Vjerovatno misli na ovo pozivanje na izolaciju i protjerivanje, te i vjerske diskriminacijeFuddo wrote: 16 Jul 2020, 21:48Kojih stavova?HAVANA wrote: 16 Jul 2020, 21:47
Poslije njenih istupa i iznosenja njenih stavova u javnost... Ja cu to prvi reci. Glupaca klasicna koja se digla i pravi sebi put. A u biti trci za novcem i vlascu. To sto je zamotana zaboli me qrac, sebi se zamotala. Sa iznosenjem onakvih stavova i ideja, razmisljanja vec imam problem. Kao sto ona ima pravo iznositi svoje idiotske stavove, imam i ja pravo pisati po njima.
SDA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Status: Offline
Re: Samra Ćosović-Hajdarević pretukla djecu a muž pretukao nju
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Ostalo je cutanje.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2288 times
- Been thanked: 5534 times
Re: Fadil Novalić pozitivan na koronavirus
Dok je Novalić u bolnici Vlada FBiH nesmetano radi, kad je bio u pritvoru sve je bilo blokirano
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dok-je- ... /200717067
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dok-je- ... /200717067
Fuck you a friendly note to start the day
- carobnjak N
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Zaposle 25 ljudi sa biroa, na godinu dana, koji im ionako trebaju i jos pokupe subvencije tj. ne placaju doprinise oni vec drzava , godinu dana...tamam.
Jel to taj ekonomski i graditeljski bum od akciza ?
https://www.klix.ba/biznis/priliku-za-p ... ook+status
Jel to taj ekonomski i graditeljski bum od akciza ?
https://www.klix.ba/biznis/priliku-za-p ... ook+status
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9733 times
- Been thanked: 11469 times
tuzlak1212 wrote: 17 Jul 2020, 12:58 Nisam ja pricao o Novalicu nego o Behkinom ekvivalentiranju sda glasaca sa patriotima.
Ućero ti Behko.
Ovo je najblaže što može, obzirom da si to izmislio i napravio svađu na deset strana, na osnovu izmišljotine. Sad se fino vrati na moj post i evo ti sto godina vremena, da ga logično povežeš u bilo kakvom, smislu sa SDA.
Očekujem da tvoj sljedeći post bude dokaz da sma ja to rekao.
I ne kaže se Behkinom, nego Behkovom.
I još 100 godina vremena, da mi objasniš, zašto bi ih volio koji moj?
- carobnjak N
- Forum [Bot]
a da se vi dogovrite , hoćete li prestati raspravu ili nastaviti dalje ?
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Dobio otkaz iz CIMOS-a radi kriminala koji je sprovodio u toj firmi. Stranka ga zaštitila da nikada ne odgovara za to. Zahvaljujući stranci svoje kriminalne aktivnosti je uspio proširiti na viši nivo, u sve to uveo ljude iz Gradačca koji su se bogatili u ratu dok su drugi ginuli. Nabijem ja na kurac takve borce za državu o kojima se pišu kojekakvi hvalospojevi.Melek wrote: 17 Jul 2020, 12:50
Moje lično mišljenje je da Fadil Novalić, o kojem je i ova tema, prvenstveno radi za cijelu FBiH, BiH i sve njene gradjane. Tehničar je i ekonomist i samo ga to i zanima i na tim poljima ostvaruje vrlo dobre rezultate, on lično. Njegova spika može biti je pomalo nevješta ali i kad govori on ne vinkla ništa, ne šilji narode protiv naroda i tako to. Tako da ti ne kontam ovo upakovano srbovanje iznebuha, premda me ni ne zanima previše već samo lagano iritira.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

carobnjak N wrote: 17 Jul 2020, 18:52 a da se vi dogovrite , hoćete li prestati raspravu ili nastaviti dalje ?
Odluka nije na tebi i ovo da ti je zadnji put, da komentarišeš moderiranje nekog offa, kojeg si po mom uviđaju, ionako jedva dočekao i utrčao u roku od dva minuta. Nemoj mislit da ne vidim to uskakanje, kao i podvlačenje pod postove, nekih članova i proglašavanje istih idiotima, onako skrivećke. Primjetio sam i kako ložiš Tuzlaka, da se još više svađa.
Ovo ionako nije tema nego je još uvijek vijest.
Nema potrebe za komentarom, pošto je sve jasno.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Nista ona ne prica sto ne mozes cuti od politicara sa “zapada”
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
A pazi komentara ako imaš dokaze da je neko kriminalac treba ih iznijeti i prijaviti. Ko je ba u ovoj državi odgovarao za neki kriminal? Nema veće šuplje priče o ove kada se neko poziva na ovakve stvari, tačno gledaš kako te levat pravi budalom sa takvom konstatacijom. Smije li ko od ovih uhljeba priznati preko koje je stranke negdje uhljebljen?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Tri-četiri dijasporca i jedan penzioner. O čemu ti govoriš?almir90 wrote: 17 Jul 2020, 19:29 Smije li ko od ovih uhljeba priznati preko koje je stranke negdje uhljebljen?
Jel vidiš da ti dobro misle oni koji ti kažu da prikupiš dokaze. Sad si fulio cijelu loptu.
Pogotovo u vezi mene (ako me računaš tu) jer nikada nisam bio član niti jedne stranke.
- insomnia
- Rđav kurac

