Jos u pelenama ne rahmetli dajdza stavio na motor ... tako sam poceo.

Ovo auta i to nesto ... ma hajde, to ni ne racunam.

Moderator: Krokodil Behko
Da bas vozim vozim, godinu dana. Nekako nikako da dodjem u priliku da se bocno parkiram
To je kad su na meni polagali
haj jbs
Ma ko je totalni antitalent ili nezainteresovan nikad ne postane dobar vozacHurija wrote: 15 Jul 2020, 08:47 Mislim da solidnog vozača čini staž i kilometri koje napravi iza sebe smatram da sam prosjek![]()
Pocetci ... pa krao babi auto, nisam imao polozen vozacki eto dokle je to islo.spacebound wrote: 15 Jul 2020, 08:37 E to je lose, treba se sjetit svojih pocetaka. Niko se nije naucen rodio. A jos otac pa se ti ne mozes na njega izderat. Meni moj kad god je poceo pretjerano pametovat ja stanem i necu da vozim, a znala sam se i izvikat. Nikad se nismo svadjali kao prva 2, 3 mjeseca mog vozackog stazaNe dam da mi pametuje oko stvari koje samo malouman ne konta. Ono neces mi ti reci tacno u kojoj sekundi da ukljucim zmigavac i tacno u kojoj sekundi da se prestrojim, ni koliko centi da stanem ispred semafora ili iza drugog auta. Odjeb
![]()
Salko_dvominutaš wrote: 15 Jul 2020, 08:47haj jbs
kafa mi na nos izleti
hahahahhaahahahahahahahahhahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stoposto se slazem ... neko jednostavno nema talenta i pored dobre volje ...spacebound wrote: 15 Jul 2020, 08:48Ma ko je totalni antitalent ili nezainteresovan nikad ne postane dobar vozacHurija wrote: 15 Jul 2020, 08:47 Mislim da solidnog vozača čini staž i kilometri koje napravi iza sebe smatram da sam prosjek![]()
Znam jednu. Poslije 10 g voznje na svakom semaforu joj se gasio, a svakim kocenjem letimo u sofersajbu
![]()
ma biž
Ja mislim svakojakoBlink♡Once wrote: 15 Jul 2020, 08:06Pricamo o parkiranju jelElTriconi wrote: 14 Jul 2020, 21:56 Oto bocno komplikovano, ocam bolje obac i vidjet imal idje da se izbjegne bocno, lakse unic sazada veg bocno![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests