Katja wrote:paparaci wrote:
ovi su garant iz Hrvatske![]()
Nisam ni znala da nas smatrate za takve perFerznjake.![]()
A mi tako o Slovencima govorimo.
a Slovenci tako pricaju o Austrijancima i eto sad nitko vise ne zna odakle ta stvarna perverzija nastade
Moderator: VIP

bubica wrote:Uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas. Sanjala sam Tempy, Julija, dacina i ja u swingeru. Boze dragi skloni me i sacuvaj od ovoga.

Dokaz više da si podsvejsno swinger i da je swinganje sasvim OK.bubica wrote:Uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas. Sanjala sam Tempy, Julija, dacina i ja u swingeru. Boze dragi skloni me i sacuvaj od ovoga.
Vidju djeteta sto je zeljan rane smrtiTempy wrote: Dokaz više da si podsvejsno swinger i da je swinganje sasvim OK.Gdje mene nađe u takav ženski sendvič? Možda se ponovi u javi ko zna, čudni su snovi.
![]()
![]()
![]()

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahhahaha, yebo te ko ludu, mislis da ce ti strample pomoci. Kad oni izgladnjeli maskirani masni idioti iskoce, oni deru i metalne strample.dacina_curica wrote:Maju na vjesala!
Bjez tamo, ja sam dva para strampli obukla, otkud znas odakle moze iskociti kakav maskirani.![]()
Zagorka wrote:samo navratila da vidim dokle smo s jebatom
[/i]In total there are 149 users online :: 8 registered, 2 hidden and 139 guests (based on users active over the past 60 minutes)
Most users ever online was 197 on 08 Nov 2012, 23:28

j.... vas sve.. promasi temuLuna. wrote:petak dan za metak... mozda se veceras i kakav swingeklub posjeti
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
kod nas kazu lijepo: "sto djevojci milo-o tom joj se snilo" "lalabubica wrote:Uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas. Sanjala sam Tempy, Julija, dacina i ja u swingeru. Boze dragi skloni me i sacuvaj od ovoga.

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests