Bila sam ovde prije tebe I znam šta ti nikad znati nećeš, zato
Mora da je on tebe , epitetom kojim ga častis, zgrto lopatom.

Moderator: VIP
Bila sam ovde prije tebe I znam šta ti nikad znati nećeš, zato

E jbg sadaMarlboroGold wrote: 03 Jul 2020, 17:16 Chmoljo je bio pro SDP pa me neki banovi nisu nikako čudili. Mada dalje od politike je fakat lik ok.

On se jos i otimao tom mainstreamu, al na kraju je ipak zaplatio. Iskoristili ga ko kondom, i bacili.MarlboroGold wrote: 03 Jul 2020, 17:16 Chmoljo je bio pro SDP pa me neki banovi nisu nikako čudili. Mada dalje od politike je fakat lik ok.

Jbg stekao sam takav utisak. Iako nisam puno zalazio u politiku pratio sam neka dešavanja.respo wrote: 03 Jul 2020, 17:17E jbg sadaMarlboroGold wrote: 03 Jul 2020, 17:16 Chmoljo je bio pro SDP pa me neki banovi nisu nikako čudili. Mada dalje od politike je fakat lik ok.
Nije to da branim cmolju nego to sdp i sl

Meni je rečeno da je za kloniranje permanentni ban, sad ko si, šta si i tako to boli me racqina ali jbg, po pravlima..

Brani me, bivsa ljubaviFuddo wrote: 03 Jul 2020, 17:14 To bolan spejs udara neselektivno, marne dva vrganja i ne zna ni sta brise![]()
Nema veze, sve je to ok.

Pazi ja lično nemam problem sa Bloo niti sam ikad imao, ali vjerujem da ima ljudi koji se osjećaju oštećeno. Dovoljno je inteligentna da prepozna ko jeste za ban a ko nije za razliku od nekih koje ne bih imenovao.Fuddo wrote: 03 Jul 2020, 17:18On se jos i otimao tom mainstreamu, al na kraju je ipak zaplatio. Iskoristili ga ko kondom, i bacili.MarlboroGold wrote: 03 Jul 2020, 17:16 Chmoljo je bio pro SDP pa me neki banovi nisu nikako čudili. Mada dalje od politike je fakat lik ok.
Sad su upregli nove snage, isti fazon, sam sisatije.

Jesi li ti skontao da ti je bloo lajkala poruke na chatuMarlboroGold wrote: 03 Jul 2020, 17:18Jbg stekao sam takav utisak. Iako nisam puno zalazio u politiku pratio sam neka dešavanja.

Jesam i to odmahMaja wrote: 03 Jul 2020, 17:23Jesi li ti skontao da ti je bloo lajkala poruke na chatuMarlboroGold wrote: 03 Jul 2020, 17:18
Jbg stekao sam takav utisak. Iako nisam puno zalazio u politiku pratio sam neka dešavanja.![]()

Za njega sam čuo da je kompleksaš sa dna kace, ali ne znam..MarlboroGold wrote: 03 Jul 2020, 17:16 Chmoljo je bio pro SDP pa me neki banovi nisu nikako čudili. Mada dalje od politike je fakat lik ok.

ja sam cmolju upoznao nekad tamo 2008 na tim kafama kad su pocele i kad nije bio moderatorMarlboroGold wrote: 03 Jul 2020, 17:18Jbg stekao sam takav utisak. Iako nisam puno zalazio u politiku pratio sam neka dešavanja.
Ja sam od tamo otisao zbog @atka,ja sam otisao ne zbog bana ali mi se nije svidjelo da morabiti kako on kaze i on je uvijek u pravu,ali sam mu na PPrekao sve u lice i otisao,neznam sta je sa onim forumom jel jos uvijek zhivinsomnia wrote: 03 Jul 2020, 15:16 Najbolje je tamo kod atka bilo. Sta kae hoce zene svoj PF zasticen sifrom da mogu pricati o tamponima. Ne prodje sat pola muskaraca ima sifru.
Dugo je i trajo koje je sranje bilo. I tamo su me rad cetnika banovali![]()

Ma sto ce se neko osjecati osteceno, ne znam da je ovo ikom toliko bitno pa da o svemu razmislja na taj nacin, ostecen sam.MarlboroGold wrote: 03 Jul 2020, 17:21Pazi ja lično nemam problem sa Bloo niti sam ikad imao, ali vjerujem da ima ljudi koji se osjećaju oštećeno. Dovoljno je inteligentna da prepozna ko jeste za ban a ko nije za razliku od nekih koje ne bih imenovao.Fuddo wrote: 03 Jul 2020, 17:18
On se jos i otimao tom mainstreamu, al na kraju je ipak zaplatio. Iskoristili ga ko kondom, i bacili.
Sad su upregli nove snage, isti fazon, sam sisatije.
ja ga znam onako povrsinski iz tog perioda 2008a i tada je bio onako ok u toku kafe ostalo ne znam stvarno al moguce je sve mada sve treba uzeti s rezervomMelek wrote: 03 Jul 2020, 17:24Za njega sam čuo da je kompleksaš sa dna kace, ali ne znam..MarlboroGold wrote: 03 Jul 2020, 17:16 Chmoljo je bio pro SDP pa me neki banovi nisu nikako čudili. Mada dalje od politike je fakat lik ok.

jebes kazan ,gdje konacni proizvod kazanaSalko_dvominutaš wrote: 03 Jul 2020, 16:49đe kazanFuddo wrote: 03 Jul 2020, 16:37
A ne moze se to porediti,
Ono tamo je ipak podmukla agenda stranih sluzbi na koju se raja navukla ko bekani, a nije nimalo bezopasno.
Ovo ovdje je vise zeza, uglavnom dobra zeza, upali se kazan za rakiju i ojhaaa ljuljaajjj neeljuljajjjj.
Sto je svakako puno bolje od prodavanja magle pod krinkom nekog leftistickog sranja.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Jos me nisi prebolila.spacebound wrote: 03 Jul 2020, 17:21Brani me, bivsa ljubaviFuddo wrote: 03 Jul 2020, 17:14 To bolan spejs udara neselektivno, marne dva vrganja i ne zna ni sta brise![]()
Nema veze, sve je to ok.![]()

Ne znam brate... možda si i u pravu. Ne poznajem ga lično tako da ne mogu to sa sigurnošću tvrditi.respo wrote: 03 Jul 2020, 17:27ja sam cmolju upoznao nekad tamo 2008 na tim kafama kad su pocele i kad nije bio moderatorMarlboroGold wrote: 03 Jul 2020, 17:18
Jbg stekao sam takav utisak. Iako nisam puno zalazio u politiku pratio sam neka dešavanja.
onako ok lik
sa moderatorskom pozicijom se malo digao al ne kao neki
to da je zbog stranke banovao i sl ne vjerujem jer ni ja nisam puno zalazio na politiku do mozda prosle godine ili bolje receno do proslih izbora
i kazem ti nisam stekao dojam da je za stranku direktno radio iako je bio pro sdp
mozda ja to drugacije gledam jer sam i ja ta neka ljevica iako je to u bih glupo dijeliti na lijevo i desno
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests