Moderator: Krokodil Behko
Pricamo o parkiranju jelElTriconi wrote: 14 Jul 2020, 21:56 Oto bocno komplikovano, ocam bolje obac i vidjet imal idje da se izbjegne bocno, lakse unic sazada veg bocno![]()
Ja o cemu. To na sta ti mislis bi on rado bocno i svakako uparkiro.Blink♡Once wrote: 15 Jul 2020, 08:06Pricamo o parkiranju jelElTriconi wrote: 14 Jul 2020, 21:56 Oto bocno komplikovano, ocam bolje obac i vidjet imal idje da se izbjegne bocno, lakse unic sazada veg bocno![]()
![]()
Moram da pitamHAVANA wrote: 15 Jul 2020, 08:08Ja o cemu. To na sta ti mislis bi on rado bocno i svakako uparkiro.
Nadjite se, stidan je da ti ovde odgovori.Blink♡Once wrote: 15 Jul 2020, 08:09Moram da pitamHAVANA wrote: 15 Jul 2020, 08:08
Ja o cemu. To na sta ti mislis bi on rado bocno i svakako uparkiro.![]()
Ma sve do jednom. Nemoj se zajebavat. Sekunda, nesta i ode glava.damir5 wrote: 15 Jul 2020, 08:03 Ja od kuce do posla imam 50km i za to mi u 99% slucajeva treba oko 1h. Jedne subote sam stigao, po utabanom snijegu i djelomicno ledu za isto to vrijeme![]()
bezbroj auta i kolona sam pretekao
![]()
Koliko si kilometara presla?spacebound wrote: 15 Jul 2020, 08:12 Za ovo vrijeme koliko vozim i koliko kilometara sam presla, smatram da sam dobra. Dobro procjenjujem situaciju, orjentacija mi se popravila, rikverc mi nije problem, nemam straha, samo malo me nervoza fata od novog terena. Odavno mi sw auto ne gasi, nisam vis enervozna u koloni i gradskom saobracaju, ok je![]()
A ne znam, nisam puno, 17 oktobra podigla vozacku, odmah otisla po P, zalijepila nazad i sjela za volan. Zakrcila saobracaj na semaforuHAVANA wrote: 15 Jul 2020, 08:12Koliko si kilometara presla?spacebound wrote: 15 Jul 2020, 08:12 Za ovo vrijeme koliko vozim i koliko kilometara sam presla, smatram da sam dobra. Dobro procjenjujem situaciju, orjentacija mi se popravila, rikverc mi nije problem, nemam straha, samo malo me nervoza fata od novog terena. Odavno mi sw auto ne gasi, nisam vis enervozna u koloni i gradskom saobracaju, ok je![]()
Ja mislim da bih znala da mi onaj moj da
Kojeg oktobra, 2019? Ih, moras ti jos pure pojest. Samo vozi.spacebound wrote: 15 Jul 2020, 08:14A ne znam, nisam puno, 17 oktobra podigla vozacku, odmah otisla po P, zalijepila nazad i sjela za volan. Zakrcila saobracaj na semaforu
Pardon, 25.![]()
Moras voziti u svim situacijama inace nista od toga.spacebound wrote: 15 Jul 2020, 08:18Ja mislim da bih znala da mi onaj moj daOn inace cim je kakva guzva hoce da vozi, a ja ne dam
Na magistrali se ne uci vozit
![]()
Da. To za puru sam i sama napisala jucerHAVANA wrote: 15 Jul 2020, 08:18Kojeg oktobra, 2019? Ih, moras ti jos pure pojest. Samo vozi.spacebound wrote: 15 Jul 2020, 08:14
A ne znam, nisam puno, 17 oktobra podigla vozacku, odmah otisla po P, zalijepila nazad i sjela za volan. Zakrcila saobracaj na semaforu
Pardon, 25.![]()
Naravno, ali on uvijek nesto filozofiraHAVANA wrote: 15 Jul 2020, 08:19Moras voziti u svim situacijama inace nista od toga.spacebound wrote: 15 Jul 2020, 08:18
Ja mislim da bih znala da mi onaj moj daOn inace cim je kakva guzva hoce da vozi, a ja ne dam
Na magistrali se ne uci vozit
![]()
Ni ja nisam bila zainteresovana za voznju, moji me bukvalno natjerali da polazem vozacki, polozila iz treceg puta. Krenula u pocetku da vozim malo,uvijek sa tatom, on nekako uvijek ljut ako se ugasim odmah me ruzio derao se na mene, nervozu mi stvarao i jednostavno mi se strah od voznje pojavio i nakon mozda par mjeseci prestanem da vozim. Nisam smjela a i nisam htjela jer mi bukvalno svaki put stres bio kad bi sjela u auto. Tek sam prosle godine pocela bas aktivno da vozim, mislim idem autom na posao stalno... jeste da vozim automatik ali i to je voznja i super za mene i voznju pogotovo po gradu kao SarajevoHAVANA wrote: 15 Jul 2020, 08:17 I glavno za zensko je da odma pocne voziti, i vozi. One sto ko voze i ne voze, izbjegavaju... Nikad od njih vozaca. Cim polozis vozi. Jedno 10,20000 kilometara i to je to. Moja kako je sjela nije izasla iz njega. Poslije par mjeseci vec na more, zagreb, vojvodina... Objelili smo al vozi ko zmaj. Bas je dobra. E sa mladjom cemo da vidimo. Nije nesta ni zainteresovana.
Joj ja sam se zajebo. Ovo sad mi automatik i odvedem mladju da malo proba jer ce joj 18 u decembru. Probala i hoce sad automatika. A starija joj se sve ruga, sjooo ti ko penzioner... A mozda je i bolje, haj znaj.Ok kad vozis obicno pa predjes na automatik ali od starta, nekako mi ograniceno.Blink♡Once wrote: 15 Jul 2020, 08:27Ni ja nisam bila zainteresovana za voznju, moji me bukvalno natjerali da polazem vozacki, polozila iz treceg puta. Krenula u pocetku da vozim malo,uvijek sa tatom, on nekako uvijek ljut ako se ugasim odmah me ruzio derao se na mene, nervozu mi stvarao i jednostavno mi se strah od voznje pojavio i nakon mozda par mjeseci prestanem da vozim. Nisam smjela a i nisam htjela jer mi bukvalno svaki put stres bio kad bi sjela u auto. Tek sam prosle godine pocela bas aktivno da vozim, mislim idem autom na posao stalno... jeste da vozim automatik ali i to je voznja i super za mene i voznju pogotovo po gradu kao SarajevoHAVANA wrote: 15 Jul 2020, 08:17 I glavno za zensko je da odma pocne voziti, i vozi. One sto ko voze i ne voze, izbjegavaju... Nikad od njih vozaca. Cim polozis vozi. Jedno 10,20000 kilometara i to je to. Moja kako je sjela nije izasla iz njega. Poslije par mjeseci vec na more, zagreb, vojvodina... Objelili smo al vozi ko zmaj. Bas je dobra. E sa mladjom cemo da vidimo. Nije nesta ni zainteresovana.
Ja sam za automatik uvijek, jesam u pocetku vozila manuelni ono kratko haha, ali definitvno je automatik olaksanje veliko. Nema brige jesi li prebacio u pravu brzinu, na brdu hoces li se ugasiti haha, glupog kvacila..HAVANA wrote: 15 Jul 2020, 08:30Joj ja sam se zajebo. Ovo sad mi automatik i odvedem mladju da malo proba jer ce joj 18 u decembru. Probala i hoce sad automatika. A starija joj se sve ruga, sjooo ti ko penzioner... A mozda je i bolje, haj znaj.Ok kad vozis obicno pa predjes na automatik ali od starta, nekako mi ograniceno.Blink♡Once wrote: 15 Jul 2020, 08:27
Ni ja nisam bila zainteresovana za voznju, moji me bukvalno natjerali da polazem vozacki, polozila iz treceg puta. Krenula u pocetku da vozim malo,uvijek sa tatom, on nekako uvijek ljut ako se ugasim odmah me ruzio derao se na mene, nervozu mi stvarao i jednostavno mi se strah od voznje pojavio i nakon mozda par mjeseci prestanem da vozim. Nisam smjela a i nisam htjela jer mi bukvalno svaki put stres bio kad bi sjela u auto. Tek sam prosle godine pocela bas aktivno da vozim, mislim idem autom na posao stalno... jeste da vozim automatik ali i to je voznja i super za mene i voznju pogotovo po gradu kao Sarajevo
E to je lose, treba se sjetit svojih pocetaka. Niko se nije naucen rodio. A jos otac pa se ti ne mozes na njega izderat. Meni moj kad god je poceo pretjerano pametovat ja stanem i necu da vozim, a znala sam se i izvikat. Nikad se nismo svadjali kao prva 2, 3 mjeseca mog vozackog stazaBlink♡Once wrote: 15 Jul 2020, 08:27Ni ja nisam bila zainteresovana za voznju, moji me bukvalno natjerali da polazem vozacki, polozila iz treceg puta. Krenula u pocetku da vozim malo,uvijek sa tatom, on nekako uvijek ljut ako se ugasim odmah me ruzio derao se na mene, nervozu mi stvarao i jednostavno mi se strah od voznje pojavio i nakon mozda par mjeseci prestanem da vozim. Nisam smjela a i nisam htjela jer mi bukvalno svaki put stres bio kad bi sjela u auto. Tek sam prosle godine pocela bas aktivno da vozim, mislim idem autom na posao stalno... jeste da vozim automatik ali i to je voznja i super za mene i voznju pogotovo po gradu kao SarajevoHAVANA wrote: 15 Jul 2020, 08:17 I glavno za zensko je da odma pocne voziti, i vozi. One sto ko voze i ne voze, izbjegavaju... Nikad od njih vozaca. Cim polozis vozi. Jedno 10,20000 kilometara i to je to. Moja kako je sjela nije izasla iz njega. Poslije par mjeseci vec na more, zagreb, vojvodina... Objelili smo al vozi ko zmaj. Bas je dobra. E sa mladjom cemo da vidimo. Nije nesta ni zainteresovana.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests