O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2647 times
- Been thanked: 8148 times
- Status: Offline
- uvijek_kontra
- zmajček
- Mood:
- Has thanked: 3605 times
- Been thanked: 3494 times
Re: O čemu trenutno razmišljate?
Lijepo? Zasto?Sudbinašiki wrote: 16 Jul 2020, 13:42 Razmisljam kako bi bilo lijepo da imam brata i sestru koji su upravo moji klonovi

Ja razmišljam da odnesem dedi sladoled prije kise.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 48509 times
- Been thanked: 8654 times
E raje kae vic kae
Bili bosanac i slovenac i kae slovenac imo dvi jabuke ponudi bosancu da bira koju ce. Bosanac izabro vecu a slovenac kae j.... ti kulturu. Kae bosanac eto da sam ja tebi ponudio koju bi ti? Kae slovenac manju. Kae bosanac eto ti je jebla te ona
Bili bosanac i slovenac i kae slovenac imo dvi jabuke ponudi bosancu da bira koju ce. Bosanac izabro vecu a slovenac kae j.... ti kulturu. Kae bosanac eto da sam ja tebi ponudio koju bi ti? Kae slovenac manju. Kae bosanac eto ti je jebla te ona
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Sta god kome sve sebi
Bosanska pripovjetka
Bio jedan derviš koji je svakog dana prolazio kroz varoš i uzvikivao:
„Što god ko kome, sve sebi!“
Dosadilo to jednoj ženi, i naumi mu dokazati da to nije istina.
Umijesi ona dakle pogačicu i stavi u nju nešto od čega stomak zaboli. Dade ona pogaču dervišu. Derviš nije bio gladan i ne nače odmah pogaču, nego je stavi u torbu pa otiđe dalje, sve vičući one iste riječi:
Naiđe tako i pred dućan one žene. Putem mu je neko dao i kolač, i derviš je, stigavši pred dućan, upravo stao jesti taj kolač. Dijete dućandžijino, vidjevši da derviš jede kolač, navali na oca da mu dade isti takav kolač. Otac ne imađaše baš takvog kolača, pa se dijete stade derati da je gladno. Vidjevši to, derviš izvadi iz torbe onu pogačicu što mu je djetetova majka bila dala, i pruži je djetetu.
Kad to vidje dućandžija, on podari dervišu nekolike pare, i derviš ode dalje putem, vičući:
Kad je dijete pojelo pogačicu, stade se vajkati da ga boli stomak. Otac ga zamota u prekrivač i ponese kući, majci. Tamo joj ispripovijedi da je dijete postradalo od nekakve pogačice, koju mu je dao izvjesni derviš.
Tada se žena uvjeri da je ono istina, što derviš viče.
Bosanska pripovjetka
Bio jedan derviš koji je svakog dana prolazio kroz varoš i uzvikivao:
Dosadilo to jednoj ženi, i naumi mu dokazati da to nije istina.
Umijesi ona dakle pogačicu i stavi u nju nešto od čega stomak zaboli. Dade ona pogaču dervišu. Derviš nije bio gladan i ne nače odmah pogaču, nego je stavi u torbu pa otiđe dalje, sve vičući one iste riječi:
Naiđe tako i pred dućan one žene. Putem mu je neko dao i kolač, i derviš je, stigavši pred dućan, upravo stao jesti taj kolač. Dijete dućandžijino, vidjevši da derviš jede kolač, navali na oca da mu dade isti takav kolač. Otac ne imađaše baš takvog kolača, pa se dijete stade derati da je gladno. Vidjevši to, derviš izvadi iz torbe onu pogačicu što mu je djetetova majka bila dala, i pruži je djetetu.
Kad to vidje dućandžija, on podari dervišu nekolike pare, i derviš ode dalje putem, vičući:
Kad je dijete pojelo pogačicu, stade se vajkati da ga boli stomak. Otac ga zamota u prekrivač i ponese kući, majci. Tamo joj ispripovijedi da je dijete postradalo od nekakve pogačice, koju mu je dao izvjesni derviš.
Tada se žena uvjeri da je ono istina, što derviš viče.

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2190 times
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2647 times
- Been thanked: 8148 times
- uvijek_kontra
- zmajček
- Mood:
- Has thanked: 3605 times
- Been thanked: 3494 times

Nije mi bilo jasno ovo s klonovima. Oprosti.

