nisam nigdje napisao da licno ti pricas tako i radovan iz lukavice je samo primjer nego je takva agenda
jebite im mater cetnicku a ja cu navijati uz bagete i vino
a ja sam samo ogolio vase price tj misli
Moderator: Krokodil Behko
nisam nigdje napisao da licno ti pricas tako i radovan iz lukavice je samo primjer nego je takva agenda
rece udarnik miteran iz francuske kako se mora boriti protiv cetnika
Ok. Da skocimo u stvarnost? Kako ce sadasnja SDA sprijeciti da se to vise nikad ne ponovi? Dva-de-set pet godina je proslo, a vrli lideri su ogrezli u korupciji. Brine me i to sto nestanu bez traga i glasa kada vise nisu na vlasti, tipa Harisa vrlog Silajdzica. Sta ti mislis gdje ce BiH biti za 50 godina i koju vrstu drustvenog uredjenja ce imati?insomnia wrote: 06 Jul 2020, 19:25Taj isti narod je bio poklan na istom mjestu i u WWII iz istog razloga kao u ovom. Samo zato sto imaju pogresna imena. Ko ih je tada gurnuo u rat? Samo u tadasnjem focanskom srezu je poklano oko 8000 muslimana. Samo zato sto su se pogresno zvali. Vecina njihovih ubica je prekomandovana u partizane mnogi cak i na oficirska mjesta. O tom i o vecini zlocina nad civilim podrinja nikad nismo culi za 45 godina Jugoslavije. Isto se ponovilo 45 godina kasnije. j.... li ga ako tu ne postoji neki obrazac
Dala sam primjer Albanaca koji su muslimani, krscani i hriscani ali ujedinjeni oko nacionalnog pitanja i izbjegli su krvoprolice. Rijec Albanac zamijeni sa rjecju Bosanac.insomnia wrote: 06 Jul 2020, 19:27 I opet nista od ovoga sto si napisala nema veze sa tvojom tvrdnjom kako bi se stvari odvijale drugacije da smo svi malo vise bili Bosanci
Osim sto mi imamo Srbe. A to je velika razlikaLavlje_srce wrote: 06 Jul 2020, 19:48Ok. Da skocimo u stvarnost? Kako ce sadasnja SDA sprijeciti da se to vise nikad ne ponovi? Dva-de-set pet godina je proslo, a vrli lideri su ogrezli u korupciji. Brine me i to sto nestanu bez traga i glasa kada vise nisu na vlasti, tipa Harisa vrlog Silajdzica. Sta ti mislis gdje ce BiH biti za 50 godina i koju vrstu drustvenog uredjenja ce imati?insomnia wrote: 06 Jul 2020, 19:25Taj isti narod je bio poklan na istom mjestu i u WWII iz istog razloga kao u ovom. Samo zato sto imaju pogresna imena. Ko ih je tada gurnuo u rat? Samo u tadasnjem focanskom srezu je poklano oko 8000 muslimana. Samo zato sto su se pogresno zvali. Vecina njihovih ubica je prekomandovana u partizane mnogi cak i na oficirska mjesta. O tom i o vecini zlocina nad civilim podrinja nikad nismo culi za 45 godina Jugoslavije. Isto se ponovilo 45 godina kasnije. j.... li ga ako tu ne postoji neki obrazac
Dala sam primjer Albanaca koji su muslimani, krscani i hriscani ali ujedinjeni oko nacionalnog pitanja i izbjegli su krvoprolice. Rijec Albanac zamijeni sa rjecju Bosanac.insomnia wrote: 06 Jul 2020, 19:27 I opet nista od ovoga sto si napisala nema veze sa tvojom tvrdnjom kako bi se stvari odvijale drugacije da smo svi malo vise bili Bosanci
Nisi shvatila, a ja fkt nemam snage obrnuti jos jedan krug.MunDzi wrote: 06 Jul 2020, 19:49 Jbt Mladic kaze pri ulasku u Srebrenicu da je dosao dan da pokloni srpski grad Srebrenicu Srbima i da je dosao dan da se osvete Turcima.
