ma rostilj will be, samo sto ce pregladniti dok sunce predje na drugu stranu.
Bas me briga
Moderator: VIP
Ne znaju oni da je u Kanadi piromanija popularna među narodom.
Zapali, ko ga shishavrhbosnica wrote: 14 Jul 2020, 14:33 Smije se li paliti rostili na balkonu stambene zgrade![]()
Ako sam na vrhu, i prozori desno i lijevo od balkona pripadaju nasim sobama...
Kontam sto nebi moglo, mada ....
Dok sam zivela u zgradi palila sam rostilj na struju, mada po ugovoru nije bilo dozvoljeno.vrhbosnica wrote: 14 Jul 2020, 14:33 Smije se li paliti rostili na balkonu stambene zgrade![]()
Jel cemu taj na struju..toxic wrote: 14 Jul 2020, 14:37Dok sam zivela u zgradi palila sam rostilj na struju, mada po ugovoru nije bilo dozvoljeno.vrhbosnica wrote: 14 Jul 2020, 14:33 Smije se li paliti rostili na balkonu stambene zgrade![]()
Ma samo ocisti pre pecenja da ne bi buknuo plamen i dobro si![]()
Sluzi svrsi
Jeste. Bar meni. Zagarantovano nežvakanje pepela a bude i ukusno.. posebno neka vrsta mesa..vrhbosnica wrote: 14 Jul 2020, 14:46Jel cemu taj na struju..toxic wrote: 14 Jul 2020, 14:37
Dok sam zivela u zgradi palila sam rostilj na struju, mada po ugovoru nije bilo dozvoljeno.
Ma samo ocisti pre pecenja da ne bi buknuo plamen i dobro si![]()
![]()
Gdje cesVrag wrote: 14 Jul 2020, 16:42 Kako ovu godinu treba maksimalno iskoristiti za domaci turizam. Nigdje guzve, ljepota
U Crnu Goruspacebound wrote: 14 Jul 2020, 16:46Gdje cesVrag wrote: 14 Jul 2020, 16:42 Kako ovu godinu treba maksimalno iskoristiti za domaci turizam. Nigdje guzve, ljepota![]()
Imas li kolko duluma tamo?
I onda kae struja skupaina wrote: 14 Jul 2020, 16:48 Ma nađe se uvijek bar malo.![]()
A kakvo je rostiljanje kako treba?
Jela sam sa raznih vrsta rostilja ali opet mi je (lično) najukusnije s električnog..
Ako cevap neki upadne u gar, ili se malo prifati...
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests