takodje............plus mislim da smo u odvojenim grupama .............prosto se ne bi usudila
a i odkud znam da cu biti tu kad je najgore
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Stooo? Nisam ja postavljala opcijeMaja wrote: (imex mijenjaj glas).
mislim da grijesisKrokodil Behko wrote:Pogrešno postavljate temu. To treba da se sastoji od pitanja.
Na primjer "Da li je tačno da sunce zalazi na zapadu?"
Prva grupa negira a druga potvrdjuje. To je poenta.

blento59 wrote:mislim da grijesisKrokodil Behko wrote:Pogrešno postavljate temu. To treba da se sastoji od pitanja.
Na primjer "Da li je tačno da sunce zalazi na zapadu?"
Prva grupa negira a druga potvrdjuje. To je poenta.
treba postaviti temu npr.negativna strana religije
e sada oni koji makar bili i religiozni moraju da dokazuju negativnost religije ako spadaju u grupu kojato treba da radi ili obratno ako je tema "pozitivna strana religije" tada i najveci ateisti moraju da brane religiju i dokazuju njene prednosti ako su u grupi koja je zaduzena za to
evo ja predlazem temu "bosanske piramide"
e sad ja koji ne vjerujem u njihovo postojanje a budem u grupi koja potvrdjuje njeno postojanje
ima da dokazem da tamo cak ima i faraona
za pocetak dok se ne uhodamo

hojla wrote:da li je tacno da je bosanski film na zapadu

Nije pitanje samo pitanje ako je znak upitnik na kraju. Naslov teme mora biti takavblento59 wrote:Pravilo bi bilo da su forumaši čiji nickovi počinju slovima od A do K budu uvijek PROTIV tj da budu negacijska grupa, a forumaši s nickovima od L do Ž afirmacijska tj da su uvijek ZA. Navest ću primjer jedne isfurane teme Brak istospolnih parova...negacijska grupa je protiv toga, pa navodi razloge zašto se ne bi trebali legalizovati, a afirmacijska grupa pobija argumente negacijske i zalaže se za takve brakove.
shvatio sam da mi od a-k smo uvijek protiv
ali nigdje ne vidim da tema treba biti postavljena u upitnom obliku
zato sam rekao da behko grijesi

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest