Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
A zasto se pricalo da je tesko bolestan i da je na kraju umro pa poslije neko rece da zivi u Holandiji, nesto prcka oko muzike. Tako se cini mi se Mracni ovdje registrovao kao Zoom i, misleci da je Zoom umro, kazem mracnom da bi bilo ok da promijeni nick.
Zoom jeste bolestan....Ali nista od cega se umire....I u Danskoj je. Bavi se muzikom....
Nek mu je sa srecom. Ja sam ga pamtila ko lika koji je postavljao dobru muziku. Mada nisam puno na klixu bila.
I koji bjehose oni neki Simici. Jedno vrijeme su se stalno spominjali pa ih zaboravise. Braca Simici.
insomnia wrote: 03 Jul 2020, 18:13
A sjectel se onog budiste lafo. Vazda nesto prdio protiv muslimana
to onaj, onaj
što nije htio
mesa
i vazda mu kasnila
od huje i
stresa
Jeb ti to. Imo je on uspjeha kod odredjene gorumasice. Iz Tuzle se pita busom slala u Sarajvo na probu.
Javila mu se bivsa za zena na njegov profil koji je u stvari njen al ga on koristio. Kaze propo lik ko secija. Zivi u nekakoj rupi u italiji ‘rani se u narodnoj kuhinji i to
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Zizi505 wrote: 03 Jul 2020, 18:20
Ima li iko bolan išta lijepo napisati o forumanju, nije valjda da su sve crnjaci
Ili je ovo možda dobrim putem krenulo, da svako iznese ono što ga još tišti s raznih foruma
Nema ba. Svi smo mi po forumima bolesnici. E mozes misliti koliko su bolesni ovi koji se isticu
Evo ja npr. Unosim namirnice koje sam kupio i pisem postove usput. Dje je to normalan cojk?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Zizi505 wrote: 03 Jul 2020, 18:20
Ima li iko bolan išta lijepo napisati o forumanju, nije valjda da su sve crnjaci
Ili je ovo možda dobrim putem krenulo, da svako iznese ono što ga još tišti s raznih foruma
Nema ba. Svi smo mi po forumima bolesnici. E mozes misliti koliko su bolesni ovi koji se isticu
Evo ja npr. Unosim namirnice koje sam kupio i pisem postove usput. Dje je to normalan cojk?
Što ne bi bio normalan!?
Možda si malo tužan, živiš u drugoj državi, nedostaje ti druženje, pogotovo na našem jeziku, a na forumu imaš za to priliku.
Koji je tamo haos bio. Zao mi je sto nema ovdje nikog otamo da se malo prisjetimo svega.
sto se tice tih nasih nekih foruma sirokih tema ja sam bio na radio sarajevo ali sam bio aktivan skoro nikako zatim klix dernek kasnije s se oni odvojili u rajvosa-x i jos neki je cini mi se bio slican
sto se hr i srbije tice burek u srbiji a u hr forum.hr i index
to je otprilike to sto se tice foruma sto sam ja posjecivao
da ne nabrajam one tematske tipa forum samo za ljubitelje indisjkog oraha ili sl
vise sam generalno bio na stranim forumima gdje sam uz usavrsavanje jezika upoznavao pored ljudi i druge kulture obicaje itd
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis