Jeste li dobar vozač?
Moderator: Krokodil Behko
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1050 times
- Status: Offline
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Re: Jeste li dobar vozač?
i dan danas prešaltam manualca bez korištenja lijeve noge (kvačila), samo na međugas..Hurija wrote: 15 Jul 2020, 08:50Salko_dvominutaš wrote: 15 Jul 2020, 08:47
haj jbs
kafa mi na nos izleti
hahahahhaahahahahahahahahhahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Salko jesi li polagao C na sinnhron mjenjač,nekad su kamioni voženi na Mehanički volan i trazio se međugas za brzine![]()
Nekad mi mrsko koristiti lijevu nogu, najčešće iz druge u treću, nekad iz treće u 4 tu

Da li ste znali da to može?
Danas su na autima hidraulično cilindri rade, prije na autima je bila sajla, povezana sa papučom kvačila, koje su pucale... i kad pukne, pojedini mogu plakat, ovi fakini sa međugasovima nastave vozit.

"ignorance is bliss"
- Odraz
- Inventar foruma
- Has thanked: 269 times
- Been thanked: 266 times
Eh zene ...Blink♡Once wrote: 15 Jul 2020, 08:51 Meni je i instruktor bio nervozan lik, nimalo strpljena, ako nesto nisam mogla da uradim kako treba iz prvog drugog puta izderao bi se na mene. Sjecam se jednom kad smo vozili i naidje onaj lezeci policajac i meni se ugasi auto i nikako preci preko njega, a kad instruktor poce da se dere na mene ko jesi smotana, sta to radis vamo tamo i jbg ja kako sam osjetljiva rasplacem se.. poslije se on izvinjavao da je pretjerao, mah
... tako da vrlo stresan pocetak voznje
![]()

Kakvi su mene razb... ovaj instruktori ucili da vozim motor ... uzeo mrcinu a pojma nisam imao kako se vozi, samo volju. I sjedne mi medjed na zadnje sjediste i kaze - vozi. Ja ga gledam, reko bolan ne znam ni sebe vozit, kud cu sa tobom, a on - Ako mene nije strah da se razbijem sa tobom, sta tebe ima bit' strah.

I okrene me niz nizbrdicu ... ja vozim sve na kocnici, kaze motaj desno ... pod 90 stepeni ... a ja ne znam da polozim motor u krivinu nego stao motat guvernalu, kad me spuca sakom u desni bubreg, savijem se ja, polegnem i motor tako u krivinu i prodjemo, lijeva krivina lijevi bubreg, i tako do dna ulice, kaze sad si vidis naucio da obaras motor u krivini.

Kakvo plakanje ... jos ga pocastio.

- Hurija
- Pandora
Pravi li se još ona Osmica kad se polaze za A ,znam da su momci to vježbali 
Last edited by Hurija on 15 Jul 2020, 09:03, edited 1 time in total.
Ostalo je cutanje.
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9602 times
- Been thanked: 16103 times
Ovo moj brat ima u terencu, snaha mi pokazivala, parkira se za 20 secSalko_dvominutaš wrote: 15 Jul 2020, 08:53ma biž
vozio sam auto sa ovim, testiranje sam radio
sam vrće volan ali ti govori, kad da staneš. u koju brzinu (prva i rikverc) da ubaciš, jedno 3 minute traje bočno parkiranje....
ja bez toga 20 sekundi na istom mjestu
![]()

Onaj ko gleda u mobitel umjesto da prati saobracaj.Blink♡Once wrote: 15 Jul 2020, 08:54 Neki dan se cura ispred mene na semaforu zaustavila na zelenom nije pocelo ni da blinka jedva sam zakocila iza nje da je ne udarim a i kombi iza mene da mene ne udari.. nisam ocekivala, ko jos staje na zeleno..![]()
Mah, znala se i Kaca na mene izderat, al' i ne cudi me, kakvi smoBlink♡Once wrote: 15 Jul 2020, 08:51 Meni je i instruktor bio nervozan lik, nimalo strpljena, ako nesto nisam mogla da uradim kako treba iz prvog drugog puta izderao bi se na mene. Sjecam se jednom kad smo vozili i naidje onaj lezeci policajac i meni se ugasi auto i nikako preci preko njega, a kad instruktor poce da se dere na mene ko jesi smotana, sta to radis vamo tamo i jbg ja kako sam osjetljiva rasplacem se.. poslije se on izvinjavao da je pretjerao, mah
![]()

A i oplakat sam znala, posebno zbog bocnog parkiranja

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Pa dobro, mislila sam da si duže.Blink♡Once wrote: 15 Jul 2020, 08:43Da bas vozim vozim, godinu dana. Nekako nikako da dodjem u priliku da se bocno parkiram![]()
Polako, ako se i trudis naucit ćeš.
Al uci sa obje strane, nemoj ko jedna moja prijateljica zna samo s desne

Valjda je instruktorov posao da te uci voziti a ne da ljeci svoje frustracije na tebi. I sta ako sam plakala nisam dosla na casove voznje da se neko na mene dere, i ili udara ko sto je tebe.. ne znam glupo mi je to.. ispade ja pretjerala po tom tvom.Odraz wrote: 15 Jul 2020, 09:00Eh zene ...Blink♡Once wrote: 15 Jul 2020, 08:51 Meni je i instruktor bio nervozan lik, nimalo strpljena, ako nesto nisam mogla da uradim kako treba iz prvog drugog puta izderao bi se na mene. Sjecam se jednom kad smo vozili i naidje onaj lezeci policajac i meni se ugasi auto i nikako preci preko njega, a kad instruktor poce da se dere na mene ko jesi smotana, sta to radis vamo tamo i jbg ja kako sam osjetljiva rasplacem se.. poslije se on izvinjavao da je pretjerao, mah
![]()
![]()
Kakvi su mene razb... ovaj instruktori ucili da vozim motor ... uzeo mrcinu a pojma nisam imao kako se vozi, samo volju. I sjedne mi medjed na zadnje sjediste i kaze - vozi. Ja ga gledam, reko bolan ne znam ni sebe vozit, kud cu sa tobom, a on - Ako mene nije strah da se razbijem sa tobom, sta tebe ima bit' strah.![]()
I okrene me niz nizbrdicu ... ja vozim sve na kocnici, kaze motaj desno ... pod 90 stepeni ... a ja ne znam da polozim motor u krivinu nego stao motat guvernalu, kad me spuca sakom u desni bubreg, savijem se ja, polegnem i motor tako u krivinu i prodjemo, lijeva krivina lijevi bubreg, i tako do dna ulice, kaze sad si vidis naucio da obaras motor u krivini.![]()
Kakvo plakanje ... jos ga pocastio.![]()
![]()
![]()
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 192 times
- Been thanked: 841 times
Ne bih rekla, prije prosjecan. Imam dobre vjestine i dobro poznajem propise ali sam smotana i lako me zbuniti.
Jucer je bila smijesna scena...ulazim u dvorište zgrade, a susjeda s autom izlazi, i skloni se u stranu ali preusko je da se mimoiđemo, pa se ja vracam u rikverc na cestu, al okrenem se tako da završim u traci od suprotnog smjera, pa ona jedva nekako mene zaobiđe, da nas je netko gledao dobro bi se zabavio, ne zna se koja je smotanija
Jucer je bila smijesna scena...ulazim u dvorište zgrade, a susjeda s autom izlazi, i skloni se u stranu ali preusko je da se mimoiđemo, pa se ja vracam u rikverc na cestu, al okrenem se tako da završim u traci od suprotnog smjera, pa ona jedva nekako mene zaobiđe, da nas je netko gledao dobro bi se zabavio, ne zna se koja je smotanija
somehow I manage
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4235 times
- Been thanked: 3161 times
Ma dobro sad, opšćepoznato je pod kakvim su stresom instruktori kad im garib shedne za volan pa moraju svi skupa da se upuste u avanturu tipa biti il nebit. Gorka je ta korica kruha i parizera nakoso 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- edo_79
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 465 times
- Been thanked: 1415 times
1. Smatram da vozim dobroMaja wrote: 04 Jan 2011, 13:33 1. smatrate li da vozite dobro
2. jeste li ikada imali saobraćajku i ko je bio kriv (iskreno...nema ovdje policije)
3. parkirate li bez problema (ovo više za žene)
4. kada idete negdje na put s društvom vozite li vi ili prepuštate volan drugima
5. poštujete li sve propise
6. jeste li ikad kažnjavani
7. sa koliko godina ste položili vozački
8. jeste li odmah po dobivanju dozvole sjeli u auto ili ste se nešto ustručavali
9. vozite li i kad popijete
2. Da ... bio kriv ovaj što me stig'o na semaforu (ja stajao na crvenom a čovjek me uneo u raskrsnicu)
3. Da
4. U većini slučajeva ja vozim, jer ne kombinujem alkohol i volan
5. Ne
6. Da
7. 19
8. Odmah za volan i na obuku... al kod starog

