Ma kakvi od menekoteljubi_kadnisamtu wrote: 14 Jul 2020, 22:55onda svaka cast za taj stav, znam gdje se moze dobiti savjet![]()

Samo sjedi i čitaj ostalo forumsko pučanstvo

Sva mudrost je tu.
Moderator: spacebound
Ma kakvi od menekoteljubi_kadnisamtu wrote: 14 Jul 2020, 22:55onda svaka cast za taj stav, znam gdje se moze dobiti savjet![]()
Nista. Sad mijenjas pricu. Do sad si trazio 'opravdane' razloge za prevaru, a sad objasnjavas zbog cega prevaru treba oprostiti.Fufe wrote: 15 Jul 2020, 08:57Najvažnije je to da na osnovu partnerovog ponašanja ne možeš zaključiti da te vara. Bezbroj je razloga za promjenu ponašanja. Stres, poso, prijatelji, vijesti, saobraćaj...
I šta sad, moja ti lavice
Imam osjećaj da pišem sa nadobudom tinejdžerkom poput one merlin koja misli da je pokupila svu pamet svijetaLavlje_srce wrote: 15 Jul 2020, 09:09 Sad mijenjas pricu. Do sad si trazio 'opravdane' razloge za prevaru, a sad objasnjavas zbog cega prevaru treba oprostiti.
Ne misliš jer si promijenila mišljenje zbog pritiska mase.
Glupost. Prevara može biti momenat slabosti. Isto tako može biti rezultat ranije pomenutih okolnosti.
Lavlje_srce wrote: 15 Jul 2020, 09:09 Promjena ponasanja kod prevare je drugacija od svakodnevnog stresa, posla, saobracaja, blabla.
A ja imam osjecaj da razgovaram s nadrkanim negativcem. Jesam li u pravu?Fufe wrote: 15 Jul 2020, 09:35Imam osjećaj da pišem sa nadobudom tinejdžerkom poput one merlin koja misli da je pokupila svu pamet svijeta
De ponovo pročitaj ono što sam napisao, ali ovaj put sa razumijevanjem.
Kakvog crnog pritiska mase. Ja sam se rodila iz inata.Ne misliš jer si promijenila mišljenje zbog pritiska mase.
Da, da, isto sam tako i ja govorila (dok se nisam opametila).Glupost. Prevara može biti momenat slabosti. Isto tako može biti rezultat ranije pomenutih okolnosti.
Ljudi procvjetaju kad varaju, to znaju i mala djeca.Živo me zanimaju argumenti koje ćeš iznijeti kako bi potkrijepila ovu tvrdnju.
Vara te osjećaj. Po prirodi sam teški optimista.Lavlje_srce wrote: 15 Jul 2020, 09:44 imam osjecaj da razgovaram s nadrkanim negativcem. Jesam li u pravu
Pa sama si priznala da si promijenila mišljenje i to nakon kritika od strane širokih masa.
Ovo tumačim na drugi način.
Poštedi me naslova iz "glorije" i sličnog trasha
Vidim, siris optimizam po temama.Fufe wrote: 15 Jul 2020, 09:50 Vara te osjećaj. Po prirodi sam teški optimista.
Sad si ti na redu. Koliko imaš godina?
Hvala ti sto si mi objasnio kako funkcioniram.Pa sama si priznala da si promijenila mišljenje i to nakon kritika od strane širokih masa.
Samo sam sabrao 1+1
Aha.Ovo tumačim na drugi način.
Imala si formirano mišljenje (ispravno po nekim mojim mjerilima, rekao bih), a onda si ga, pod pritiskom mase, promijenila. To je sve.
Postedi i ti mene svojih nebuloza.Poštedi me naslova iz "glorije" i sličnog trasha
Ljudi koji varaju postaju nesigurni i nervozni.
Od slucaja do slucaja ... ima i obrnutih slucajeva.Fufe wrote: 15 Jul 2020, 08:33Bezbroj je slučajeva poput ovog.MunDzi wrote: 15 Jul 2020, 00:29 Moji prijatelji su "skupa" samo zbog djece.
Djeca su jos mala.
Njih dvoje se kao prijatelji slazu dobro i djeca uzivaju u familijarnom ambijentu.
Ali njih dvoje nisu vise seksualno zainteresovani jedno za drugim.
Tako su se dogovorili da nastave zivjeti skupa.
Samo što u tim slučajevima žene su te kojima je daleko lakše naći ljubavnika.
Dovoljno je da se nasmije i 10 muškaraca je spremno da mijenjaju ljubavne tekućine
Muškarcima od 40+ je daleko teže naći seksualnu partnericu.
Pogotovo onima koji su se zapustili tj onima koje je uljuljao brak.
Fufe wrote: 15 Jul 2020, 10:05 Ovako izgleda kad nekog pobiješ argumentima.![]()
Onda idu odgovori tipa "aha", pa red adhominema, pa trash, itd.
Bolje se povući na vrijeme nego se ukopavati poput lavljeg![]()
S kim se kome cefne.koteljubi_kadnisamtu wrote: 15 Jul 2020, 01:25
A sta su se dogovorili s kim ce se seksati do fakulteta?
Odrezi mu je.
Prevara je jedna vrsta ponižavanja.. Više sebe nego li druge strane (kako se većinom gleda).Luna. wrote: 17 Jul 2020, 07:27 Ja bi oprostila.
Uvijek bi mi veci razlog za razvod bilo da kocka, da nece radit, da me ponizava, nego prevara. Ako sve ostalo dobro funkcionise, pokusala bi razumjeti zasto je doslo do prevare.
ideju da 'bih oprostila zato sto bih mozda i ja prevarila'.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests