Eto zato

Moderator: spacebound
Slažem se i pitam se isto toMarlboroGold wrote: 04 Jul 2020, 09:21 Praćenje potrošnje toalet papira je ok za javni WC recimo na poslu. Ne bi bilo u redu da jedna osoba potroši pola papira a njih ukupno 10 koristi taj WC.
Nego meni nešto drugo nikad nije bilo jasno. Zašto je često ženski WC puno neuredniji od muškog? Od nas se može očekivati neurednost jer nas ima svakakvih, ali od žena koje budu tip top sređene, a ostave takav poganluk u WC... ne kontam. Radio sam i kao konobar jedno vrijeme tako da znam o čemu govorim. Ženski je skoro uvijek bio prljaviji. Ulošci, tamponi, mokraća kraj šolje, nije puštena voda... biži
Zato što su žene puno bezobraznije od muškaraca, samo što su i bezazlene.MarlboroGold wrote: 04 Jul 2020, 09:21 Praćenje potrošnje toalet papira je ok za javni WC recimo na poslu. Ne bi bilo u redu da jedna osoba potroši pola papira a njih ukupno 10 koristi taj WC.
Nego meni nešto drugo nikad nije bilo jasno. Zašto je često ženski WC puno neuredniji od muškog? Od nas se može očekivati neurednost jer nas ima svakakvih, ali od žena koje budu tip top sređene, a ostave takav poganluk u WC... ne kontam. Radio sam i kao konobar jedno vrijeme tako da znam o čemu govorim. Ženski je skoro uvijek bio prljaviji. Ulošci, tamponi, mokraća kraj šolje, nije puštena voda... biži
a jes tako nažalost.....MarlboroGold wrote: 04 Jul 2020, 09:21 Praćenje potrošnje toalet papira je ok za javni WC recimo na poslu. Ne bi bilo u redu da jedna osoba potroši pola papira a njih ukupno 10 koristi taj WC.
To na klixu?Sjecam seNora Ibsenova wrote: 04 Jul 2020, 11:31Zato što su žene puno bezobraznije od muškaraca, samo što su i bezazlene.MarlboroGold wrote: 04 Jul 2020, 09:21 Praćenje potrošnje toalet papira je ok za javni WC recimo na poslu. Ne bi bilo u redu da jedna osoba potroši pola papira a njih ukupno 10 koristi taj WC.
Na 100 bezobraznih žena imaš 10 bezobraznih muškaraca.
8 godina radim u uslužnim djelatnostima i mogu to na osnovu onog što sam vidjela dosad reći.
Npr. Muški odjel možeš komotno ostavit čitav dan bez nadzora i opet bude uredno, nema odjeće po podu i takvih stvari, dok ženski ako samo na pola sata na pustiš, ima ćeš 2 sata pospremanja za njima.
Muškarci generalno više cijene poslove prodavačica, čistačica, konobarica pa imaju obzira kad ti uđu u radnju, wc, i slično, dok žene mahom tog obzira nemaju i redovno se susrećem (svakodnevno) sa ženama koje na takve radnike gledaju sa neke visine.
Jednom sam već pisala klasifikaciju bezobraznih kupaca gdje su muškarci na samom dnu, pa su me iznapadali, imam osjećaj da će i sad Al eto![]()
Pa i nisu, a vidim da se i ovdje moze o tome pisati pa ajd reko da cujem i vasa misljenjaspacebound wrote: 04 Jul 2020, 11:58To na klixu?Sjecam seNora Ibsenova wrote: 04 Jul 2020, 11:31
Zato što su žene puno bezobraznije od muškaraca, samo što su i bezazlene.
8 godina radim u uslužnim djelatnostima i mogu to na osnovu onog što sam vidjela dosad reći.
Npr. Muški odjel možeš komotno ostavit čitav dan bez nadzora i opet bude uredno, nema odjeće po podu i takvih stvari, dok ženski ako samo na pola sata na pustiš, ima ćeš 2 sata pospremanja za njima.
Muškarci generalno više cijene poslove prodavačica, čistačica, konobarica pa imaju obzira kad ti uđu u radnju, wc, i slično, dok žene mahom tog obzira nemaju i redovno se susrećem (svakodnevno) sa ženama koje na takve radnike gledaju sa neke visine.
Jednom sam već pisala klasifikaciju bezobraznih kupaca gdje su muškarci na samom dnu, pa su me iznapadali, imam osjećaj da će i sad Al eto![]()
Jao kako su te zene ufatile masinu, zao mi bilo.
Ma i kod nas u wc zna ostati plovak u solji. Teski peksinilejlamo wrote: 04 Jul 2020, 11:52a jes tako nažalost.....MarlboroGold wrote: 04 Jul 2020, 09:21 Praćenje potrošnje toalet papira je ok za javni WC recimo na poslu. Ne bi bilo u redu da jedna osoba potroši pola papira a njih ukupno 10 koristi taj WC.
možda i zato što je komplikovanije ženi ...
sve sa torbom i silnim asesoarima, pa dok napipa i pronađe uložak, pa zamijeni stari, postavi novi okreni, obrni, nakapa svukud svašta, pa dok piški, nema tuša, avaj.....pa traži vlažne maramice, pa suhe ......i tako preznoji se sva jadna u onom uskom prostoru
pa valjda u svemu zaboravi pustiti vodu![]()
a muško samo baci piš i ćao...
Ja stvarno ne znam jel kod nas samo budale od žena dolaze il šta je u pitanju.spacebound wrote: 04 Jul 2020, 11:58To na klixu?Sjecam seNora Ibsenova wrote: 04 Jul 2020, 11:31
Zato što su žene puno bezobraznije od muškaraca, samo što su i bezazlene.
Jao kako su te zene ufatile u masinu, zao mi bilo.
Ja popijem Jeger.Nora Ibsenova wrote: 04 Jul 2020, 12:10Ja stvarno ne znam jel kod nas samo budale od žena dolaze il šta je u pitanju.spacebound wrote: 04 Jul 2020, 11:58
To na klixu?Sjecam seJao kako su te zene ufatile u masinu, zao mi bilo.
Recimo imaš ti žena: čekaju drugaricu, hajmo po butiku prošvrljat, čekaju bus, hajmo u butik, čekaju dijete s treninga, odoh u butik, imaju pauzu na poslu, hajmo u butik.
SJEDI I POPIJ S MIROM KAFU ŽENO KAD TI JE BOG OMOGUĆIO.
Dok muškarci to ne rade.
Znaci u butik umjesto na kafuNora Ibsenova wrote: 04 Jul 2020, 12:10Ja stvarno ne znam jel kod nas samo budale od žena dolaze il šta je u pitanju.spacebound wrote: 04 Jul 2020, 11:58
To na klixu?Sjecam seJao kako su te zene ufatile u masinu, zao mi bilo.
Recimo imaš ti žena: čekaju drugaricu, hajmo po butiku prošvrljat, čekaju bus, hajmo u butik, čekaju dijete s treninga, odoh u butik, imaju pauzu na poslu, hajmo u butik.
SJEDI I POPIJ S MIROM KAFU ŽENO KAD TI JE BOG OMOGUĆIO.
Dok muškarci to ne rade.
Sta nisu?MarlboroGold wrote: 04 Jul 2020, 12:06Pa i nisu, a vidim da se i ovdje moze o tome pisati pa ajd reko da cujem i vasa misljenjaspacebound wrote: 04 Jul 2020, 11:58
To na klixu?Sjecam seJao kako su te zene ufatile masinu, zao mi bilo.
Nisu uhvatile u mašinu. Jesu možda dvije osobe, ali ostale su se složile.spacebound wrote: 04 Jul 2020, 12:33Sta nisu?MarlboroGold wrote: 04 Jul 2020, 12:06
Pa i nisu, a vidim da se i ovdje moze o tome pisati pa ajd reko da cujem i vasa misljenja
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests