Ja bih isto trebala pocetii malo da se ucvrsti sve sto treba da je cvrsce. Nema labavo
Razmisljam bas jel pametnije mi ici u teretanu il plivanje, na bazen da idem, fitnes il nesto trece
Moderator: VIP
Ja bih isto trebala pocetii malo da se ucvrsti sve sto treba da je cvrsce. Nema labavo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ja volim gym, ali jesam imala monatskarte za bazene vise puta...Merlin246 wrote: 13 Jul 2020, 20:41Ja bih isto trebala pocetii malo da se ucvrsti sve sto treba da je cvrsce. Nema labavo![]()
Razmisljam bas jel pametnije mi ici u teretanu il plivanje, na bazen da idem, fitnes il nesto trece![]()
Jest.. kuzim..al ja mnogo vise volim vodu i plivanje i buckanjevrhbosnica wrote: 13 Jul 2020, 20:44Ja volim gym, ali jesam imala monatskarte za bazene vise puta...Merlin246 wrote: 13 Jul 2020, 20:41
Ja bih isto trebala pocetii malo da se ucvrsti sve sto treba da je cvrsce. Nema labavo![]()
Razmisljam bas jel pametnije mi ici u teretanu il plivanje, na bazen da idem, fitnes il nesto trece![]()
U gym idem cesce, nekad svaki dan..na bazen se tesko nakanim..dalje su, i moram tegliti sampone peskire fazone

Evo, srce si mi slomilaMerlin246 wrote: 13 Jul 2020, 20:27 Ma iskreno da ti kazem boli me briga sta pises![]()
Ja tebe jenu jelenu i jos ove neke samo preskocim kad vidim taj nick![]()
Ako da se buckas i zezas onda neces nista ucvrstitiMerlin246 wrote: 13 Jul 2020, 20:47Jest.. kuzim..al ja mnogo vise volim vodu i plivanje i buckanjevrhbosnica wrote: 13 Jul 2020, 20:44
Ja volim gym, ali jesam imala monatskarte za bazene vise puta...
U gym idem cesce, nekad svaki dan..na bazen se tesko nakanim..dalje su, i moram tegliti sampone peskire fazonenego vjezbanje i one sprave
Jook, ne bih se samo buckala, ozbiljno bih plivala.vrhbosnica wrote: 13 Jul 2020, 20:52Ako da se buckas i zezas onda neces nista ucvrstitiMerlin246 wrote: 13 Jul 2020, 20:47
Jest.. kuzim..al ja mnogo vise volim vodu i plivanje i buckanjenego vjezbanje i one sprave
![]()
Bitno da se ti javis kad te niko nista ne pita i glumis vazda neku moralnu vertikalu i dezurnog smora
Mora neko da ti skrene paznju na bezobrazluk i bahatostMerlin246 wrote: 13 Jul 2020, 20:56 Bitno da se ti javis kad te niko nista ne pita i glumis vazda neku moralnu vertikalu i dezurnog smora![]()

Neamo rašta
De bona ne obracam ti se nikad nemoj da me prozivas bezveze.. Kakav bezobrazluk, samo rekla da joj je glup izbor zivotinje nista drugo..
Bas si cakan
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest