Katja wrote:Zakasnila sam
A ja se pouzdao u tebe i tvoja republikanska opredjeljenja.
Jel vidiš kako Dacina? Ma rodjeni republikanac! I još da je naišla Dust,
pomeli bi ove demokrate sa lica zemaljske kugle ............
Moderator: Krokodil Behko

Katja wrote:Zakasnila sam

Krokodil Behko wrote:Katja wrote:Zakasnila sam

Pa da. Tradicionalno vaspitanje. Nije ni čudo što si republikanacdacina_curica wrote:Krokodil Behko wrote:Katja wrote:Zakasnila sam
Izbacice me i mati a i svekar i svekrva iz testamenta zbog vas![]()

sve ispranija od ispranije(uz duzno postovanje)dakle bit nam je diskutirati,ne se poklati a to se desava kod religije i politike,tako da se to predlazem u startu izbriseKrokodil Behko wrote:A jel dacina, kako ćemo postaviti pitanje o abortusu ili legalizaciji narkotika?
Možda bigamija ili već famozni hidžabi?

Može (oh, kakva pravedna & nepristrasna imena)Maja wrote:Predlažemo Konsultanta, Ideju i Granu.

Možete kako god. Možete i pojedinačno iznijeti svoje mišljenje na temi koja je zapravo aktualna debata. Bitno je da to bude nakon završetka debate a ova je još uvijek u toku.niska grana wrote:Može (oh, kakva pravedna & nepristrasna imena)Maja wrote:Predlažemo Konsultanta, Ideju i Granu.![]()
Hoćemo li ocjenjivati javno ili će biti ono "stručni žiri u sastavu .... sa dva glasa za i jednim protiv/jednoglasno je donio odluku o pobjedničkom timu ...."

Samo da dodam.. Možeš ti i učestvovati. Ali znaj da si u pogrešnoj ekipi.niska grana wrote:Može (oh, kakva pravedna & nepristrasna imena)Maja wrote:Predlažemo Konsultanta, Ideju i Granu.![]()
Hoćemo li ocjenjivati javno ili će biti ono "stručni žiri u sastavu .... sa dva glasa za i jednim protiv/jednoglasno je donio odluku o pobjedničkom timu ...."

nikad nisam cula da ziri sacinjava samo jedna osobaMaja wrote:Grano, Ideja, Kons. valjda vam je jasno da ćete morati pročitati čitavu temu, ako se latite ovog posla
Eto, odlučite, pa javite. Ili svo troje da bude žiri ili samo jedno (neparan broj).
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest