Kad ti nisi za masazu
Ja odlicno
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Kad ti nisi za masazu
Opet?
Od februara moja ti
Nista bolje od ljekova sto si uzimala ili?
Pa jeste, hvala Bogu. Samo kod mene obratno, kad je sunce super sam, kad je kiša nikako nevalja
Moras onda da pokusas nekim drugim metodama da se toga rijesisDivlja_u_srcu wrote: 05 Jul 2020, 09:42Pa jeste, hvala Bogu. Samo kod mene obratno, kad je sunce super sam, kad je kiša nikako nevalja![]()
Sva sam naopaka.Haha!
Ma jok moja Lanci, nego suti i trpiLanci wrote: 05 Jul 2020, 09:45Moras onda da pokusas nekim drugim metodama da se toga rijesisDivlja_u_srcu wrote: 05 Jul 2020, 09:42
Pa jeste, hvala Bogu. Samo kod mene obratno, kad je sunce super sam, kad je kiša nikako nevalja![]()
Sva sam naopaka.Haha!![]()
![]()

Budem ti uslikala kad budem vani.

Pa sta je, kontric? Zubi, sinusi?uvijek_kontra wrote: 05 Jul 2020, 14:58Budem ti uslikala kad budem vani.
Slabo izlazim, nisam dobro nikako.
Nimalo nije boljeuvijek_kontra wrote: 05 Jul 2020, 14:58Budem ti uslikala kad budem vani.
Slabo izlazim, nisam dobro nikako.

Žao mi je što ti se ovo dešava.uvijek_kontra wrote: 05 Jul 2020, 15:02 Nakupilo se spejs, svaki dan mi gori. Nisam sastavila dva dobra dana. Ne dizem glavu. Jutros probudim se, hocu do wc, zamanta mi se i tako par min, onda slabost uzasna i povracanje. Iskreno, ne znam vise sta da mislim, znam samo da ovako necu moc jos dugo. Jako se lose osjecam i nista ne mogu. Jedva cekam 28i pa da vidim sta ce mi na orl rec. Ako i tamo ne bude nista, ne znam. Ne mogu ovo vise trpit

A mozes li otici na hitnu? Ili nekom drugom doktoru? Mozda bi tako brze islo. Gdje je 28. a ti se patis.uvijek_kontra wrote: 05 Jul 2020, 15:02 Nakupilo se spejs, svaki dan mi gori. Nisam sastavila dva dobra dana. Ne dizem glavu. Jutros probudim se, hocu do wc, zamanta mi se i tako par min, onda slabost uzasna i povracanje. Iskreno, ne znam vise sta da mislim, znam samo da ovako necu moc jos dugo. Jako se lose osjecam i nista ne mogu. Jedva cekam 28i pa da vidim sta ce mi na orl rec. Ako i tamo ne bude nista, ne znam. Ne mogu ovo vise trpit

uvijek_kontra wrote: 05 Jul 2020, 15:02 Nakupilo se spejs, svaki dan mi gori. Nisam sastavila dva dobra dana. Ne dizem glavu. Jutros probudim se, hocu do wc, zamanta mi se i tako par min, onda slabost uzasna i povracanje. Iskreno, ne znam vise sta da mislim, znam samo da ovako necu moc jos dugo. Jako se lose osjecam i nista ne mogu. Jedva cekam 28i pa da vidim sta ce mi na orl rec. Ako i tamo ne bude nista, ne znam. Ne mogu ovo vise trpit

I nemoj ni mislit, jer neceuvijek_kontra wrote: 05 Jul 2020, 15:16 Ne postoji opcija.
Mama zvala hitnu, jer ne mozes otic bez da pozoves, odbili je dva puta. Doktorka dala me kao "hitno", a vidi datuma. Dobila opet neki antibiotik i neka sranja sto mi ruse i ono malo sto je zdravog u meni ostalo. Umorna sam i od bolova, i od povracanja i od placa. Nikad se ovako lose nisam osjecala. Jedno je imati napad sinusa pa traje par dana, al ovo.. ovo je uzas. Jos kad pomislim da s 1.8. pocinjem radit, dodje mi da poludim.
Jucer sam bila kolko tolko, jos s mamom vani nesto caprkala, danas evo, krevet, ne ustajem. Dok lezim, izdrzljivo je iako imam osjecaj da ce mi nos eksplodirat koliko me boli, cim ustanem slabost, kao da me nosa. Ne valja nikako. Nisam navikla ovako pa mi jako tesko pada da ne mogu ni s Ajom prosetat, a tek npr. slozit ves il rucak napravit. Jadni ljudi sto zive tako citav zivot. Ne smijem ni pomislit da ce mi ovo bit svakodnevnica.

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests