Pa i Istra je Hrvatska

Moderator: Krokodil Behko
Ovo je kod Pule, ko da gledam.
Kako se okreno,jelena... wrote: 11 Jul 2020, 22:33Mirelam wrote: 11 Jul 2020, 22:12
Pa nema talasa, jakako.![]()
Kada prodje camac il nedobog brod bjez na obalu da se ne utusish.![]()
![]()
Samo da znaš...mi smo ove godine, a možda je to bilo i prošle, imali u gostima i jedan kruzer... ahaaa.![]()
Od tog dana jela više ne šeta rado pored Saveali još uvijek je voli, svojim srcem svim.
![]()
![]()
Voda hladna, vidi se da je hladna.jelena... wrote: 11 Jul 2020, 22:06 nja....velkački talasi, ne sviđa mi se uopšte...ne bi se ja ovdje kupala...bljakbljak...![]()
Šta te briga.
Ma dzaba i ciMpelice kad je brrrrr hladna voda.
Obicnim ljudima je ovo gore ludilo nego nama u bosni. Ovi ovde jebu sve od do... Ko ce normalan ovo zeliti i odobriti? Viceve pricaju o ovome sa pasosima, budalastina totalna. Ljudi zive od toga, ova sranja i napucavanja po portalima i politickim sranjima ne pratim jer je to glupost obicna. Isto 1 maj jbt... Pustara a ko biva sezona.Kad bi citao ove gluposti i komentare ne bi nosa promolio u hr. I onda dodjem na peljesac, 1 noc mi ne da platit nikako u kafani, drugu se zahvaljujem po selu sto su mi starog vodili doktoru i lijekove mu nasli, jer se pametan okupo u 18 stepeni morskih i razbolio... Pojedemo 3 pice i 3 kole za 180 kuna na sred rive. Platim 3 gin tonika, 2 male pive, veliku pivu i cedevitu 108 kuna... Sinoc u podobucu u restoranu, ko lorda te doceka a jedes sta ima a ne sta ti hoces. Sta je ulovio to i ima. Poseban smek i stvar koja stvarno i treba biti skupa. To rep od grdobine, cipol, orada i svasta nesta, ne znam ni sta je ono... 6 ljudi se odere u posebnom ambijentu i posebnoj klopi, picu, sve domace a zacinjeno gazdom starim zajebantom... I sve to za 930 kuna... E jbg sad, ja volim ta izvorna i prirodna mjesta, bez fensi i kompleksaskih zajebancija... Kome je do straduna i tih zajebancija nek ide i plati tamo ovo jedno 5000 kuna min. A slabo ce mu se ko i nasmijat iskreno. Al ima sliku za instagrama.Ja mogu pricati o mjestu gdje ja idem i sta znam. Nit je skupo, nit su losi domacini.insomnia wrote: 11 Jul 2020, 20:52 Toliko vas ljudi gotive da su jedva docekali da vam mogu legalno zabraniti ulaz cak i pocjenu finansijskog gubitka
I nije to samo kod njih tako...jelena... wrote: 12 Jul 2020, 10:05 I takvi, vrijedni, sposobni, obični ljudi se ništa ne pitaju u ovom ludilu.
Žive od svog rada, gledaju kako da izguraju svoje i ostave nešto iza sebe,
a da ih što manje glava boli od nesposobnih budaletina koje im jašu za vratom.