Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Neki dan ja partneru govorim,ma jebo ovo nema posla,izgubice se toliko i toliko...Doce na to jebo sve samo da se ne razbolimo.Eno ga uzeo godisnji.Kosi travu.I ne pita ima li posla.
Kupi pcele, dvaJestak ovaca, i gore nekom plati u Lukomiru da ti to cuva, rodjo jeben vakat dolazi.
Kupicu kurac,ako zatvorim oticu na peljesac,djecu sam ostavio dole.
insomnia wrote: 13 Jul 2020, 15:22
Kako ces otici? Doduse ti si belgijanac. Boli te q
Eeee,sve sam ja smislio na vrijeme.Nista nas vise ne smije iznenaditi ko 92g...I vid sad ovo.Na ovo nisam mislio,ni na kraj mi pameti. Jebla nanu svoju.
Kupi pcele, dvaJestak ovaca, i gore nekom plati u Lukomiru da ti to cuva, rodjo jeben vakat dolazi.
Kupicu k....,ako zatvorim oticu na peljesac,djecu sam ostavio dole.
Ja ti ozbiljno govorim,
Jebo me svak ako ja da sam na tvom mjestu ne bih neke zemljurine u nekoj pripizdini kupio.
Da se ima dje posijat.
Vidis bolan da svak svakog uzima, raspadaju se svi savezi, vojni, ekonomski, mi svabama otimamo, pokupavali sve zalihe nakog lijeka a ne znam ni valja li.
Nek potraje jos godinu dana pocecemo se zubima jest.
insomnia wrote: 13 Jul 2020, 15:22
Kako ces otici? Doduse ti si belgijanac. Boli te q
Eeee,sve sam ja smislio na vrijeme.Nista nas vise ne smije iznenaditi ko 92g...I vid sad ovo.Na ovo nisam mislio,ni na kraj mi pameti. Jebla nanu svoju.
Ako ce ti biti lakse mislim da nije niko. Mozda nedje tamo po bunkerima paranoicnog izraela
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Kupicu k....,ako zatvorim oticu na peljesac,djecu sam ostavio dole.
Ja ti ozbiljno govorim,
Jebo me svak ako ja da sam na tvom mjestu ne bih neke zemljurine u nekoj pripizdini kupio.
Da se ima dje posijat.
Vidis bolan da svak svakog uzima, raspadaju se svi savezi, vojni, ekonomski, mi svabama otimamo, pokupavali sve zalihe nakog lijeka a ne znam ni valja li.
Nek potraje jos godinu dana pocecemo se zubima jest.
Pa ozbiljno ti i govorim.Ako potraje ja odo na peljesac.400 stanovnika.Ima sve sto treba.
Last edited by HAVANA on 13 Jul 2020, 15:32, edited 1 time in total.
Da preorem dvoriste?
Ebo cvijece i travu.
Bolje mi je posaditi krompira, paradajza, mrkve, tikvica, itd.....
Supu preurediti, pa kakvu kozu ili ovcicu kupit.
Mogla sam i pilica kupiti, pa i njima napraviti kokosinjac.
Dolaze teska vremena.
MunDzi wrote: 13 Jul 2020, 15:29
Da preorem dvoriste?
Ebo cvijece i travu.
Dolaze teska vremena.
Dzaba ti to sve ako nisi naoruzana. Dodju lole ko u svoje
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
MunDzi wrote: 13 Jul 2020, 15:29
Da preorem dvoriste?
Ebo cvijece i travu.
Dolaze teska vremena.
Dzaba ti to sve ako nisi naoruzana. Dodju lole ko u svoje
Imam golf stapove.
Time koga marnes u glavu, ne ustaje ziv.
Al fakat ce bit sranja i ekonomski i zdravstveno.Potop.U po jula kisu,kaslju i ugusise se.Sta ce bit u oktobru,novembru tek? Ja vec pravim postavku i pretpostavke da bjezim iz posla.Jeftinije sjedit u kuci nego stvarat gubitke.Krenut nece za godinu i da stane,a nece.