Budzetlijke imaju para ko blata.
One nisu opasne.
Moderator: spacebound

Budzetlijke imaju para ko blata.

Kroki reče (između ostalog)
svakoj zenskoj,koja je obrazovana/nacitana,veci broj
muskaraca,zauzima bar podozriv stav..

GuvernantaKoraci_u_noci wrote: 04 Jul 2020, 23:58 Samo ako se uprkos obrazovanju ponasaju kao da ih je guvernanta cijeli zivot od tute do klavira nosala i nazad

Zar ti ne mores tisucipo ujagmit?Mutevelija wrote: 04 Jul 2020, 19:54 DA je bilo čovjeku oženit nekakvu napucanu, da ima dobru platu jbga npr nekih 1500-2000 kmića, iz bogate famelije, jebga ako čojke ne more birati oca more birati puncaha ja.
I onda tako žena ti radi a ti ko sultan.![]()

Metni joj kesu na glavuMutevelija wrote: 04 Jul 2020, 21:39To je bila psihologinja
isto moja mama kaze sine ako si ti ljubomoran ozeni ruznu nece je niko gledati, a kako ću je ja gledat![]()
![]()

Što fali ako je žena obrazovanija i više zaradi nek malo potegne nek čojk ležiYenna wrote: 05 Jul 2020, 10:31 I ovdje od obrazovanih dođosmo do interesa i para.
Uvijek sam za to da svako treba tražiti prema sebi da bi što manje imalo problema i prepreka u vezi/braku. Odnosi se i na muško i žensko.
Ako imam posao naći cu nekoga ko ima radne navike, auto -isto to, školovanost - slična....ne traži nikad ni rang ispod ni iznad sebe, to se uvijek obije o glavu.
Mada svakako bude što je sudjeno al et, čovjek samo laprda.
Al generalno ima muškaraca koji se plaše obrazovanih žena, ali zato sto imaju kompleks niže vrijednost.

To hoćeš da kažeš da se bojiš obrazovano sposobnih?MarlboroGold wrote: 05 Jul 2020, 00:22 Ma samo sposobne zene. Obrazovana zena ne znaci da je po defaultu ujedno i sposobna. Takve su najbolje.

Ne, već više cijenim sposobne žene. Sposobnost se ne ogleda samo u vještinama, struci i sličnom, već i karakteru i odnosu prema sebi, društvu i okolini.ina wrote: 06 Jul 2020, 09:45To hoćeš da kažeš da se bojiš obrazovano sposobnih?MarlboroGold wrote: 05 Jul 2020, 00:22 Ma samo sposobne zene. Obrazovana zena ne znaci da je po defaultu ujedno i sposobna. Takve su najbolje.![]()

Sjo ja pitanja.... Eto usrah se od strahaina wrote: 06 Jul 2020, 09:45To hoćeš da kažeš da se bojiš obrazovano sposobnih?MarlboroGold wrote: 05 Jul 2020, 00:22 Ma samo sposobne zene. Obrazovana zena ne znaci da je po defaultu ujedno i sposobna. Takve su najbolje.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest