Ratko Mladić

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Mister No
The Good, the Bad and the Ugly
The Good, the Bad and the Ugly
Has thanked: 8847 times
Been thanked: 5608 times
Status: Offline

Re: Belmin Halilović zbog veličanja zločinca Ratka Mladića dobio otkaz u Modriči

Post by Mister No »

Šutač lopte se šalio i zajebo ga Srbin.
The Dark Side Of The Forum...
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14376 times
Been thanked: 9955 times

Re: Belmin Halilović zbog veličanja zločinca Ratka Mladića dobio otkaz u Modriči

Post by Julia-Klara »

Sala :123
Kako sala moze biti velicanje Mladica?
Kako sala moze biti majica sa 4C i ne vidim sta jos?
Kako sala moze biti postavljena na internet?

Belmine, tako se ne sali. Ni sa kim, taman da ti je mati najrodjenija, a ne prijatelj.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare »

spacebound wrote: 19 Jul 2020, 10:55 Zamisli tu salu :grana
Evo, zamišljam. Mladost ludost. Ja mu ne zamjerim.
I mi smo se u po rata zajebavali tako što smo tobože glumili zločinca i krimosa arkana.
Hvala Bogu da tad nije bilo interneta.
Svi mi se morete obratit
harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 164 times
Been thanked: 357 times

Post by harlekin »

Fufe wrote: 19 Jul 2020, 11:51
Evo, zamišljam. Mladost ludost. Ja mu ne zamjerim.
I mi smo se u po rata zajebavali tako što smo tobože glumili zločinca i krimosa arkana.
Hvala Bogu da tad nije bilo interneta.
A boli kog djon zamjeris li mu ti ili sto ti mislis o tome ikako,kosti razbacane po Bosni mu zamjere,djeca koja nikad nisu imala priliku naci si curu ili decka mu zamjere,i ne brkaj to,nikad ne dijeli razumjevanje u njihovo ime jer nemas pravo na to.
tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 629 times
Been thanked: 981 times
Status: Online

Post by tuzlak1212 »

Cekaj ba on se u privatnoj poruci salio s nekim oko Mladica?? Ja mislio on tweet neki napravio, nisam kako treba ni citao o cemu je rijec

Pa ovih sala ima na sve strane, nismo mi kao drustvo toliko sazreli da se ne salimo privatno o ratnim zlocincima... Sto niko ne dobije otkaz kada zbija sale o Hitleru i Jevrejima?

Ovaj sto ga poslao u organe gonjenja iz privatnih poruka je bas supak na kvadrat
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Nema vlaha dok ga balinkura ne okoti.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Zar se nisi ti prije par dana segacila sa jevrejskom djecom u hitlerovim logorima pravdajuci to crnim humorom?
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14376 times
Been thanked: 9955 times

Post by Julia-Klara »

tuzlak1212 wrote: 19 Jul 2020, 12:00 Cekaj ba on se u privatnoj poruci salio s nekim oko Mladica?? Ja mislio on tweet neki napravio, nisam kako treba ni citao o cemu je rijec

Pa ovih sala ima na sve strane, nismo mi kao drustvo toliko sazreli da se ne salimo privatno o ratnim zlocincima... Sto niko ne dobije otkaz kada zbija sale o Hitleru i Jevrejima?

Ovaj sto ga poslao u organe gonjenja iz privatnih poruka je bas supak na kvadrat
O ovome sam neko vece gledala reportazu, tacnije o ovakvim "salama" po njemackim skolama, i djecom ispod 12 godina.
Strasno - koliko ni roditelji ne poznaju svoju djecu.
Skrecem sa teme, ali djeca (kao ni ljudi) nemaju (svi) osjecaj o tome sta je ispravno a sta ne, sta boli nekog drugog , sta ne, niti koliko daleko mogu ici sa "salama".

Jer, koliko god mi govorili "sala,sala" , nije svaka toliko bezazlena kao sto se nama cini.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Post by Mala_Mu »

Oglasio se Belmin Halilović: Za 1.000 KM izdao me Srbin, koji mi je bio kao brat

Javnost u Bosni i Hercegovini uzburkala je vijest iz Modriče, koja se proširila u regionu, jer je zbog komentara u kojem je veličao Ratka Mladića fudbaler Belmin Halilović dobio otkaz.

Naime, u medijima je procurila prepiska između Belmina i njegovog prijatelja Srbina, u kojem je bilo internih šala, gdje je Belmin bio u majici sa patriotskim motivima Srbije, ispod čega je napisao "Živio Ratko Mladić" uz veliki broj smajlija.

Klub iz Modriče je ubrzo reagovao i ostavio ga bez posla ograđujući se od njegovih komentara.

Bravo / Belmin Halilović zbog veličanja zločinca Ratka Mladića dobio otkaz u Modriči
Helilović je za Telegraf.rs ispričao o čemu se radi.

On ističe da ga je "prodao" prijatelj Srbin, koga je smatrao kao bratom, koji je 1.000 puta bio u njegovoj kući, jer je za male pare prodao fotografiju i prepisku ljudima koji su ga ucjenjivali i koji su htjeli da mu naude u karijeri i životu. On ističe da iza svega stoje dva čovjeka, a jednog je i imenovao u razgovoru za Telegraf i ističe da je u pitanju bivši fudbaler Danijel Pavlović zvani Dana.

"Ja sam imao prepisku sa svojim prijateljem, koji mi je bio jako blizak, bio mi je bukvalno kao brat, dijelio sam sa njim svlačionicu, bio mi je saigrač, dolazio je kod mene kući 1.000 puta, zna moje roditelje, zna da sam se šalio, iskoristio je protiv mene tu sliku. Prvo je on meni poslao link jednog članka vezanog za Nasera Orića u vidu šale, onda sam mu ja uzvratio sa tom slikom i komentarom "Živio Rako Mladić", rekao je Belmin, koji je dostavio i čitavu prepisku, koju možete vidjeti u galeriji, kao i prijetnje koje je kasnije dobio:

On smatra da iza svega stoje dva čovjeka, koji su pokušali da ga ucjenjuju prethodno, prije nego što je potpisao ugovor sa Modričom. Kako kaže, jedan od njih mu je poručio "Bolje ti je sarađuj s njim, uništiće ti život".

"Iza svega ovoga stoje dva čovjeka, ja mogu sve dokazati, imam audio snimak gdje čovjek meni prijeti i iznuđuje novac. Imam i razgovor prije dvije sedmice, kada mi je njegov čovjek rekao "Bolje ti je sarađuj s njim, uništiće ti život." Sve imam sačuvano, čovjek mi je dao do znanja da mogu imati problem, ali se ja na to nisam obazirao i nisam htio da dajem novac. Smiješan je novac u pitanju, nisu nikakvi milioni, jer on ne može nikakve milione uzeti.

I ljudi iz Modriče su me upozorili da je taj čovjek tražio da dogovara moje uslove, moju platu, pare na ruke za potpis... ja to nisam dozvolio, imam i pismeno zabilježeno sve. Ti ljudi su mi sve smjestili na dan obilležavanja 25 godina od genocida u Srebrenici. Ta slika je stara desetak dana, poslao sam je svom prijatelju, jer je on poslao prije toga meni taj članak za Nasera Orića, bila je šala. Moj prijatelj, kome sam ja vjerovao, poslao je to Danijelu Pavloviću zvanom Dana, koji je iskoristio to da objavi to i da napravi javni linč protiv mene", kazao je on.

Halilović ističe da je nakon toga ostao bez prijatelja i da mu je samo kratko napisao "hvala ti".

"Rekao sam samo "hvala ti" jer sam jedino njemu poslao to tako, shvatio sam da je on po smajlićima, jer ima dva uspravna i dva kosa, koji plaču od smijeha. Poslao sam tu fotografiju za 5-6 ljudi kojima sam vjerovao, niko nije objavio osim njega, koji je poslao to za bijednu cifru. Gdje će mi više biti prijatelj, potpisao mi je smrtnu kaznu", dodao je Halilović.

Belmin ističe da nikada nije bio nacionalista i da poštuje sve vjere i da nije imao mrlju u karijeri. Sada mu se život pretvorio u pakao i za dan je dobio preko 700 prijetećih poruka na Instagramu.

"Nikog nisam prevario, opljačkao ili bilo šta. Imam preko 700 poruka na Instagramu, sve brišem i ne otvaram, mogu da vam pošaljem nekoliko primjera samo da vidite. Pišu mi "kako ćeš doći u Sarajevo", "Zapalićemo ti kuću i stan", kazao je on.

Misli da policija ne može mnogo da pomogne, jer ima previše prijetnji, ali se nada da će ljudi prestati da miješaju njegovu porodicu u sve i da neće i njima prijetiti.

"Ne može policija da uhvatiti njih milion, može da uhvati njih 20, ali ne milion. Nemam strah za sebe, ljudi su me pokopali za sva vremena i ja sam obilježen. Dolazim iz porodice za koju niko ne može da kaže da je nekog prevarila ili opljačkala. Otac mi je jako fin čovjek, bio je u Armiji BiH, majka isto poštena časna žena. Najgore mi je što ljudi sada idu na moju porodicu. Ja bih volio da idu na mene. Bolje da jedan ispašta, nego cijela porodica", zaključio je Belmin.
Screenshot_20200719-121754_Chrome.jpg
Screenshot_20200719-121811_Chrome.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9808 times
Been thanked: 16527 times

Post by spacebound »

insomnia wrote: 19 Jul 2020, 12:14
Zar se nisi ti prije par dana segacila sa jevrejskom djecom u hitlerovim logorima pravdajuci to crnim humorom?
Jesam, ali tu dolazimo do dvostrukih arsina, od kojih ja ne bjezim i ne glumim savrsenstvo, tako da mi je tudja muka smijesna , a moja nije.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare »

harlekin wrote: 19 Jul 2020, 11:56 A boli kog djon zamjeris li mu ti
Pa, recimo da si ti od onih koje boli.
Sad, imao si dvije mogućnosti. Prva je bila ignorisanje, a druga komentar mog upisa. Izabrao si potonju.
Javni je forum i svako ima pravo da iznese vlastito mišljenje.
Imamo fenomen (pretjerane?) slobode govora na društvenim mrežama koja često graniči sa vrijeđanjem.
Pa tako se zbijaju šale na račun jevrejskog stradanja, roma, vjere i vjerskih službenika, seksualnosti...
Drugi fenomen je taj što mnogi učesnici u nekoj vrsti šala uzimaju si za pravo da drugima nameću šta se smije a šta ne. Šta je i šta može i smije biti smiješno, a šta ne.
To nam ukazuje na to da nismo tolerantni, iliti po bosanski, jebali bismo se al da nam ne uđe.

Riječ tolerancija ne potiče iz njemačkog jezika i pojma toll(finden) što bi značilo sviđati se.
Tolerancija nam dolazi iz grčkog. Tolerare znači trpjeti (nekog/nešto drukčije)

Upis ovog malca nije ništa drugo do njegov način šale.
Itekako neslana, ali je njegova i na istu ima pravo tj ima pravo da radi šta god želi, sve dok ne krši važeće zakone.

Pravi problem je to što se taj odvratni zločinac veliča na polovini naše zemlje, i to ozbiljno, a ne ironično kao što je to radio ovaj dječko koji je svoju poruku ispratio sa više smajlija.
Nešto ne vidim da se buniš zbog tih njihovih adeta iliti običaja, niti pišeš srceparajuće postove.
Last edited by Taare on 19 Jul 2020, 12:26, edited 1 time in total.
Svi mi se morete obratit
ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 49857 times
Been thanked: 8847 times

Post by ElTriconi »

Mala_Mu wrote: 19 Jul 2020, 12:22 Oglasio se Belmin Halilović: Za 1.000 KM izdao me Srbin, koji mi je bio kao brat

Javnost u Bosni i Hercegovini uzburkala je vijest iz Modriče, koja se proširila u regionu, jer je zbog komentara u kojem je veličao Ratka Mladića fudbaler Belmin Halilović dobio otkaz.

Naime, u medijima je procurila prepiska između Belmina i njegovog prijatelja Srbina, u kojem je bilo internih šala, gdje je Belmin bio u majici sa patriotskim motivima Srbije, ispod čega je napisao "Živio Ratko Mladić" uz veliki broj smajlija.

Klub iz Modriče je ubrzo reagovao i ostavio ga bez posla ograđujući se od njegovih komentara.

Bravo / Belmin Halilović zbog veličanja zločinca Ratka Mladića dobio otkaz u Modriči
Helilović je za Telegraf.rs ispričao o čemu se radi.

On ističe da ga je "prodao" prijatelj Srbin, koga je smatrao kao bratom, koji je 1.000 puta bio u njegovoj kući, jer je za male pare prodao fotografiju i prepisku ljudima koji su ga ucjenjivali i koji su htjeli da mu naude u karijeri i životu. On ističe da iza svega stoje dva čovjeka, a jednog je i imenovao u razgovoru za Telegraf i ističe da je u pitanju bivši fudbaler Danijel Pavlović zvani Dana.

"Ja sam imao prepisku sa svojim prijateljem, koji mi je bio jako blizak, bio mi je bukvalno kao brat, dijelio sam sa njim svlačionicu, bio mi je saigrač, dolazio je kod mene kući 1.000 puta, zna moje roditelje, zna da sam se šalio, iskoristio je protiv mene tu sliku. Prvo je on meni poslao link jednog članka vezanog za Nasera Orića u vidu šale, onda sam mu ja uzvratio sa tom slikom i komentarom "Živio Rako Mladić", rekao je Belmin, koji je dostavio i čitavu prepisku, koju možete vidjeti u galeriji, kao i prijetnje koje je kasnije dobio:

On smatra da iza svega stoje dva čovjeka, koji su pokušali da ga ucjenjuju prethodno, prije nego što je potpisao ugovor sa Modričom. Kako kaže, jedan od njih mu je poručio "Bolje ti je sarađuj s njim, uništiće ti život".

"Iza svega ovoga stoje dva čovjeka, ja mogu sve dokazati, imam audio snimak gdje čovjek meni prijeti i iznuđuje novac. Imam i razgovor prije dvije sedmice, kada mi je njegov čovjek rekao "Bolje ti je sarađuj s njim, uništiće ti život." Sve imam sačuvano, čovjek mi je dao do znanja da mogu imati problem, ali se ja na to nisam obazirao i nisam htio da dajem novac. Smiješan je novac u pitanju, nisu nikakvi milioni, jer on ne može nikakve milione uzeti.

I ljudi iz Modriče su me upozorili da je taj čovjek tražio da dogovara moje uslove, moju platu, pare na ruke za potpis... ja to nisam dozvolio, imam i pismeno zabilježeno sve. Ti ljudi su mi sve smjestili na dan obilležavanja 25 godina od genocida u Srebrenici. Ta slika je stara desetak dana, poslao sam je svom prijatelju, jer je on poslao prije toga meni taj članak za Nasera Orića, bila je šala. Moj prijatelj, kome sam ja vjerovao, poslao je to Danijelu Pavloviću zvanom Dana, koji je iskoristio to da objavi to i da napravi javni linč protiv mene", kazao je on.

Halilović ističe da je nakon toga ostao bez prijatelja i da mu je samo kratko napisao "hvala ti".

"Rekao sam samo "hvala ti" jer sam jedino njemu poslao to tako, shvatio sam da je on po smajlićima, jer ima dva uspravna i dva kosa, koji plaču od smijeha. Poslao sam tu fotografiju za 5-6 ljudi kojima sam vjerovao, niko nije objavio osim njega, koji je poslao to za bijednu cifru. Gdje će mi više biti prijatelj, potpisao mi je smrtnu kaznu", dodao je Halilović.

Belmin ističe da nikada nije bio nacionalista i da poštuje sve vjere i da nije imao mrlju u karijeri. Sada mu se život pretvorio u pakao i za dan je dobio preko 700 prijetećih poruka na Instagramu.

"Nikog nisam prevario, opljačkao ili bilo šta. Imam preko 700 poruka na Instagramu, sve brišem i ne otvaram, mogu da vam pošaljem nekoliko primjera samo da vidite. Pišu mi "kako ćeš doći u Sarajevo", "Zapalićemo ti kuću i stan", kazao je on.

Misli da policija ne može mnogo da pomogne, jer ima previše prijetnji, ali se nada da će ljudi prestati da miješaju njegovu porodicu u sve i da neće i njima prijetiti.

"Ne može policija da uhvatiti njih milion, može da uhvati njih 20, ali ne milion. Nemam strah za sebe, ljudi su me pokopali za sva vremena i ja sam obilježen. Dolazim iz porodice za koju niko ne može da kaže da je nekog prevarila ili opljačkala. Otac mi je jako fin čovjek, bio je u Armiji BiH, majka isto poštena časna žena. Najgore mi je što ljudi sada idu na moju porodicu. Ja bih volio da idu na mene. Bolje da jedan ispašta, nego cijela porodica", zaključio je Belmin.

Screenshot_20200719-121754_Chrome.jpg

Screenshot_20200719-121811_Chrome.jpg
Ja tebe ne bih izdo ni za sav topli obrok ovog svjeta :rumenko
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊
vrhbosnica
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 26 times

Post by vrhbosnica »

kao ona uciteljica sa cengic vile, isto se u sali slikala :roll
Image
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Sve neki humoristi
ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:

Post by ElTriconi »

insomnia wrote: 19 Jul 2020, 12:30 Sve neki humoristi
Treba to malo iz zajebancije u zatvor, da se svi smijemo :plavi
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Ovaj je imo sudar na terenu onomad pa mu sudija spasio zivot. Haman su ga jako opalili u glavu tada
vrhbosnica
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 26 times

Post by vrhbosnica »

ne znam kako bi me neko mogao nagoviti da obucem majcu sa zastavom srbije, i jos da se u tome slikam...
kakav manjak samppostovanja
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Maksuz svratila
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Maksuz svratila »

...eh frende, frende, sad je ende... :kafa ...čuj dva uspravna i dva kosa... :valja ...dohak'o ti Ratko, biću kratka... ma jebo te on...što si na njega dig'o ton ...takav smisao za humor njima je umor...ajde de, otkaz gore dolje nije tumor...ubuduće pažljivije biraj...i koje svetinje im diraj... :kafa

Image
...jesi čuo za onoga...šta... šta......jesi čuo za onu...ooooooo...da li si čuo za onoga...šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...

...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...

...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...

...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:

Post by ElTriconi »

Maksuz svratila wrote: 19 Jul 2020, 12:53 ...eh frende, frende, sad je ende... :kafa ...čuj dva uspravna i dva kosa... :valja ...dohak'o ti Ratko, biću kratka... ma jebo te on...što si na njega dig'o ton ...takav smisao za humor njima je umor...ajde de, otkaz gore dolje nije tumor...ubuduće pažljivije biraj...i koje svetinje im diraj... :kafa

Image
Ne moras tolko izokola ni poezirat, samo kaes jebo ga on usta :D.
Maksuz svratila
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Maksuz svratila »

ElTriconi wrote: 19 Jul 2020, 12:56
Maksuz svratila wrote: 19 Jul 2020, 12:53 ...eh frende, frende, sad je ende... :kafa ...čuj dva uspravna i dva kosa... :valja ...dohak'o ti Ratko, biću kratka... ma jebo te on...što si na njega dig'o ton ...takav smisao za humor njima je umor...ajde de, otkaz gore dolje nije tumor...ubuduće pažljivije biraj...i koje svetinje im diraj... :kafa

Image
Ne moras tolko izokola ni poezirat, samo kaes jebo ga on usta :D.

...ma hoću vala, kad mi se da... :kafa

Image
...jesi čuo za onoga...šta... šta......jesi čuo za onu...ooooooo...da li si čuo za onoga...šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...

...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...

...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...

...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
Post Reply

Return to “Politika u BiH”