Fuddo wrote: 03 Jul 2020, 17:02
Duminjo wrote: 03 Jul 2020, 16:57
Ovdje jedini Moderator je bila mala mu.
Space dvojka, ostali nula
Ejbg sad,
Nema ovdje nekih teskih tema da je bas potrebno neko aman zaman moderisanje.
Bude svega i ovdje, al je stepen tolerancije poprilican.
I ovdje imas te klancice, ostaci proslosti, osjeti se i mala doza ljubomore jer se ne uklapaju bas najbolje u ovo nase ojhaaa drznedaj, pa onda vidaju rane po pp, odlaze, dolaze, dure se...al ide to, navikavaju se.
Prvi Problem je neselektivno brisanje postova u offu. Zareda se pet stranica off i dodje Moderator da ko fol uredi nesto. Obrise prvi, sedmi, deveti, dvadesettreci i pedesti Post.. Kasnije citas temu nit znas sta je bilo nit ko je sta reko..
Drugi Problem je previsebtolerancije. Pa jebemu ban, banuj dva Dana. Nece nikome kruna pasti sa glave. Umjesto toga, skoro svaki dan jednoj te istoj osobi se brisu i cenzurisu postovi. Meni to ne smeta, zaboli me. Volim ja citati kad se zaoštri. Nego onako pokusavam biti objektivan. I ja sam zasluzio dva puta ban. Nisu me heknuli, obrisali su.. Bezveze.
I jos kad nekoga banuju nigdje ne pise da je banovan ni koliko ni zbog cega ni nista.. Samo vidis, ne vidis coeka narednih Dana
Ima odvojena tema za banovane. Fino tamo citiras Post zbog kojeg je banovan. Napise razlog, krsenje pravila.. Vrijeme koliko traje ban i cao.
Ovako banuju nekoga i onda na pet tema po pet stranica dvaest ljudi zapitkuje pa sto je banovan pa nije trebo pa fin je on pa bezveze ovo pa jebo ovo jebo ono..
Neko nekome krhne mater, banuju ga i onda dodje jaran poslije dva sata neupucen i dize frku kako je on fin i kako je bez razloga banovan