9. NE!
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- Hurija
- Pandora
Moj prijatelj instruktor kaze da uvjek lakse obuči ljude i žene koji nikad predhodno nisu sjeli u auto 
Ostalo je cutanje.
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Ma zakon je naučit vozit na velikom autu, jer kada sjedeš u malo baš ti dođe ko igračka...
"ignorance is bliss"
- Odraz
- Inventar foruma
- Has thanked: 269 times
- Been thanked: 266 times
Ne znam za "osmicu" ... nisam skoro pa ni polagao, onako mi dali vozacku, znali me ljudi.Hurija wrote: 15 Jul 2020, 09:03 Pravi li se još ona Osmica kad se polaze za A ,znam da su momci to vježbali![]()
Bio sam malo reda radi vozao oko cunjeva. "Osmica" je dobra vjezba za kontrolu motora.

- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 192 times
- Been thanked: 841 times
Ja sam polagala na malom pa kupila jos manjiSalko_dvominutaš wrote: 15 Jul 2020, 09:07 Ma zakon je naučit vozit na velikom autu, jer kada sjedeš u malo baš ti dođe ko igračka...

somehow I manage
- Hurija
- Pandora

Ostalo je cutanje.
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9602 times
- Been thanked: 16103 times
Neka teSalko_dvominutaš wrote: 15 Jul 2020, 09:07 Ma zakon je naučit vozit na velikom autu, jer kada sjedeš u malo baš ti dođe ko igračka...

Htio cojk kupit passata, rekoh - Pa sta cu s njim

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2222 times
- Been thanked: 5197 times
Ja uzeo tako ibizu od jaran i haj parikram se, kad metar ipo lufta izaSalko_dvominutaš wrote: 15 Jul 2020, 09:07 Ma zakon je naučit vozit na velikom autu, jer kada sjedeš u malo baš ti dođe ko igračka...
Fuck you a friendly note to start the day
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
i ja ne znam kako bilo ko može vozit ono govno od smarta...
mene panika uzela kada sam se okreno nazad i vidio, pa ništa...
safra me strefila (jer sam imao udes gdje me je lik pokupio vozio cca 80 a ja stajao da pređu pješaci)
ocm glupljeg auta na planeti nema...
mene panika uzela kada sam se okreno nazad i vidio, pa ništa...
safra me strefila (jer sam imao udes gdje me je lik pokupio vozio cca 80 a ja stajao da pređu pješaci)
ocm glupljeg auta na planeti nema...
"ignorance is bliss"
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4235 times
- Been thanked: 3161 times