Beni_dvosekundas wrote: 17 Jul 2020, 17:53takvi kao ti su najgori, jesu allahamiMunDzi wrote: 17 Jul 2020, 17:53 En ja perverzna i sexfreak, a oni bili po klubovima.![]()
Pa dokle cu ja trpit ovu nepravdu!![]()
Ides mi na zivce.
Ides na foe.

Beni_dvosekundas wrote: 17 Jul 2020, 17:53takvi kao ti su najgori, jesu allahamiMunDzi wrote: 17 Jul 2020, 17:53 En ja perverzna i sexfreak, a oni bili po klubovima.![]()
Pa dokle cu ja trpit ovu nepravdu!![]()

Nije valjda onaj hajvan pito sam te za njega,bio u cikagu.Vratio se,tu je.U stvari supirali ga.Izvalio bankomat kamioncicem.F...? Bio u muriji,furo islam s nakim crncima,cuvali ga...Fuddo wrote: 17 Jul 2020, 17:58To su bolan najbolji likovi.HAVANA wrote: 17 Jul 2020, 17:54
Ma o njemu roman napisat.I jos jednom al taj je sad porodican covjek.Ovaj je jos lud.Vodi kockarnicu na obali,ozbiljan posao al pameti nije dosao.Ovaj drugi hitnu ukro,ganjali ga kroz pola grada.Vode ga svezanog a sve vice ninaninanina...isto s kosevskog.Nesta,zrak ne valja,nesta nije dobro...Celine komsije.![]()
Taj jedan tvoj, nesta kosevsko, guzva, hocemo se marisat s nakim hilbilijima,
Izvadi frajer onaj sprej, ja mislio suzavac, a ono bilo sranje sto naprsces usta da ti ne smrde![]()
Tamo se nesta lik poce derat ko kreten, ko da je pravi suzavac.

Stani ba, ne idi.

Ama bona plesu one oko stangle a ti sjedis i pijes.I fino ti.Nakitis para ko na harmoniku.

Eh to.

Nije, al i ovog su deportovali.HAVANA wrote: 17 Jul 2020, 18:01Nije valjda onaj hajvan pito sam te za njega,bio u cikagu.Vratio se,tu je.U stvari supirali ga.Izvalio bankomat kamioncicem.F...? Bio u muriji,furo islam s nakim crncima,cuvali ga...Fuddo wrote: 17 Jul 2020, 17:58
To su bolan najbolji likovi.
Taj jedan tvoj, nesta kosevsko, guzva, hocemo se marisat s nakim hilbilijima,
Izvadi frajer onaj sprej, ja mislio suzavac, a ono bilo sranje sto naprsces usta da ti ne smrde![]()
Tamo se nesta lik poce derat ko kreten, ko da je pravi suzavac.Mumin pravi.
Ojjjj ,mladosti ludosti
![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ja kad bez prsta ne ostah zbog vereYenna wrote: 17 Jul 2020, 17:26 Ne zamaram se tim običajima i značenjima nakita, da je tako svaki bi morao nositi burmu, al gle čuda svakom burma smeta i žulja![]()
imam ja rezervnuBeni_dvosekundas wrote: 17 Jul 2020, 17:41to bo da se ja i salko pobijemo oko jedne siseFuddo wrote: 17 Jul 2020, 17:36
Dobro ba Beni, dao bih i tebi i Salki, al sam po jednu da mi podojite, vi ste mladji, obatalili bi.![]()
![]()

a đe taj tvoj stomakHurija wrote: 17 Jul 2020, 18:14 E moj Salko kaj je neko fin atributi su mu i oci,a ti Fuddo uvuci tu svoju maljavu memu
,ko da si iz Melića brate
![]()

Oči su glavni atribut.Hurija wrote: 17 Jul 2020, 18:14 E moj Salko kaj je neko fin atributi su mu i oci,a ti Fuddo uvuci tu svoju maljavu memu
![]()

Necemo se vrijedjat Hurija,Hurija wrote: 17 Jul 2020, 18:14 E moj Salko kaj je neko fin atributi su mu i oci,a ti Fuddo uvuci tu svoju maljavu memu
![]()