Srbija - politika

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1647 times
Been thanked: 3093 times
Status: Offline

Re: Demonstracije u Beogradu: Suzavci i kamenice na sve strane, zapaljena vozila, policija tukla demonstrante

Post by Mutevelija » 08 Jul 2020, 23:58

Lavlje te samara socrate sto jes jes iako.mi se ne svidja toliko.
Valja krivo sjest a pravo govoriti
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14035 times
Been thanked: 23284 times

Re: Demonstracije u Beogradu: Suzavci i kamenice na sve strane, zapaljena vozila, policija tukla demonstrante

Post by Fuddo » 08 Jul 2020, 23:59

Lavlje_srce wrote: 08 Jul 2020, 23:54
Socrates wrote: 08 Jul 2020, 12:51 Čitavu Srbiju treba pohapsit'.
A zasto?

Juce si napisao ovo:
Cilj ovog posta nije da demonizuje srpski narod, nego da demonizuje politiku moderne srpske države otkad postoji. Nemojte mi prisivati ništa
Pa ne treba tebi niko pripisivati nista. Ti sam sebe pobijes 3 puta u 24 sata. Evo sad si napisao ovo:
Socrates wrote: 08 Jul 2020, 23:08Ništa im ne želim.

Ono što ne vidim i sto možda nikad neću vidjeti da ti mladi ustanu protiv zaostalih ideologija svojih otaca. Ali, hrabro, odlučno i šakom u glavu.. Jednom zauvijek.

Ali to, naravno, neću vidjeti. Neću vidjeti da više ne uče Njegosa po školama. I da ih ne uče da su neki heroji po BIH branili srpski narod od mudžahedina i zaostalog islamskog fundamentalizma, kad je čitav svijet već donio zaključak da su izvršili agresiju na BIH i učinili genocid nad uglavnom nenaoruzanim narodom.

Produkt si obrazovanja. Njih ništa dobro nisu naučili o onom najvažnijem, a to je bliska istorija u komsiluku i sta su neki njihovi sunarodnici radili u komsiluku.

Na kraju, ne želim nikom smrt, ali ne bi bilo loše gledati da čitav Beograd gori. Neka gori, koga boli hargija, i oni su zapalili moju zemlju.

Ali bez žrtava.
Suma sumarum: lupetas bez kraja i konca. Kad si ti bio u Srbiji? A kad si zadnji put bio u Bosni? Pretpostavljam da u Srbiji nisi bio nikad, pa se tvoj isprani mozak hrani poluinformacijama i dezinformacijama iz medija koji vole takve kao ti, i to godinama, pa jos pritom mislis da si neupitno u pravu. Da su svi Srbi podrzavali Milosevica i njegovu razaracku (i lopovsku, da ne zaboravim) politiku, u Bosni ne bi ostao ni kamen na kamenu, to je valjda jasno svima osim tebe, @insomnie i @Fudde. Slutim da ni u Bosni nisi bio odavno, pa te nosaju ideje ovih 'internet ratnika' koji su tu 24/7 iz ko zna kojih nedodjija. Mene bi bilo sramota. Toplo ti preporucujem da uplatis 3 dana turisticki u Beogradu, obidjes grad i porazgovaras s ljudima. Takodje bih ti preporucila da poslije toga svratis do Bosne, pa da vidis koliko neinternetski narod zanima politika. U tom regionu u koji ti ne zalazis cesto, niko od obicnog svijeta ne zeli ratovati. Niko osim vas jedinica 'internetske Bojne' i slicnih pandana (ekstrema) u srpskom zivlju, koji su u odnosu na normalnu vecinu - u debeloj manjini. Usput, mozda nesto i naucis i dovedes tvoju samoproklamovanu 'mesijansku ulogu' da 'obrazujes' slucajne internetske prolaznike i putnike namjernike o 'dobru i zlu' i tvom crno-bijelom svijetu u kome ipak siva preovladava. Drugoj dvojici se ne obracam jer se njima ne vrijedi obracati, vidi se iz prilozenog. Sramotis se covjece. :grana
Sto Fude?
Ja sam sa njima ratovao kad ih je bilo 100 na jednog, kako veli dragi aca pussy lips.
Danas se zalazem za mir i ljubav,
Sise
Picku
Pivu
Lijek protiv korone
Sta god imas, meni pase.
Dozvolite da se obratimo

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22204 times
Been thanked: 20300 times

Post by Masamune » 09 Jul 2020, 00:00

insomnia wrote: 08 Jul 2020, 23:56
MarlboroGold wrote: 08 Jul 2020, 23:27
Da problem su pederi, a nisu ravnogorci u Višegradu kad su u Sarajevu trebali dići guzicu i protestovati protiv njihovog slobodnog okupljanja i širenja četništva.
Ajd ne vuci me za jezik.
Vazda smo znali neopogrjesivo odrediti prioritete
U Tz omladina kleci na koljenu zao im crnca a sto Srbija ne izrucuje onu duzkelu, sto se izdaju knjige o Kapiji, sto im se nad sunarodnjacima desetak km dalje provodi aparthejd to je manje bitno
O čemu pričaš bolan? Tuzla kad je trebala uvijek se digla na noge.
Izgleda si Jurišića zaboravio.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia » 09 Jul 2020, 00:04

Jasta je
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 09 Jul 2020, 00:04

MarlboroGold wrote: 09 Jul 2020, 00:00
insomnia wrote: 08 Jul 2020, 23:56
Vazda smo znali neopogrjesivo odrediti prioritete
U Tz omladina kleci na koljenu zao im crnca a sto Srbija ne izrucuje onu duzkelu, sto se izdaju knjige o Kapiji, sto im se nad sunarodnjacima desetak km dalje provodi aparthejd to je manje bitno
O čemu pričaš bolan? Tuzla kad je trebala uvijek se digla na noge.
Izgleda si Jurišića zaboravio.
De ba momak,
Pomanje.
Frajer bi istruhno u zatvoru da Bake nije iskeso pare.
Vi se dignete na utakmici kad zasvira boze pravde, sve ispratite aplauzom, i onda u glas, jeeebeemmm tee saraaajvoooo
Treba vam otet te droge.
Dozvolite da se obratimo

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 09 Jul 2020, 00:09

A jebes sarajevo.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 09 Jul 2020, 00:10

Mutevelija wrote: 09 Jul 2020, 00:09 A jebes sarajevo.
A j.... ja tebe.
Last edited by Fuddo on 09 Jul 2020, 00:11, edited 1 time in total.
Dozvolite da se obratimo

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 09 Jul 2020, 00:10

Ilija se javno zahvalio tuzlacima što su u svim momentima bili uz njega i njegovu porodicu. Nemojte lupati bezveze o čemu nemate blage veze. On će uvijek biti naš heroj.

Digli smo se da pokažemo da može bolje kad je u pitanju njihova himna. To ne znači da se išta zaboravilo. Nije ni kapija niti će ikad.

Sarajevo su psovali određeni navijači jer su se sukobili između sebe Živiničani i par drugih koji su inače poznati kao navijači sarajevskih klubova. Jest ispalo glupo, ali tako je kako je. Bio sam na toj utakmici i znam o čemu govorim.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 09 Jul 2020, 00:12

Fuddo wrote: 09 Jul 2020, 00:10
Mutevelija wrote: 09 Jul 2020, 00:09 A jebes sarajevo.
A j.... ja tebe.
Ralno tuzla radi sarajevo se gradi
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 09 Jul 2020, 00:13

MarlboroGold wrote: 09 Jul 2020, 00:10 Ilija se javno zahvalio tuzlacima što su u svim momentima bili uz njega i njegovu porodicu. Nemojte lupati bezveze o čemu nemate blage veze. On će uvijek biti naš heroj.

Digli smo se da pokažemo da može bolje kad je u pitanju njihova himna. To ne znači da se išta zaboravilo. Nije ni kapija niti će ikad.

Sarajevo su psovali određeni navijači jer su se sukobili između sebe Živiničani i par drugih koji su inače poznati kao navijači sarajevskih klubova. Jest ispalo glupo, ali tako je kako je. Bio sam na toj utakmici i znam o čemu govorim.
Pa, lijepu ste poruku poslali, sto jest jest.
A nije to bio prvi put.
Sram vas bilo.
Dozvolite da se obratimo

Mister No
The Good, the Bad and the Ugly
The Good, the Bad and the Ugly
Has thanked: 8904 times
Been thanked: 5654 times

Post by Mister No » 09 Jul 2020, 00:14

The Dark Side Of The Forum...

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 09 Jul 2020, 00:14

Nema nas čega biti sram. Tuzla je jedina svijetla tačka u BiH gdje je suživot moguć. Donekle i Zenica. Znam teško je to za shvatiti.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 09 Jul 2020, 00:14

MarlboroGold wrote: 09 Jul 2020, 00:10 Ilija se javno zahvalio tuzlacima što su u svim momentima bili uz njega i njegovu porodicu. Nemojte lupati bezveze o čemu nemate blage veze. On će uvijek biti naš heroj.

Daj ba nije samo Tuzla ralni cijeli TK ne podnosi sarajevo niti ini nas kad dodjemo gore , odma ocijene po naglasku.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 09 Jul 2020, 00:16

MarlboroGold wrote: 09 Jul 2020, 00:14 Nema nas čega biti sram. Tuzla je jedina svijetla tačka u BiH gdje je suživot moguć. Donekle i Zenica. Znam teško je to za shvatiti.
Super.
Dozvolite da se obratimo

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 09 Jul 2020, 00:18

Ko je najvise kriv za stanje y drzavi ko najvise odlycuje pa vrh.

A ko je vrh pa Sarajevo et.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 09 Jul 2020, 00:18

Mister No wrote: 09 Jul 2020, 00:14
Odokativno,
Slomljeno osam rebara,
Pukla jetra
Oso bubreg, mozda oba.
Zao mi frajera.
Ostatak zivota ce jest na slamcicu.
Koja stoka u pm.
Dozvolite da se obratimo

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 09 Jul 2020, 00:18

Kad ovako javno mlate kako u postaji onda
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Yenna
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 2 times

Post by Yenna » 09 Jul 2020, 00:19

Ma ja u Sarajevu nije moguć suživot samo u Tuzli, sve ih koljemo ovdje, nijedno bitno ni ministarsko mjesto nemaju...zaštićeni ko polarni medvjedi.
Glupa vam je priča.
Zna se kome se od pamtivjeka Tuzla priklanja, leglo komunizma i dan danas.
Odoste daleko.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 09 Jul 2020, 00:20

Mutevelija wrote: 09 Jul 2020, 00:18 Ko je najvise kriv za stanje y drzavi ko najvise odlycuje pa vrh.

A ko je vrh pa Sarajevo et.
oCijepTe se, matere ti.
Formirajte neki sao majevica, kurac palac.
Da vas Sarajevo ne dusi.
Dozvolite da se obratimo

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4119 times
Been thanked: 3086 times

Post by Lavlje_srce » 09 Jul 2020, 00:22

Mister No wrote: 09 Jul 2020, 00:14
Strasno, prestrasno. Pitanje je hoce li on vise ikad stati na noge. :tuga
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?

Post Reply

Return to “EX YU”