Ma bilo je tu super vremena...Osvanuti znali....Zaigramo se mafije....Pa paketici i druge akcije. Jedno vrijeme stvarno kvalitetan forum bio...Zizi505 wrote: 03 Jul 2020, 18:20 Ima li iko bolan išta lijepo napisati o forumanju, nije valjda da su sve crnjaci![]()
Ili je ovo možda dobrim putem krenulo, da svako iznese ono što ga još tišti s raznih foruma![]()
TROSJED
Moderator: VIP
- Dori
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
- Status: Offline
Re: TROSJED
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 577 times
- Been thanked: 1143 times
Virtualni džemat, Papetova kladionica, tema o peletu, skroz malo bilo Ljubinke, Monce nikako...Dori wrote: 03 Jul 2020, 18:31Ma bilo je tu super vremena...Osvanuti znali....Zaigramo se mafije....Pa paketici i druge akcije. Jedno vrijeme stvarno kvalitetan forum bio...Zizi505 wrote: 03 Jul 2020, 18:20 Ima li iko bolan išta lijepo napisati o forumanju, nije valjda da su sve crnjaci![]()
Ili je ovo možda dobrim putem krenulo, da svako iznese ono što ga još tišti s raznih foruma![]()
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
mislim da je najbolji period onog foruma bio 2005-2010 otprilike sto se tice raje i svega ostalog vec kasnije je to bilo rasipanje iz raznih razloga
ovdje sam evo mozda godinu otprilike tako da ne znam bas kako je ovdje iako vidim da forum postoji vec 8 godina
ovdje sam evo mozda godinu otprilike tako da ne znam bas kako je ovdje iako vidim da forum postoji vec 8 godina
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
lazem nije u danu nego u 6 dana se nagralo 100 strana
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
Nemoj zaboraviti Guinnessovce....arzuhal wrote: 03 Jul 2020, 18:32Virtualni džemat, Papetova kladionica, tema o peletu, skroz malo bilo Ljubinke, Monce nikako...Dori wrote: 03 Jul 2020, 18:31
Ma bilo je tu super vremena...Osvanuti znali....Zaigramo se mafije....Pa paketici i druge akcije. Jedno vrijeme stvarno kvalitetan forum bio...![]()
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14046 times
- Been thanked: 23310 times
I najjaci okrsaji u istoriji interneta,arzuhal wrote: 03 Jul 2020, 18:32Virtualni džemat, Papetova kladionica, tema o peletu, skroz malo bilo Ljubinke, Monce nikako...Dori wrote: 03 Jul 2020, 18:31
Ma bilo je tu super vremena...Osvanuti znali....Zaigramo se mafije....Pa paketici i druge akcije. Jedno vrijeme stvarno kvalitetan forum bio...![]()
Mohr vs Bandini
komunizam vs kapitalizam
Otekne ti glava na prvoj stranici
Dozvolite da se obratimo
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 577 times
- Been thanked: 1143 times
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4365 times
- Been thanked: 3292 times
Ma haram je to i taj forum i to forumanje.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9277 times
- Been thanked: 9266 times
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3094 times
Zelena wrote: 03 Jul 2020, 17:01
Mala je furala vijesti, ne pamtim neki bitan doprinos temama koje su ozbiljnije, ali ne mozes to ni očekivati od nekog mladog ko što ona je, Behko je imao dobrih upisa i rasprava, ali Stormu niko ravan nije bio, i napisati i razraditi i držati nivo , sve je imao.
Od modova puno zavisi, al se mora priznati valja držati "bandu" na oku, nije im lako.
Otkud ti tako kao novi forumas navodno znas sve kobejagi o moderatorima.
Kakve veze ima sto je ko mlad jedino sto se moze Maloj zamjeriti sto je bila popustljivija od ostalih, pa cak prebacivala postove ko zelje i pozdrave bez da upozori koga i da kome se ne zamjeri.
Trebaju moderatori razmotriti sto si ti kao nova informisana toliko.
Ili si klon ili dugo pratis forum kao gost sto je gnjusno isto tako. Puno je ugadjala trebala je strozija biti.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Melek
- Deer Hunter

A ne znam na šta je Mohr trošio toliku energiju jer komunizma još nikad nigdje nije ni bilo 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Zana
- Gospođetina

arzuhal wrote: 03 Jul 2020, 18:32Virtualni džemat, Papetova kladionica, tema o peletu, skroz malo bilo Ljubinke, Monce nikako...Dori wrote: 03 Jul 2020, 18:31
Gdje je @bijela?
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Melek
- Deer Hunter

Kasniš efendijaMutevelija wrote: 03 Jul 2020, 18:52Zelena wrote: 03 Jul 2020, 17:01
Mala je furala vijesti, ne pamtim neki bitan doprinos temama koje su ozbiljnije, ali ne mozes to ni očekivati od nekog mladog ko što ona je, Behko je imao dobrih upisa i rasprava, ali Stormu niko ravan nije bio, i napisati i razraditi i držati nivo , sve je imao.
Od modova puno zavisi, al se mora priznati valja držati "bandu" na oku, nije im lako.
Otkud ti tako kao novi forumas navodno znas sve kobejagi o moderatorima.
Kakve veze ima sto je ko mlad jedino sto se moze Maloj zamjeriti sto je bila popustljivija od ostalih, pa cak prebacivala postove ko zelje i pozdrave bez da upozori koga i da kome se ne zamjeri.
Trebaju moderatori razmotriti sto si ti kao nova informisana toliko.
Ili si klon ili dugo pratis forum kao gost sto je gnjusno isto tako. Puno je ugadjala trebala je strozija biti.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
Simici su vlasnici klix portalaMaja wrote: 03 Jul 2020, 18:18Nek mu je sa srecom. Ja sam ga pamtila ko lika koji je postavljao dobru muziku. Mada nisam puno na klixu bila.Dori wrote: 03 Jul 2020, 18:13
Zoom jeste bolestan....Ali nista od cega se umire....I u Danskoj je. Bavi se muzikom....
I koji bjehose oni neki Simici. Jedno vrijeme su se stalno spominjali pa ih zaboravise. Braca Simici.
sad listam on tem sto sam pomenuo leksikon i sjetim se one moderatorice lejdiblue
mislim da nju niko nece zadugo nadmasiti kao najgoru moderatorku na balkanu a i sire
mislim da nju niko nece zadugo nadmasiti kao najgoru moderatorku na balkanu a i sire
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14046 times
- Been thanked: 23310 times
Ma bilo je tu ponjava, i ponjava...Melek wrote: 03 Jul 2020, 18:52 A ne znam na šta je Mohr trošio toliku energiju jer komunizma još nikad nigdje nije ni bilo![]()
Al kad mu bandini kaze,
Slusaj momak, ti si se maricHiziro.
Bio neki maric teoije zavjere drz nedaj.
Ostalo mi u sjecanju samo zbog tog izraza, a kasnije se sva planeta maricizirala.
Dozvolite da se obratimo
- Zana
- Gospođetina

Čega? Vazda zjbnc bila. Dok zooma nije klimax spuco i crnjak jer ga je šutnula suspect zero, pa se na nama iživljavao
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
gdje sad Bandini,na klixu je banovan ali je napravio drugi profil,zaboravio sam kako se zove,uzasno tvrdoglav,gori od respe
- Melek
- Deer Hunter

A ona mi je koreanka pravo draga forumašica 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.