MunDzi wrote: 11 Jul 2020, 16:19 I da se hoces nabit opet ali na guzicu, pa da ne mozes ni lezat i slati selfije iz morskih apartmana.![]()

MunDzi wrote: 11 Jul 2020, 16:19 I da se hoces nabit opet ali na guzicu, pa da ne mozes ni lezat i slati selfije iz morskih apartmana.![]()

Eh...HAVANA wrote: 11 Jul 2020, 10:56 Fuddo vala trebo si sa mnom na more. Sad bi gajbu karlovacke i u hlad. Vako mi se valja s onim mojim sad cvarit i sve ce me mazat onim nakim faktorima.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
To se kaže "nabij se sam na ježa", bez suvišnog spominjanja guzice, jer moraš biti kompletan šupak pa ćorlučit s morem ljudima koji ne mogu do vode...MunDzi wrote: 11 Jul 2020, 16:19 I da se hoces nabit opet ali na guzicu, pa da ne mozes ni lezat i slati selfije iz morskih apartmana.![]()

Joj daa ti samo znas kako ja tebe sada mrzim.

Brate, za srce si me ujeo.

Macakgreeneyes wrote: 11 Jul 2020, 21:51 Halali brt, ali 47 godina.. Pa ni Kostakurta nije mogao igrati u tim godinama![]()

Ma nema tolko, bježgreeneyes wrote: 11 Jul 2020, 21:51 Halali brt, ali 47 godina.. Pa ni Kostakurta nije mogao igrati u tim godinama![]()