Ma jeste, al kako istrijebiti ovakve sale, svako voli crni humor a kad se neko sali s tvojim poginulim onda hajmo zatvor, robija, ban s foruma, otkaz il sta vecJulia-Klara wrote: 19 Jul 2020, 12:22O ovome sam neko vece gledala reportazu, tacnije o ovakvim "salama" po njemackim skolama, i djecom ispod 12 godina.tuzlak1212 wrote: 19 Jul 2020, 12:00 Cekaj ba on se u privatnoj poruci salio s nekim oko Mladica?? Ja mislio on tweet neki napravio, nisam kako treba ni citao o cemu je rijec
Pa ovih sala ima na sve strane, nismo mi kao drustvo toliko sazreli da se ne salimo privatno o ratnim zlocincima... Sto niko ne dobije otkaz kada zbija sale o Hitleru i Jevrejima?
Ovaj sto ga poslao u organe gonjenja iz privatnih poruka je bas supak na kvadrat
Strasno - koliko ni roditelji ne poznaju svoju djecu.
Skrecem sa teme, ali djeca (kao ni ljudi) nemaju (svi) osjecaj o tome sta je ispravno a sta ne, sta boli nekog drugog , sta ne, niti koliko daleko mogu ici sa "salama".
Jer, koliko god mi govorili "sala,sala" , nije svaka toliko bezazlena kao sto se nama cini.

Niko ne spominje globalnu katarzu prema takvom crnom humoru, niko da kaze da to nije humor. Nego samo subjektivno sudimo i validiramo, svako iz svoje kutije