Priznaj Behko da si bijo u safu kraj Alije
- carobnjak N
- Forum [Bot]
Nađi koga sam ja nazvao idiotima, što lažeš ?Krokodil Behko wrote: 17 Jul 2020, 19:21carobnjak N wrote: 17 Jul 2020, 18:52 a da se vi dogovrite , hoćete li prestati raspravu ili nastaviti dalje ?
Odluka nije na tebi i ovo da ti je zadnji put, da komentarišeš moderiranje nekog offa, kojeg si po mom uviđaju, ionako jedva dočekao i utrčao u roku od dva minuta. Nemoj mislit da ne vidim to uskakanje, kao i podvlačenje pod postove, nekih članova i proglašavanje istih idiotima, onako skrivećke. Primjetio sam i kako ložiš Tuzlaka, da se još više svađa.
a tebi je zadnji put da sprovodiš svoju silu neku , bez da kršim ikakva pravila foruma.
Hoćeš to opet slagati da sam ja "povukao neki off" pa me banovati , a vidi se da si ti na temi to počeo i nastvaljaš
nakon nekakvog upozorenja moderatorke da se prestane. To za tebe ne važe pravila ?
Slušaj me dobro , prijavit ću vam forum zbog govora mržnje (nacionalnog i etničkog ) i podržavanja istog od strane moderacije ,
te nesankcionisanje istog iako je prijavljivan .Imam punu arhivu toga, nemojte sebi tražiti posla. Još jednom mi se tako obrati .
- insomnia
- Rđav kurac

- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
A zaboravio sam na dijasporu, čim vidim da neko brani ovakve odmah mi se upali lampica da se radi o nekom uhljebu.Krokodil Behko wrote: 17 Jul 2020, 19:33
Tri-četiri dijasporca i jedan penzioner. O čemu ti govoriš?
Jel vidiš da ti dobro misle oni koji ti kažu da prikupiš dokaze. Sad si fulio cijelu loptu.
Pogotovo u vezi mene (ako me računaš tu) jer nikada nisam bio član niti jedne stranke.
Ja znam o Fadilu zbog čega je dobio otkaz u CIMOS-u, znam u kakvoj se družini kreće u Gradačcu i poslovno sarađuje sa tipovima koji bi danas pasli travu da nije bilo rata koji su iskoristili da prodaju humanitarnu pomoć, robu koju su pokupili po tržnim centrima koji su pripadali državi, municija i naoružanje, pa sve okolo privatizovali na kraju sa certifikatima i domogli se miliona.
I naravno da neće odgovarati ni za šta jer ima i gorih od njega.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1221 times
- Been thanked: 3876 times
Ja sam uhljeb i glasam za SDA.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

carobnjak N wrote: 17 Jul 2020, 19:36Nađi koga sam ja nazvao idiotima, što lažeš ?Krokodil Behko wrote: 17 Jul 2020, 19:21
a tebi je zadnji put da sprovodiš svoju silu neku , bez da kršim ikakva pravila foruma.
Hoćeš to opet slagati da sam ja "povukao neki off" pa me banovati , a vidi se da si ti na temi to počeo i nastvaljaš
nakon nekakvog upozorenja moderatorke da se prestane. To za tebe ne važe pravila ?
Slušaj me dobro , prijavit ću vam forum zbog govora mržnje (nacionalnog i etničkog ) i podržavanja istog od strane moderacije ,
te nesankcionisanje istog iako je prijavljivan .Imam punu arhivu toga, nemojte sebi tražiti posla. Još jednom mi se tako obrati .
Baš nešto kontam, kako si se pretvorio u Mrkija, kad ono stvarno.
On je zadnji koji nam je prijetio, da će nas prijaviti, jer smo alijističko-vehabijski forum, ma šta to značilo.
Umro sam od straha. Nikad se ne uplaših četnika, pa neću ni njihovih botova.
Odmori još sedam dana.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

almir90 wrote: 17 Jul 2020, 19:41A zaboravio sam na dijasporu, čim vidim da neko brani ovakve odmah mi se upali lampica da se radi o nekom uhljebu.Krokodil Behko wrote: 17 Jul 2020, 19:33
Tri-četiri dijasporca i jedan penzioner. O čemu ti govoriš?
Ja znam o Fadilu zbog čega je dobio otkaz u CIMOS-u, znam u kakvoj se družini kreće u Gradačcu i poslovno sarađuje sa tipovima koji bi danas pasli travu da nije bilo rata koji su iskoristili da prodaju humanitarnu pomoć, robu koju su pokupili po tržnim centrima koji su pripadali državi, municija i naoružanje, pa sve okolo privatizovali na kraju sa certifikatima i domogli se miliona.
I naravno da neće odgovarati ni za šta jer ima i gorih od njega.
E vidiš, ovako može. Reci ti šta god poželiš, ali niks huškanje i neki epiteti.