Znam sjećam se... Novak, Kolinda i kompanija. Fakat se tamo pisalo sve i svašta što je prošlo bez cenzure, pa čovjeka vremenom ne ostavi ravnodušnim i mora nekad reagovati. I mi ovdje u vezi politike znamo imati totalno drugačija mišljenja. Istreseš ti svoje, ja svoje (po mogućnosti bez vrijeđanja) i opet svako svojim putem do zajedničkih zajebancija.Fuddo wrote: 03 Jul 2020, 17:29Ma sto ce se neko osjecati osteceno, ne znam da je ovo ikom toliko bitno pa da o svemu razmislja na taj nacin, ostecen sam.MarlboroGold wrote: 03 Jul 2020, 17:21
Pazi ja lično nemam problem sa Bloo niti sam ikad imao, ali vjerujem da ima ljudi koji se osjećaju oštećeno. Dovoljno je inteligentna da prepozna ko jeste za ban a ko nije za razliku od nekih koje ne bih imenovao.
Ti imas jednu zajebanu pricu tamo koja se vrti vec oho ho godina, i onaj forum koliko god seljasto sve bilo ipak dobro utice na formiranje javnog mnijenja.
To su kilometri rasprava i dokazivanja da je necija nacija izmisljenja, da je za sve nedace koje su snasle taj narod iskljucivi krivac alija, pa se onda dodje i do otvorenog pravdanja agresije i umanjivanja strahota genocida, i sve u nekom fazonu, vi ste svi ista govna, ja sam tamo neki fini pionircic kosmopolita, partizan takorekuc.
I kad takva sranja ponavljas iz dana u dan godinama, onda dobijes one dvije sisate mladjahne skojevke koje mlataraju usree sarajeva plakatom volimo rs.
I jos ti ga zaklaMfaju sa maticnim brojem, uvale entitetska drzavljanstva, a sve heeejj haajjj brigadeee.
Ono je tesko zlo.
Jednom sam se ja zakačio sa Novakom vezano za ustavštvo i četništvo. Za malo ne popih trajni.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)