Hannibal wrote: 17 Jul 2020, 15:05 vidi je sto kupuje glasove. damire ovo su pusta predizborna obecanja, nema od ovoga nista
u mom ruzicastom svijetu sparivanja bi svi bili upareni sretno i bericetno i forum bi cvjetao od ljubavi
Moderator: Krokodil Behko

Hannibal wrote: 17 Jul 2020, 15:05 vidi je sto kupuje glasove. damire ovo su pusta predizborna obecanja, nema od ovoga nista
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
propala bi ti za dvije sedmice. ovo cudo samo ja mogu da drzim godinama i s velikim uspjehom. neki od mojih parova su se uzeli i u matriksuDigla_da_kreci wrote: 17 Jul 2020, 15:11Hannibal wrote: 17 Jul 2020, 15:05 vidi je sto kupuje glasove. damire ovo su pusta predizborna obecanja, nema od ovoga nista![]()
u mom ruzicastom svijetu sparivanja bi svi bili upareni sretno i bericetno i forum bi cvjetao od ljubavi![]()

e bas nas drzisHannibal wrote: 17 Jul 2020, 15:13 propala bi ti za dvije sedmice. ovo cudo samo ja mogu da drzim godinama i s velikim uspjehom. neki od mojih parova su se uzeli i u matriksu

Damire sa kim si ti sparen ovdje ,ja to loše upratimdamir5 wrote: 17 Jul 2020, 15:16 a da to radite timski, ha?![]()
...mislim da i obim i složenost posla rastu, forumaša je sve više. .... a plus hančija godine stižu
![]()
![]()
ma kakvoj vezi brt, osta ona nesparena vecerasKrooti wrote: 17 Jul 2020, 15:22 Ova DDk baš navalentna , nameće svoja pravila sigurno je ona koja u vezi nosi pantole![]()

njegovo je samo da kaze: da, dragaKrooti wrote: 17 Jul 2020, 15:22 Ova DDk baš navalentna , nameće svoja pravila sigurno je ona koja u vezi nosi pantole![]()
ja da budem nekom asistentDigla_da_kreci wrote: 17 Jul 2020, 15:18e bas nas drzisHannibal wrote: 17 Jul 2020, 15:13 propala bi ti za dvije sedmice. ovo cudo samo ja mogu da drzim godinama i s velikim uspjehom. neki od mojih parova su se uzeli i u matriksuraspad sistema, pucamo po savovima, usamljeni, zaboravljeni, svadjamo se, pih...
jedino eto timski, sto damir rece, da mi asistiras, bi imao nekog uspjeha. bar toliko cu ti dozvoliti eto![]()

Hannibal wrote: 17 Jul 2020, 15:28ja da budem nekom asistentDigla_da_kreci wrote: 17 Jul 2020, 15:18
e bas nas drzisraspad sistema, pucamo po savovima, usamljeni, zaboravljeni, svadjamo se, pih...
jedino eto timski, sto damir rece, da mi asistiras, bi imao nekog uspjeha. bar toliko cu ti dozvoliti eto![]()
![]()

Hani brate, ako si mi drug, vrati me u komsiluk.
PihElTriconi wrote: 17 Jul 2020, 17:06 Bolan sace kurban bajram, treba obalazit sela i trazit cust kurban i to![]()

Kae jel klanjas, pa bolan ima u nas u selu cojk placen koji klanja poraj sviharSalko_dvominutaš wrote: 17 Jul 2020, 17:07PihElTriconi wrote: 17 Jul 2020, 17:06 Bolan sace kurban bajram, treba obalazit sela i trazit cust kurban i to![]()
Ja samo zovnem čojka i pitam jesi mi ostavio...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests