Evo jedan tutorial

Moderator: Krokodil Behko
polago na kamionu, prvo auto koje sam vozio space wagon sa 7 sjedalaBeni_dvosekundas wrote: 15 Jul 2020, 09:10Ja uzeo tako ibizu od jaran i haj parikram se, kad metar ipo lufta izaSalko_dvominutaš wrote: 15 Jul 2020, 09:07 Ma zakon je naučit vozit na velikom autu, jer kada sjedeš u malo baš ti dođe ko igračka...
Gledala sam ja ovo, i na forum postavljala, s fb Kreso Snimaj, oplakala njihovim komentarima, oplakala
Fina su ta mala auta za zajebancijeSalko_dvominutaš wrote: 15 Jul 2020, 09:43polago na kamionu, prvo auto koje sam vozio space wagon sa 7 sjedalaBeni_dvosekundas wrote: 15 Jul 2020, 09:10
Ja uzeo tako ibizu od jaran i haj parikram se, kad metar ipo lufta iza, pa audi 6....
i kada sam sjeo u golfa
auuuuuu
dokle treba u rikverc
spacebound wrote: 15 Jul 2020, 09:51
Eto, kome nije mrsko ponovo, ali uz urnebesne komentare pogledatMeni nikad ne dosadi
![]()
HAVANA wrote: 15 Jul 2020, 09:55spacebound wrote: 15 Jul 2020, 09:51
Eto, kome nije mrsko ponovo, ali uz urnebesne komentare pogledatMeni nikad ne dosadi
![]()
Znaci mercedes 315 cdi s duplim tockovima, povisen i produzen ulazi tu za max 20 sekundi. Nevjerovatno. Dobro je i reko, nek i pistolje svi nosaju.
A i zdravije.gospođa Brams wrote: 15 Jul 2020, 10:08 Ja nemam takvih problema jer ne parkiram paralelno
Jednostavnije je parkirati normalno kilometar dalje i hodati![]()
u vrijeme kada nije bilo navigacije...REMB wrote: 15 Jul 2020, 13:41 Iskren sam prema sebi; po gradovima koje dobro poznajem, magistrslom i autoputem nedam lahko pardona. Al kad udjem u grad koji slabo ili nikako poznajem tu sam truba...nula bodova...to mi je bas mahana.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests