, finoca dok ne popije. Onda krene po muslimanima
Kaze moram pistolj nositi kad izvodim dijete, prijete mi vehabije.
Na kraju se debil vratio iz kafane u 4 ujutru i napljuvo se toliko o muslimanima i islamu da ga je Cmoljo obriso sa foruma
Da ,Nin je bi jedno veliko govno koje se n kraju nije uspjelo do kraja zamaskirati
Ja se sjecam kad je nin stavio jedan selfi iz teretane. Zaljubila se. Osisao se bio, sredio i to, a dotad je uvijek bio odrpanac, duge, rascupane i masne kose.
Oj Nin... ja sam tad nekad tek došao na forum kad je on bio (mislim nisam siguran). Komad budale kad popije
Last edited by Masamune on 03 Jul 2020, 16:17, edited 1 time in total.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Sjećam se i one moderatorice na religiji... kad je Arzo bio njen apprentice. Zaboravio sam joj ime. Iživljavala se na nama ateistima
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Maja wrote: 03 Jul 2020, 11:57
Da vas na Klixu pitaju kakva je "vlast" na bosanskom forumu, biste li isto ovako zugali
A ne moze se to porediti,
Ono tamo je ipak podmukla agenda stranih sluzbi na koju se raja navukla ko bekani, a nije nimalo bezopasno.
Ovo ovdje je vise zeza, uglavnom dobra zeza, upali se kazan za rakiju i ojhaaa ljuljaajjj neeljuljajjjj.
Sto je svakako puno bolje od prodavanja magle pod krinkom nekog leftistickog sranja.
Tačno je da je ovdje mnogo opuštenije. Nema liječenja kompleksa.
Et ja bih sad postao moderator. Pohvalio sam vas
Maja wrote: 03 Jul 2020, 11:57
Da vas na Klixu pitaju kakva je "vlast" na bosanskom forumu, biste li isto ovako zugali
A ne moze se to porediti,
Ono tamo je ipak podmukla agenda stranih sluzbi na koju se raja navukla ko bekani, a nije nimalo bezopasno.
Ovo ovdje je vise zeza, uglavnom dobra zeza, upali se kazan za rakiju i ojhaaa ljuljaajjj neeljuljajjjj.
Sto je svakako puno bolje od prodavanja magle pod krinkom nekog leftistickog sranja.
I ovdje da dobijes ban, moras bas insistirati, priloziti licnu, zahtijev za banovanje ovjeren kod notora, i rodni list ne stariji od sest mjeseci.
Tamo je dovoljno da kazes nesto pozitivno o Bosni, gotov si.
Moras vikat ajjjj nistaaa ne valjaaa, aajjj alijaaaa jeee krivvv, ajjjjj voliiiimmm crnceee...i et