„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1390 times
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Lezi spavat

Prolom oblaka, a večeras mi curici matursko veče 

"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Koraci_u_noci
- Penzioner
- Has thanked: 9072 times
- Been thanked: 9809 times
- Status: Online
Trebalo bi prestat do veceras. Cestitam kakogod 

Pobjeci sad od svega zelim
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2190 times
- Maksuz svratila
- Aktivni forumaš
...da vidimo šta je u trenduuuuuuuuuu... 
...hajd odvrnem kad ono pišći nešto poput Prijovićke...malo smanjim...nastavljam do kraja da radoznalosti još šta za danas uvalim...srčem dupli nes, dok gledam ovaj kres...
...odlijepile personaže totalno u komentima...što im srce i dušu dobar song razvaljuje ili im prija čuprica iz istog...onaj Tahirlija ništa specijalno vala... "bey" ovakav- onakav, svi u pet deka na isti fol...ne bi kod mene bio ni sekunde go... ko malinar onaj, kofrči mi na Fikreta...zato uuuu sultana gle one ljute face...mogu misliiti kako ga osmijeh tek onda ozari... kakvo crno češljanje, kako bi ga povukla za onu pletenicu...svaki put kad mu naopačke zalijepim pusu kad je napičen...
...a gle, ti te jebade na kub još sa burazom...malo li je...đe respekt...
...jah, jebene strasti to rade jebiga...ne zalazi u tuđe ma ni kad nemaš svoje...pusti ti tu čupricu da joj/mu paše ne bi ih varali još kolut očima pa ja sa time nemam ništa...nemaš kako da ne...s kime se ovaj onda rado valja...
...a što ti jebač/ica ne raskrsti za dotičnim i sa tobom fino uplovi u novi odnos, ali jok ti mu sa strane dođeš kao bonus...
...još ih loži činjenica što je sve u rukavicama, iza leđa...ma vadi opet tu budalu na sto Peđa ...
... pak bolje mu/joj ja stojim od nje/njega pa da uletim...ti znaš eto kako je njima u njihovome odnosu...ovaj je onakav /onakav... pobogu šta će on sa njime...ja sam ljepši/a ma sto puta ...ma boli te kita šta će neko sa nekime bolan, makar ovaj ni na šta ne ličio... i kako god da im je u to ne treba da se miješaš...e, o tome se radi, ti bi njemu u krilu izvodio dobru i zlu vilu...zasvrbilo te zarad samog sebe...ko biva eto... ti ionako mariš za onu slijepu, glupu, goru mu stranu, onu koja preko noći ih eto ne razumije više...tvoj ton mu stoji bolje i nekako je sa tobom sve tiše...bolje sa njima ti umiješ...a đe, ne šćipiti ako (ne)smiješ...

...hajd odvrnem kad ono pišći nešto poput Prijovićke...malo smanjim...nastavljam do kraja da radoznalosti još šta za danas uvalim...srčem dupli nes, dok gledam ovaj kres...

...odlijepile personaže totalno u komentima...što im srce i dušu dobar song razvaljuje ili im prija čuprica iz istog...onaj Tahirlija ništa specijalno vala... "bey" ovakav- onakav, svi u pet deka na isti fol...ne bi kod mene bio ni sekunde go... ko malinar onaj, kofrči mi na Fikreta...zato uuuu sultana gle one ljute face...mogu misliiti kako ga osmijeh tek onda ozari... kakvo crno češljanje, kako bi ga povukla za onu pletenicu...svaki put kad mu naopačke zalijepim pusu kad je napičen...

...a gle, ti te jebade na kub još sa burazom...malo li je...đe respekt...

...a što ti jebač/ica ne raskrsti za dotičnim i sa tobom fino uplovi u novi odnos, ali jok ti mu sa strane dođeš kao bonus...

... pak bolje mu/joj ja stojim od nje/njega pa da uletim...ti znaš eto kako je njima u njihovome odnosu...ovaj je onakav /onakav... pobogu šta će on sa njime...ja sam ljepši/a ma sto puta ...ma boli te kita šta će neko sa nekime bolan, makar ovaj ni na šta ne ličio... i kako god da im je u to ne treba da se miješaš...e, o tome se radi, ti bi njemu u krilu izvodio dobru i zlu vilu...zasvrbilo te zarad samog sebe...ko biva eto... ti ionako mariš za onu slijepu, glupu, goru mu stranu, onu koja preko noći ih eto ne razumije više...tvoj ton mu stoji bolje i nekako je sa tobom sve tiše...bolje sa njima ti umiješ...a đe, ne šćipiti ako (ne)smiješ...

...jesi čuo za onoga...šta... šta......jesi čuo za onu...ooooooo...da li si čuo za onoga...šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Od prvog jula do danas 223 stranice ispisane na atributima.. Sto bi bilo 4460 postova. Golemo 

sunce utiče na bolje raspoloženje i nadahnjuje ljudeMala_Mu wrote: 17 Jul 2020, 17:22 Od prvog jula do danas 223 stranice ispisane na atributima.. Sto bi bilo 4460 postova. Golemo![]()
to je naučno dokazano

Take a walk on the wild side,
the animal side...
the animal side...

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Eee al je zato bilo i da se zagladi brk, nije da nijeMala_Mu wrote: 17 Jul 2020, 17:22 Od prvog jula do danas 223 stranice ispisane na atributima.. Sto bi bilo 4460 postova. Golemo![]()