Moramo ih razumjeti. Oni samo kompletan forum zele spustiti na svoju prizemnu mjeru. Oni su tu da im bude ugodno, a to je moguce samo ako smo mi sve redom jadnice koje ce ismijavati (kad su dobro raspolozeni), u protivnom smo tu da nas mogu provocirati, ponizavati i s vremena na vrijeme otvoreno vrijedjati. Ako i to ne upali - pa zna se, samarcina.uvijek_kontra wrote: 17 Jul 2020, 01:44 Mene i moje pisanje dozivljavas kao prijetnju?
Ja agresivna? Sto tvoj i insomniin bullshit ne prihvatam nikako, a tek ne kao salu? I sto je najgore, nije vam prvi put. Vi mozete pisati sve jer je sve, eto, bezazlena šala, a kad se nadje neko ko vas postavi tacno na mjesto gdje pripadate, e tad pocinje druga priča. A pisali ste i neke svoje doživljaje sa bliskim ljudima u RL pa me i to ne iznenadjuje.
E vidiš i zbog toga je moje razočaranje jos toliko vece jer ponavljam (drugi put otkad si ovdje), bio si tako kul lik.
I iskreno, mislim da si ti taj sto treba da se konacno opusti i vjeruje u bolje sutra. I bice to bolje nego sto misliš.
I za razliku od tebe, znam i rolat umutit i razbit nos, sve po zasluzi jer me moj zlatni tata jos kao maaalu djevojcicu upisao na časove boksa, bas zbog debila koji bi samarali žene. I ne trudi se vise sa odgovorom jer.. svi znamo kako ovo ide dalje. Fuddo se uvijek šali, a mi smo sve nervozne, nedojebane, single i željne vas, internetnih frajera, da nam to kažete. Stvar je samo u tome... sto zaista nismo.![]()
Masta zbilja moza svasta.
Klasicno internetsko izdrkavanje no lifera.