Ovakva je situacija. Komsija iznad nas prije 2 godine izveo geometar i ispalo je da je njegov i dio nase zemlje. S pocetka nekih pola metra, a prema kraju se suzava na nekih 5 centi. On je to nama rekao i zabiljezio, kaze da se zna radi djece, on nece ogradu pomjerat. Ispalo je da je jabuka petrovka koju je moj djed davno posadio u njegovom. On tad rece - Jabuku vam poklanjam. Covjek je stvarno fin i dobar komsija.
Ja tu kosim, ja opale jabuke svako jutro berem. Da bi preksinoc kad je muz brao jabuke komsija iznad njegove kuce viknuo - Naberi, naberi, sutra cu je ja otrest
Taj sto je to rekao brine se za dvoriste ovog u cijem je jabuka ustvari, jer on je u Kanadi.
I stvarno, evo covjek jutros dosao i bez imalo stida trese jabuku. Mali izasao, pita hoce li nama ostati, i muz popizdi.
Pitao ga misli li ostavit nama koju jabuku da pojedemo, na sta mu je ovaj odgovorio pitanjem zna li on cija je to jabuka. Kad mu je muz rekao ide odgovor : Pa vi je svejedno ne koristite, mi hocemo pekmez pravit
Stvarno, eno mu jabuka nek je iz korijena cupa i sebi u dupe prokleto zabije, ali kako covjek moze takav obraz imat
Da napomenem da ima ogromno dvoriste, vocke i da bere i svo voce iz komsijinog vocnjaka, a vocnjak ima sigurno stotinjak vocki.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)