spali je..odmah
ja te nebi lagala
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ja onaj kisobran zaboravim kad ga nosim, to ne bih ni smiotuzlak1212 wrote: 19 Jul 2020, 20:04 Nemas uvijek dzepove, nije uvijek jakna na tebi i nekad se treba ponijeti vise stvari od mobitela, kljuceva i novcanika odjednom
Dobra pederusa saves the day, mada je ja ne nosam cesce od jednom godisnje![]()

Il' nađeš curu pa ona nosa sve u svojoj tašniciElTriconi wrote: 19 Jul 2020, 20:02 Sta fali u dzepove sve skrhat? Prije ces zaboravit tu torbicu kad je spustis nedje veg u dzepu nesto. Vazda su ti ruke dole pa mores opipat jel ti u dzepu novcanik/mobitel/kljucevi.

Bogami pametnoNora Ibsenova wrote: 19 Jul 2020, 20:07Il' nađeš curu pa ona nosa sve u svojoj tašniciElTriconi wrote: 19 Jul 2020, 20:02 Sta fali u dzepove sve skrhat? Prije ces zaboravit tu torbicu kad je spustis nedje veg u dzepu nesto. Vazda su ti ruke dole pa mores opipat jel ti u dzepu novcanik/mobitel/kljucevi.![]()
hahaha i ja godisnje 2-3 izgubimElTriconi wrote: 19 Jul 2020, 20:05Ja onaj kisobran zaboravim kad ga nosim, to ne bih ni smiotuzlak1212 wrote: 19 Jul 2020, 20:04 Nemas uvijek dzepove, nije uvijek jakna na tebi i nekad se treba ponijeti vise stvari od mobitela, kljuceva i novcanika odjednom
Dobra pederusa saves the day, mada je ja ne nosam cesce od jednom godisnje![]()
![]()
joj ba hani...pa vidi ti avatara
ee kad ces da me izvedes u prego na malu s mlijekom