Trebaju li vozačima svjetla po danu?
Moderator: Krokodil Behko
Re: Trebaju li vozačima svjetla po danu?
Evo
Blink♡Once wrote: 14 Jul 2020, 10:04 Trebaju.. ja kad izlazim iz ove jedne ulice na glavni put da nema onog ogledala i tih svjetala ne bih nikad auta vidjela koja nailaze. stvarno kad ide auto sa ugasenim svjetlima ne vide se skoro nikako.. po dani mislim
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13052 times
- Been thanked: 21223 times
- Status: Offline
Pa mentni naocaleBlink♡Once wrote: 15 Jul 2020, 18:05EvoBlink♡Once wrote: 14 Jul 2020, 10:04 Trebaju.. ja kad izlazim iz ove jedne ulice na glavni put da nema onog ogledala i tih svjetala ne bih nikad auta vidjela koja nailaze. stvarno kad ide auto sa ugasenim svjetlima ne vide se skoro nikako.. po dani mislim
Dozvolite da se obratimo
Jah

Da napomene ta cesta je nizbrdo, ja skrecem lijevo, auto koja ne vidim da nailaze, bez svjetala i onog ogledala, idu uzbrdo i tacno na cosku se nalazi stub i on stvara veliki problem za preglednost. Zato kazem da su svjetla i ono ogledalo zakon, a opet zimi kad zamagli to ogledalo moras se isturit pa nadat se da ce onaj sto ide uzbrdo usporit da se ti ubacis u suprotnu traku

Na ovo ogledalo mislim, auta se u ogledalu puno bolje vide kad imaju upaljena svjetla kako po noci tako i po dani.
- Odraz
- Inventar foruma
- Has thanked: 269 times
- Been thanked: 266 times
Pa kad ljudi kupuju auta boje kamena, zida i asfalta. Ekstra se uklope u pozadinu, ko kameleoni. I da ga vidis kad vozis 200 na sat? Vidjeces ga malo morgen. Ja vala ne smanjiv'o brzinu, samo cu kupit vece auto sa ralicom.Fuddo wrote: 15 Jul 2020, 17:56 Sta ce ti ako nije magla, kisa?
A ako usred dana imas problem da vidis auto ispred sebe,
treba ti uzet vozacku dok nisi koga skrsio bezze.

Ili kupujte narandzasta auta ...

- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2196 times
- Been thanked: 5091 times
Ja kontam ovo na auto staviti

Fuck you a friendly note to start the day
- Odraz
- Inventar foruma
Ima to jedan moj jaran na pikapu. Kaze kad ide u lov to upali, sve se zivotinje ukoce i bulje u svjetlo. Onda ih on sveze i potrpa u gepek.
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2196 times
- Been thanked: 5091 times
Ja sam to vise konto uzeti radi debila koji ne znaju ustimati svjetla ili voze pod dugimOdraz wrote: 16 Jul 2020, 10:03Ima to jedan moj jaran na pikapu. Kaze kad ide u lov to upali, sve se zivotinje ukoce i bulje u svjetlo. Onda ih on sveze i potrpa u gepek.

Fuck you a friendly note to start the day
- Odraz
- Inventar foruma
Pa ako vec neces ugradit bacac plamena koji toplo preporucujem, ili raketni lanser, i to moze pomoc.Beni_dvosekundas wrote: 16 Jul 2020, 10:06Ja sam to vise konto uzeti radi debila koji ne znaju ustimati svjetla ili voze pod dugimOdraz wrote: 16 Jul 2020, 10:03
Ima to jedan moj jaran na pikapu. Kaze kad ide u lov to upali, sve se zivotinje ukoce i bulje u svjetlo. Onda ih on sveze i potrpa u gepek.![]()

Podsjeti me to je neki lik imao na kamionu, dabogda mu krepala instalacija ... noc i preteknem ja njega i ugasi on to fino, ali kad sam se udaljio nekih dvjestotinjak metara on konta more i osarafi to cudo ... mal ne oslijepih.

Morao sam nabrat po gasu da se odmaknem u drugi kanton.