TROSJED

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22203 times
Been thanked: 20293 times
Status: Online

Re: TROSJED

Post by Masamune »

Fuddo wrote: 03 Jul 2020, 17:29
MarlboroGold wrote: 03 Jul 2020, 17:21
Pazi ja lično nemam problem sa Bloo niti sam ikad imao, ali vjerujem da ima ljudi koji se osjećaju oštećeno. Dovoljno je inteligentna da prepozna ko jeste za ban a ko nije za razliku od nekih koje ne bih imenovao.
Ma sto ce se neko osjecati osteceno, ne znam da je ovo ikom toliko bitno pa da o svemu razmislja na taj nacin, ostecen sam.
Ti imas jednu zajebanu pricu tamo koja se vrti vec oho ho godina, i onaj forum koliko god seljasto sve bilo ipak dobro utice na formiranje javnog mnijenja.
To su kilometri rasprava i dokazivanja da je necija nacija izmisljenja, da je za sve nedace koje su snasle taj narod iskljucivi krivac alija, pa se onda dodje i do otvorenog pravdanja agresije i umanjivanja strahota genocida, i sve u nekom fazonu, vi ste svi ista govna, ja sam tamo neki fini pionircic kosmopolita, partizan takorekuc.
I kad takva sranja ponavljas iz dana u dan godinama, onda dobijes one dvije sisate mladjahne skojevke koje mlataraju usree sarajeva plakatom volimo rs.
I jos ti ga zaklaMfaju sa maticnim brojem, uvale entitetska drzavljanstva, a sve heeejj haajjj brigadeee.
Ono je tesko zlo.
Znam sjećam se... Novak, Kolinda i kompanija. Fakat se tamo pisalo sve i svašta što je prošlo bez cenzure, pa čovjeka vremenom ne ostavi ravnodušnim i mora nekad reagovati. I mi ovdje u vezi politike znamo imati totalno drugačija mišljenja. Istreseš ti svoje, ja svoje (po mogućnosti bez vrijeđanja) i opet svako svojim putem do zajedničkih zajebancija.

Jednom sam se ja zakačio sa Novakom vezano za ustavštvo i četništvo. Za malo ne popih trajni.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9906 times
Been thanked: 16706 times
Status: Offline

Post by spacebound »

Fuddo wrote: 03 Jul 2020, 17:33
spacebound wrote: 03 Jul 2020, 17:21

Brani me, bivsa ljubavi :baba
Jos me nisi prebolila. :ble
Smijem li nam Hajriju Gegaj navit, za secanje na stara vremena kad smo se nezno valjuskali po audfidu? :oo
Smijes, ali znas na kojoj temi :pendrek
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14026 times
Been thanked: 23276 times

Post by Fuddo »

MarlboroGold wrote: 03 Jul 2020, 17:37
Fuddo wrote: 03 Jul 2020, 17:29

Ma sto ce se neko osjecati osteceno, ne znam da je ovo ikom toliko bitno pa da o svemu razmislja na taj nacin, ostecen sam.
Ti imas jednu zajebanu pricu tamo koja se vrti vec oho ho godina, i onaj forum koliko god seljasto sve bilo ipak dobro utice na formiranje javnog mnijenja.
To su kilometri rasprava i dokazivanja da je necija nacija izmisljenja, da je za sve nedace koje su snasle taj narod iskljucivi krivac alija, pa se onda dodje i do otvorenog pravdanja agresije i umanjivanja strahota genocida, i sve u nekom fazonu, vi ste svi ista govna, ja sam tamo neki fini pionircic kosmopolita, partizan takorekuc.
I kad takva sranja ponavljas iz dana u dan godinama, onda dobijes one dvije sisate mladjahne skojevke koje mlataraju usree sarajeva plakatom volimo rs.
I jos ti ga zaklaMfaju sa maticnim brojem, uvale entitetska drzavljanstva, a sve heeejj haajjj brigadeee.
Ono je tesko zlo.
Znam sjećam se... Novak, Kolinda i kompanija. Fakat se tamo pisalo sve i svašta što je prošlo bez cenzure, pa čovjeka vremenom ne ostavi ravnodušnim i mora nekad reagovati. I mi ovdje u vezi politike znamo imati totalno drugačija mišljenja. Istreseš ti svoje, ja svoje (po mogućnosti bez vrijeđanja) i opet svako svojim putem do zajedničkih zajebancija.
Jarane, frajer se godinama predstavljao kao neka Sabina, skojevka, partizani, zlatne kasike hu ha, graCka raja, sjecanja na titu i spavanje po klupama, sarajevo ljubavi moja drznedaj..
Kasnije ga provalise, kaka sabina i pmaterina, lik se zove Vedran iz Novog Sada. :D.
Nedje se jednom namazijo i otvorio dusu.
I takvi ti duse raju godinama.
A imas moderaciju koja zna sta se desava, i samo namigne na sve. Saberi dva i dva.
Dozvolite da se obratimo
respo
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by respo »