I vi onda trtljate da je rat poceo jer kao eto nije bilo dovoljno bosanaca.![]()
Ne, bukvalno si napiso da ja licno pricam
Slušaj, kolega: u ovom si postu nadrobio Insomniji masu stvari koje on nikad nigdje nije spomenuo. Ovo ti je za brat-bratu barem 7 dana...respo wrote: 06 Jul 2020, 19:34 i najveci paradoks je sto ti iz francuske pricas kako treba klati radovana koji je u lukavici a mi koji zivimo u sarajevu moramo sa tim istim radovanom suradjivati htjeli ne htjeli
evo zastitar koji radi na ansem objektu velica cetnistvo i inace je iz lukavice
koliko god meni to smetalo on radi u sarajevu
cekam samo da ga snimim i da objavim kako se ponasa a sa ostalim normalnim iz lukavice moras saradjivati jer su oni osudjeni na nas a mi na njih mozda malo manje al jesmo dok ti drkas k.... u francuskoj zalis se na arape i dizes ustanke za bosnjacku naciju muslimanstvo i sl
To nisu odgovori na moja pitanja.insomnia wrote: 06 Jul 2020, 19:50Osim sto mi imamo Srbe. A to je velika razlika
Eto iste su vjere sa crnogorcima bili su i zajednica pa gledaj sta se desava
pa vidis li sta ti ja pisem jer se mora izgleda crtati da bi se objasniloinsomnia wrote: 06 Jul 2020, 19:50Ne, bukvalno si napiso da ja licno pricamrespo wrote: 06 Jul 2020, 19:47
jebite im mater cetnicku a ja cu navijati uz bagete i vino
a ja sam samo ogolio vase price tj misli
boli me briga je li za 7 dana mjesec godinu kazem kako jeste jer on ovu pricu mantra i dok je bio na onom forumuMelek wrote: 06 Jul 2020, 19:52Slušaj, kolega: u ovom si postu nadrobio Insomniji masu stvari koje on nikad nigdje nije spomenuo. Ovo ti je za brat-bratu barem 7 dana...respo wrote: 06 Jul 2020, 19:34 i najveci paradoks je sto ti iz francuske pricas kako treba klati radovana koji je u lukavici a mi koji zivimo u sarajevu moramo sa tim istim radovanom suradjivati htjeli ne htjeli
evo zastitar koji radi na ansem objektu velica cetnistvo i inace je iz lukavice
koliko god meni to smetalo on radi u sarajevu
cekam samo da ga snimim i da objavim kako se ponasa a sa ostalim normalnim iz lukavice moras saradjivati jer su oni osudjeni na nas a mi na njih mozda malo manje al jesmo dok ti drkas k.... u francuskoj zalis se na arape i dizes ustanke za bosnjacku naciju muslimanstvo i sl
Nisam vidio da si nesto pitala. I upravo je to rjesenje ove zagonetke. Srbi. Jos od kako su Turci zamakli niz drum pocelo je orgijanje nad “genetskim otpadom” na ovim prostorima i nista se do dana danasnjeg nije promjenilo. Sve su to lako provjerljive istorijske cinjeniceLavlje_srce wrote: 06 Jul 2020, 19:53To nisu odgovori na moja pitanja.insomnia wrote: 06 Jul 2020, 19:50Osim sto mi imamo Srbe. A to je velika razlika
Eto iste su vjere sa crnogorcima bili su i zajednica pa gledaj sta se desava
ko prica o snajperisitima i onima sa brda?insomnia wrote: 06 Jul 2020, 19:53 Pa jest cim to pjeva da te nije Alija odmah mu rokni dijete snajperom
Ti si stvarno tanak ko rizlarespo wrote: 06 Jul 2020, 19:58ko prica o snajperisitima i onima sa brda?insomnia wrote: 06 Jul 2020, 19:53 Pa jest cim to pjeva da te nije Alija odmah mu rokni dijete snajperom
vidis kako perifidno stavljas da cim ovaj pjeva da te nije alija ovaj puca po njegovom dijetetu
pomenuo sam komsiju pravoslavca koji je izgubio kcerku od 9 godina kad je granatiranje bilo
jel to oni znaju koje dijete ubiju? ili samo muslimane gadjaju? srbi u sarajevu za vrijeme rata nisu mogli biti ubijeni?
a sad nemas odgovor jel ?insomnia wrote: 06 Jul 2020, 19:59Ti si stvarno tanak ko rizlarespo wrote: 06 Jul 2020, 19:58
ko prica o snajperisitima i onima sa brda?
vidis kako perifidno stavljas da cim ovaj pjeva da te nije alija ovaj puca po njegovom dijetetu
pomenuo sam komsiju pravoslavca koji je izgubio kcerku od 9 godina kad je granatiranje bilo
jel to oni znaju koje dijete ubiju? ili samo muslimane gadjaju? srbi u sarajevu za vrijeme rata nisu mogli biti ubijeni?
Meni je ovo veliki kompliment.respo wrote: 06 Jul 2020, 19:52 sad vidim zasto ja ne mirisem mundzi
ona ista ko miteran
sto volim kad namirisem ove nacionaliste
pa normlano da je poceo kad su svi vukli na svoju stranu
ako pola sarajeva pjeva da te nije alija sta ce neki slobodan sa marijin dvora nego ili otici u kanadu ili se prikljuciti vrs zavisi jel kakvog je mentalnog sklopa
mirisem smradMunDzi wrote: 06 Jul 2020, 20:00Meni je ovo veliki kompliment.respo wrote: 06 Jul 2020, 19:52 sad vidim zasto ja ne mirisem mundzi
ona ista ko miteran
sto volim kad namirisem ove nacionaliste
pa normlano da je poceo kad su svi vukli na svoju stranu
ako pola sarajeva pjeva da te nije alija sta ce neki slobodan sa marijin dvora nego ili otici u kanadu ili se prikljuciti vrs zavisi jel kakvog je mentalnog sklopa
Respo me ne mirise.![]()
Da je reko da me mirise ja bih definitivno znala da ne valjam.
Ovako, najbolji kompliment do sada.
Niko ne lupa gluposti kao sto ih lupa on.
Nikoooooooooooooo.
Nema.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 4 guests