Srbija - politika

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

Username
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 2 times
Status: Offline

Re: Demonstracije u Beogradu: Suzavci i kamenice na sve strane, zapaljena vozila, policija tukla demonstrante

Post by Username » 08 Jul 2020, 10:45

Gdje milan kucan

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 762 times
Been thanked: 1158 times

Re: Demonstracije u Beogradu: Suzavci i kamenice na sve strane, zapaljena vozila, policija tukla demonstrante

Post by tuzlak1212 » 08 Jul 2020, 10:45

pa reci sebi brt nismo svi isti

dje ce neko napisat za djecu "sporu smrt mu zelim" a da svi presute :jok

Username
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Username » 08 Jul 2020, 10:47

Svi smo istog sastava

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9999 times
Been thanked: 16888 times

Post by spacebound » 08 Jul 2020, 10:50

tuzlak1212 wrote: 08 Jul 2020, 10:45 pa reci sebi brt nismo svi isti

dje ce neko napisat za djecu "sporu smrt mu zelim" a da svi presute :jok
Na ovo izvrtanje bih ti odgovorila da imam volje, ovako svi mogu vidjeti sta sam napisala, a i poznaju me i citaju dugo.
I samo jos jednom da potvrdim, da, svakom CETNIKU zelim sporu i bolnu smrt.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Otava
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Otava » 08 Jul 2020, 10:51

lejlamo wrote: 08 Jul 2020, 10:14
Otava wrote: 08 Jul 2020, 10:12 Imam utisak da se u Srbiji nece ovo zvrsiti tek tako,moglo bi ovdje svasta biti,ove proteste vode oni naj radikalniji,odnosno fasisti,samo treba nabaviti dosta kokica i biti gotov ako se ovo prelije preko Drine pod izgovorom da ruse Dodika,ovdje trebamo biti dobro pazlijivi
i, šta nam predlažeš :lejla
Pa rekoh,kokice i biti gotov 24/7 jer nebih se zacudio da pozovu na ujedinjenje svih srpskih zemalja s obzirom ko organizuje proteste i kavih se je sinoc culo lozungov,vidimo kakva je situacija i Cg

Username
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Username » 08 Jul 2020, 10:52

Ko organizuje?

lejlamo
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by lejlamo » 08 Jul 2020, 10:55

prijeti li i meni ugrozba?

damir5
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Been thanked: 1 time

Post by damir5 » 08 Jul 2020, 10:57

kod tebe jos uvijek traje ona tisućljetna :lejla :ooo
Me? Wrong? Never! Image

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1671 times
Been thanked: 3168 times

Post by Mutevelija » 08 Jul 2020, 10:58

Niko nesme da te dira :lejla :ljub
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4409 times
Been thanked: 3364 times

Post by Melek » 08 Jul 2020, 10:59

Sve bi ja to u adu ciganliju pa nek se brčka dok ne nikne šljiva tarabićka.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9889 times
Been thanked: 11698 times

Post by Krokodil Behko » 08 Jul 2020, 11:01

spacebound wrote: 08 Jul 2020, 07:30
tuzlak1212 wrote: 08 Jul 2020, 07:28

Pricamo o ljudskim zivotima :jok

Ako ces reci "vel'ke stete", nisi puno bolja od njihovog skandiranja
Onima koji pjevaju Od Topole pa do Ravne Gore sve su straze, sve su straze djenerala draze (namjerno malo slovo), mogu samo pozelit sporu i bolnu smrt, i bas me briga kakva sam zbog toga.

Baš nešto razmišljam o tome. Svi opozicioni protesti, u Srbiji, pokrenuti su od onih koji su još veći četnici, nego oni na vlasti, isključujući tu one proteste iz 2000. ali tu su grešku brzo ispravili, početkom marta 2003.

jelena... wrote: 08 Jul 2020, 08:27 Aleluja, narode!

Ali kasno, čini se...trebalo je odmah prvih par sati poslije objavljivanja rezultata izbora - kao 2000.

a većina koja je sad na ulicama tu 2000. vjerovatno pamti i učestvovali su u tadašnjim demonstracijama.

Mada, kakva je sad situacija kad su u pitanju alternative aktuelnom predsjedniku, Koštunica je bio mala maca za ove sad...
Tad su bili protesti, protiv otvorene diktature, koja je pogubila ratove, pa im je trebao neki europejac na čelu, a oko njega ti razni Šešelji u frakovima. Sad to nije potrebno, mogu odmah i neskriveni ravnogorci.

Koraci_u_noci wrote: 08 Jul 2020, 09:04 Al cinjenica je da kod njih ipak postoji neka kultura protesta i protivljenja potezima vlasti, dok kod nas to jos nije ni u povojima

Baš kao što kod nas, postoji kultura kompleksa, pa ne primjećujemo, da su u Federeciji svaki dan, neki štrajkovi i to inspirisani upravo socijalnim pitajima, a kod njih toga nema ni u najavi.

Možda nisi skonto, ali ovo su protesti protiv zabrane iđenja po kafićima, a to se nije dfopalo kojekakvim rusofilima i ko znas kakvim još.

Otava wrote: 08 Jul 2020, 10:12 Imam utisak da se u Srbiji nece ovo zvrsiti tek tako,moglo bi ovdje svasta biti,ove proteste vode oni naj radikalniji,odnosno fasisti,samo treba nabaviti dosta kokica i biti gotov ako se ovo prelije preko Drine pod izgovorom da ruse Dodika,ovdje trebamo biti dobro pazlijivi

Nemaju šanse.
Vučića drže Rusi i Čajnizi.

Ne vidim nikakav trend ozdravljenja od ove mitomanije.
Ovih dana, čitao sam Svetozara Mayrkovića, Ivana Ćosovića, razne književnike iz Crne Gore i Srbije, Latinku, Dubravku Stojanović itd. Zbilja biste nešto u životu trebasli čitati, prije nego što protest nekih dilerskih klanova proglasite revolucijom, koje im nismo dostojni, jer eto, kod nas trenutno toga nema.

Koraci_u_noci
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 9408 times
Been thanked: 10186 times

Post by Koraci_u_noci » 08 Jul 2020, 11:15

Krokodil Behko wrote: 08 Jul 2020, 11:01 [quote=spacebound post_id=2482376
Koraci_u_noci wrote: 08 Jul 2020, 09:04 Al cinjenica je da kod njih ipak postoji neka kultura protesta i protivljenja potezima vlasti, dok kod nas to jos nije ni u povojima

Baš kao što kod nas, postoji kultura kompleksa, pa ne primjećujemo, da su u Federeciji svaki dan, neki štrajkovi i to inspirisani upravo socijalnim pitajima, a kod njih toga nema ni u najavi.

Možda nisi skonto, ali ovo su protesti protiv zabrane iđenja po kafićima, a to se nije dfopalo kojekakvim rusofilima i ko znas
Skontao, kako da ne, pogledaj moj prvi post na ovoj temi.
A sto se tice strajkova, to su sve oblici protesti na uzem planu, za vlastite interese tih grupa, i, cim im se udovolji, oni se smire.
Govorim o protestima na sirem planu, kod kojih ti zelis da mijenjas sistem i drustvo, gdje mozda i nemas licnog interesa, ali vidis da nesto ne valja i pridruzis se. Kod nas ne mozes skupit ljude i da se bore za vlastita prava, a kamoli da se nekom drugom pridruze. Daj Boze da se varam, niko sretniji od mene
Pobjeci sad od svega zelim

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 08 Jul 2020, 11:18

Koraci_u_noci wrote: 08 Jul 2020, 11:15
Krokodil Behko wrote: 08 Jul 2020, 11:01 [quote=spacebound post_id=2482376

Možda nisi skonto, ali ovo su protesti protiv zabrane iđenja po kafićima, a to se nije dfopalo kojekakvim rusofilima i ko znas
Skontao, kako da ne, pogledaj moj prvi post na ovoj temi.
A sto se tice strajkova, to su sve oblici protesti na uzem planu, za vlastite interese tih grupa, i, cim im se udovolji, oni se smire.
Govorim o protestima na sirem planu, kod kojih ti zelis da mijenjas sistem i drustvo, gdje mozda i nemas licnog interesa, ali vidis da nesto ne valja i pridruzis se. Kod nas ne mozes skupit ljude i da se bore za vlastita prava, a kamoli da se nekom drugom pridruze. Daj Boze da se varam, niko sretniji od mene

Evo ti od mene, sto godina vremena, da mi detaljno objasniš, kako nekim socijalnim buntom, kod nas možeš promijeniti politički milje, a to podrazumijeva i promjenu ustava, bez da se zapetljamo u nacije i ove dvije naciokratije koje trgaju tkivo ove države. Ne žuri, imaš dosta vremena za solidan odgovor.

Koraci_u_noci
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 9408 times
Been thanked: 10186 times

Post by Koraci_u_noci » 08 Jul 2020, 11:24

Ne treba mi sto godina, dovoljan ti je primjer sa JMB, da se tu nastavilo, moglo se svasta iznjedrit. Mislis da se oni nisu prepali bili i da se tad nije nista moglo promijenit, da je to bio istinski siri pokret, a ne samo okupljanje oko jednog konkretnog problema
Pobjeci sad od svega zelim

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 08 Jul 2020, 11:28

Koraci_u_noci wrote: 08 Jul 2020, 11:24 Ne treba mi sto godina, dovoljan ti je primjer sa JMB, da se tu nastavilo, moglo se svasta iznjedrit. Mislis da se oni nisu prepali bili i da se tad nije nista moglo promijenit, da je to bio istinski siri pokret, a ne samo okupljanje oko jednog konkretnog problema

I šta se od tada promijenilo?
Meni se čini, da je sad mnogo gore. Govorim o cjelovitim promjenama, koje su nam očito potrebne, a ti tu samo o JMBG.

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9999 times
Been thanked: 16888 times

Post by spacebound » 08 Jul 2020, 11:31

Vas dvojica o istom pricate, a ne razumijete se :123
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Salko
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Salko » 08 Jul 2020, 11:37

spacebound wrote: 08 Jul 2020, 11:31 Vas dvojica o istom pricate, a ne razumijete se :123
samo sam uletio da se složim sa tobom za tvoje prethodne postove na ovu temu...
"ignorance is bliss"

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 08 Jul 2020, 12:21

Ako su povrijeđena 3 konja , ko garantuje da konji nisu povrijedili kolege policajce u bunilu.

Mozda su demonstranti samo porijedili 30 policajaca ono 10 konji, kako će konj u bunilu kad ga neko udari moći se obuzdati a da ne posuta policajce koji su sa njim??
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia » 08 Jul 2020, 12:22

To je dresiran konj 😁
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 08 Jul 2020, 12:24

Ma ta ce dresiran kad ga prepadne on se ritne jendom 4 policajca odose u pm.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Post Reply

Return to “EX YU”