MarlboroGold wrote: 03 Jul 2020, 17:35
respo wrote: 03 Jul 2020, 17:27

ja sam cmolju upoznao nekad tamo 2008 na tim kafama kad su pocele i kad nije bio moderator
onako ok lik
sa moderatorskom pozicijom se malo digao al ne kao neki
to da je zbog stranke banovao i sl ne vjerujem jer ni ja nisam puno zalazio na politiku do mozda prosle godine ili bolje receno do proslih izbora
i kazem ti nisam stekao dojam da je za stranku direktno radio iako je bio pro sdp

mozda ja to drugacije gledam jer sam i ja ta neka ljevica iako je to u bih glupo dijeliti na lijevo i desno
Ne znam brate... možda si i u pravu. Ne poznajem ga lično tako da ne mogu to sa sigurnošću tvrditi.
Lik je generalno ok što se ostalog tiče.
pazi da se razumijemo mozda si i ti upravu al meni ne dopire da neko na forumu radi za stranku i da daje banove zbog iste
zbog toga govorim ne vjerujem da zbog sdp-a tamo banuje neke anonimne likove ako iznesu neko misljenje ili sl
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
Ariel
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Ariel »

Ne znam vala ali meni je sad klix forum ok 😕
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Eki, ne rade za stranku.
Pa jebote ono vrije od stranackih botova, sto forum, sto portal, imas ih svih dezena i boja.
Dozvolite da se obratimo
Zizi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 9716 times
Been thanked: 8351 times

Post by Zizi »

A jesu neki od vas osjetljivi, kako ste se lako hvatali na provokacije, pogotovo na politici, pa su vas malo malo banovali.

Mudrije je trebalo reagovati :oo
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4356 times
Been thanked: 3290 times

Post by Melek »

Ma ne može se biti ok moderator sa skrivenom agendom, jer onda profiliraš cijeli forum sa “moći” koja ti je dodijeljena. Milozvučati uokolo teatralno a sa skrivenom šahovnicom ili kojekakvom tamo trobojkom, pa i zelenom u džepu i onda hinjski pucati ko neko eksplicitno zlopamtilo i jazavac, to ne pije vode. Vjerovatno je tako i taj cmoljo poklopio Duminja itd itd..
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
respo
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by respo »

Zizi505 wrote: 03 Jul 2020, 17:48 A jesu neki od vas osjetljivi, kako ste se lako hvatali na provokacije, pogotovo na politici, pa su vas malo malo banovali.

ne mozes mudrije ako je na tvojoj strani moderacija a ja sam i sl
u startu nemas istu polaznu tacku jer da isto napises provokaciju bio bi banovanbez da ti drugi i odgovori u tome je problem
zato je dosta dobre raje napustilo klix cak i samovoljno pa se skupljali po drugim forumima i sl
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Zizi505 wrote: 03 Jul 2020, 17:48 A jesu neki od vas osjetljivi, kako ste se lako hvatali na provokacije, pogotovo na politici, pa su vas malo malo banovali.

Mah, za mentalno zdravlje najbolje se ne upustati u bilo kakve rasprave o tim stvarima, pogotovo sa ljudima koji su placeni da provociraju i truju.
Ali koliko to moze biti opasno pokazuje ti izbor trumpa.
Njegovu agendu ludila gurali su botovi po socijalnim mrezama, a medju njima je bilo najmanje amerikanaca.
Problem nastaje kad imas potpunog tupana koji sve to cita, a realno veze nema o zivotu, ali tupan ima pravo glasa.
I onda imamo sta imamo, tj. zivo sranje.
Nije nimalo naivno.
Dozvolite da se obratimo
Zana
Gospođetina
Gospođetina
Has thanked: 9275 times
Been thanked: 9258 times

Post by Zana »

:cice
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
Otava
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Otava »

respo wrote: 03 Jul 2020, 17:43
MarlboroGold wrote: 03 Jul 2020, 17:35
Ne znam brate... možda si i u pravu. Ne poznajem ga lično tako da ne mogu to sa sigurnošću tvrditi.
Lik je generalno ok što se ostalog tiče.
pazi da se razumijemo mozda si i ti upravu al meni ne dopire da neko na forumu radi za stranku i da daje banove zbog iste
zbog toga govorim ne vjerujem da zbog sdp-a tamo banuje neke anonimne likove ako iznesu neko misljenje ili sl
Chmoljo je uglavnom uvijek bio korektan,kao Admin i nije puno vremena provodio na politici a i nema neku veliku opstu cifru postova,meni je i Bobi Ok njemu se cini mi se jebe za sve ,Zoom mi isto nije bio previse strog sta je sve proslo kroz taj forum za ovih 20 godina,ja se sjecam kad uopste nije bilo obavezno prijavljivanje ,nego napises svoj nick i pici,sjecam se moderatora Bosanac s njim sam se cesto lomio na politici ali je bio korektan,posle smo postali forumski drugovi :D
Dori
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 15099 times
Been thanked: 14877 times

Post by Dori »

Zannalee wrote: 03 Jul 2020, 15:09 Jel živ onaj zoom?
Jeste...Ziv i zdrav. Bavi se svojim poslom....Slavimo rodjendan isti dan, pa se cujemo jednom godisnje.....
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Zizi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 9716 times
Been thanked: 8351 times

Post by Zizi »

respo wrote: 03 Jul 2020, 17:52

ne mozes mudrije ako je na tvojoj strani moderacija a ja sam i sl
u startu nemas istu polaznu tacku jer da isto napises provokaciju bio bi banovanbez da ti drugi i odgovori u tome je problem
zato je dosta dobre raje napustilo klix cak i samovoljno pa se skupljali po drugim forumima i sl
Tebe je vazda koštao kratak fitilj u raspravi. Kreneš dobro i onda bum :oo
I onda te banuju.
Otava
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Re: Dobrodošli novi forumaši

Post by Otava »

Salko_dvominutaš wrote: 03 Jul 2020, 17:33
Otava wrote: 03 Jul 2020, 17:32

jebes kazan ,gdje konacni proizvod kazana :D.
Pa kad ima kazan ima i to
:888
Nekad sam volio biti kod kazana ,jos kad se pece po svu noc :valja
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2723 times
Been thanked: 8505 times

Post by Duminjo »

spacebound wrote: 03 Jul 2020, 17:14
Duminjo wrote: 03 Jul 2020, 16:55

Tamo coek napiso kako se slaže sa planom Milosevica i tudjmana o istrebljenju muslimana.
Citiram ga i napisem "j.... ti uciteljicu"

Hekne me cmoljo 14 dana a njemu nista

Otvorila se neka nova tema kako srbi hoce na kosovu entitet.

Napisem nesto kao "kakav crni entitet, siptari ce to sve humano istrijebiti. Akobogda"

Hop trajni 😂
Daj sta pricas? Zaista :sok
Ja na te teme tamo ne zalazim, pa i ne znam sta se desava. Pa nisu normalni :lud
Najgore u svemu je to sto je ovaj trajni opravdan.. Jebiga 😂

A ovaj prvi je nidje veze
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22203 times
Been thanked: 20293 times
Status: Online

Post by Masamune »

Blink♡Once wrote: 03 Jul 2020, 17:45 Ne znam vala ali meni je sad klix forum ok 😕
Otvori i tamo KPop temu :oo
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Zana
Gospođetina
Gospođetina
Has thanked: 9275 times
Been thanked: 9258 times

Post by Zana »

Dori wrote: 03 Jul 2020, 17:57
Jeste...Ziv i zdrav. Bavi se svojim poslom....Slavimo rodjendan isti dan, pa se cujemo jednom godisnje.....
Haj fino. Nemoj da bi ga pozdravila od mene slučajno. :pusi :mrgud
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Dori wrote: 03 Jul 2020, 17:57
Ucini uslugu planeti zemlji,
Znas sta ti je ciniti.
Hint: sikirica :oo
Dozvolite da se obratimo
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4356 times
Been thanked: 3290 times

Post by Melek »

Duminjo wrote: 03 Jul 2020, 17:58
spacebound wrote: 03 Jul 2020, 17:14
Daj sta pricas? Zaista :sok
Ja na te teme tamo ne zalazim, pa i ne znam sta se desava. Pa nisu normalni :lud
Najgore u svemu je to sto je ovaj trajni opravdan.. Jebiga 😂

A ovaj prvi je nidje veze
Moraš razumjeti da je na BH podneblju “ključ” vrlo bitna stvar, tako da se pokatkad titoistički eliminiše nedužna osoba zarad konsenzusa i balansa. Mora da je cmoki sdpalija, nema druge.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Post Reply

Return to “Pričaona”