ali na forumima sa placenom moderacijom je tako
Sex za jednu noć
Moderators: spacebound, Duminjo
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
- Status: Offline
Re: SEKS ZA JEDNU NOĆ: Sve što niste znali a ne znate ni dan danas
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Jesi ti cit'o normalne strane forume?damir5 wrote: 22 Jun 2020, 15:47 Pa na forumu (forumima, vecini osim strucnih) se ismijava sve zivo (da ne kazem i mrtvo) a da sa ne ismijavaju te, skakljive teme.
Mada pitanje je vise sta je forum.
. . . . . . . . .
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
Linkedin i prijavljuj se za posao u CeskojDorian wrote: 22 Jun 2020, 15:39Hajd mi našteli posao kod tebe.Julia-Klara wrote: 22 Jun 2020, 15:33
Zavisi kolika ti je poslovnica![]()
I moja firma je "muska" () , ali nas ima oko 400. E sad, uzmes u obzir da bar pola dodje na zabavu, i da bar pola ljudi uopste ne znas.
Neko je otvoren za takve opcije (u Ceskoj smo je, vecina kolegica su Cehinje koje padaju na muskarce druge boje koze, drugog mentaliteta (obozavaju Balkance) i svako ko zeli se nadje u nekoj takvoj priciKO voli nek izvoli.
Da i ja na tim uredskim zabavama nailazim na neku koja je tako mlada a već Čehinja...
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 829 times
- Been thanked: 1229 times
- Status: Online
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Chloe wrote: 22 Jun 2020, 15:42Ma mi smo mali kolektiv, baš smo ko obitelj, uprkos i nesuglasicama ikoje iskrsnu. I drago mi je zbog toga.Julia-Klara wrote: 22 Jun 2020, 15:33
Zavisi kolika ti je poslovnica![]()
I moja firma je "muska" () , ali nas ima oko 400. E sad, uzmes u obzir da bar pola dodje na zabavu, i da bar pola ljudi uopste ne znas.
Neko je otvoren za takve opcije (u Ceskoj smo je, vecina kolegica su Cehinje koje padaju na muskarce druge boje koze, drugog mentaliteta (obozavaju Balkance) i svako ko zeli se nadje u nekoj takvoj priciKO voli nek izvoli.
E asd kod tih velikih okupljanja, na nivou cijele firme, ko zna šta bude, možda bude i toga ...![]()
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14402 times
- Been thanked: 24159 times
Pa jest, treba stvarno ozbiljno shvatiti ovu tematiku,
Studiozno pristupiti problemu zabijanja u neku pjanu hamshu, mozda se more ptsd fasovat od toga.
Dozvolite da se obratimo
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22755 times
- Been thanked: 20837 times
Reddit je druga prica. Mjesto gdje se okuplja najveci sljam ljudske vrste pored ostalih.
- damir5
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
citam stalno. ali strucne iz moje branse. trolovi, kavgadzije i zajebanti se ekspresno eliminisu.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 829 times
- Been thanked: 1229 times
Ako ljudima oduzmes slobodu zezanja (trolanja) onda gubis zabavu na forumu, mozda cak i gubis ljude. Problem je sto ljudi pisu na temama za koje nisu kompetentni, on i ne zna da nije kompetentan nego je sasvim ozbiljan u svojim pogledima. Medjutim kako ces na forumu uopste definisati kompetentnost? Sta to znaciMarlboroGold wrote: 22 Jun 2020, 15:58Reddit je druga prica. Mjesto gdje se okuplja najveci sljam ljudske vrste pored ostalih.
Nemam pojma sta napisa gore, samo sam udaro u tastaturu. Vjerovatno nesto iz obdanista, bcs I'm kiddo
Last edited by tuzlak1212 on 22 Jun 2020, 16:12, edited 1 time in total.
Ti izgleda davno otišla pa zaboravila kako mi to radimo...Julia-Klara wrote: 22 Jun 2020, 15:54Linkedin i prijavljuj se za posao u CeskojDorian wrote: 22 Jun 2020, 15:39
Hajd mi našteli posao kod tebe.
Da i ja na tim uredskim zabavama nailazim na neku koja je tako mlada a već Čehinja...![]()
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
MarlboroGold wrote: 22 Jun 2020, 15:25 Kod nas teme o sexu dobiju rekordan broj odgovora, a seksologinja uvijek u centru pažnje.
Biće to da ga ljudi nemaju dovoljno ili čak nikako.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22755 times
- Been thanked: 20837 times
Nije stvar u oduzimanju slobode i prava na trollanje. Problem je kad cijela tema krene tim putem. I samo trollanje treba imati svoju granicu.tuzlak1212 wrote: 22 Jun 2020, 16:10Ako ljudima oduzmes slobodu zezanja (trolanja) onda gubis zabavu na forumu, mozda cak i gubis ljude. Problem je sto ljudi pisu na temama za koje nisu kompetentni, on i ne zna da nije kompetentan nego je sasvim ozbiljan u svojim pogledima. Medjutim kako ces na forumu uopste definisati kompetentnost? Sta to znaciMarlboroGold wrote: 22 Jun 2020, 15:58
Reddit je druga prica. Mjesto gdje se okuplja najveci sljam ljudske vrste pored ostalih.Ne vjerujem puno u unikatna sablonska rijesenja i onda je svaciji pogled u sustini onaj pravi, ili barem blizu njeg, samo za pravog citaoca i ako nije za tebe ti to preskocis. Ali prosjecnom forumskom pametologu to nije jasno pa je on spreman svoj pogled kontrirati tvom ne bil te etiketirao, a ti sad moras njemu da odgovoris i tako ide taj krug zacarani. Onome ko drzi forum je u interesu zadrzati ljude, slabo ko ima lufta da jos na tome dijeli banove. To sto je forum na nivou zadruge govori o intelektu vecine pametologa koji ucestvuju u pravljenju te iste zadruge.
Nemam pojma sta napisa gore, samo sam udaro u tastaturu. Vjerovatno nesto iz obdanista, bcs I'm kiddo![]()
![]()
Tu je do moderacije koja takve treba gaziti kao žohare... to je moj stav. Tako raste kvalitet foruma. Ne tražim da se iko sa ovim složi.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14402 times
- Been thanked: 24159 times
Rodjo ima saff forum.MarlboroGold wrote: 22 Jun 2020, 17:20Nije stvar u oduzimanju slobode i prava na trollanje. Problem je kad cijela tema krene tim putem. I samo trollanje treba imati svoju granicu.tuzlak1212 wrote: 22 Jun 2020, 16:10
Ako ljudima oduzmes slobodu zezanja (trolanja) onda gubis zabavu na forumu, mozda cak i gubis ljude. Problem je sto ljudi pisu na temama za koje nisu kompetentni, on i ne zna da nije kompetentan nego je sasvim ozbiljan u svojim pogledima. Medjutim kako ces na forumu uopste definisati kompetentnost? Sta to znaciNe vjerujem puno u unikatna sablonska rijesenja i onda je svaciji pogled u sustini onaj pravi, ili barem blizu njeg, samo za pravog citaoca i ako nije za tebe ti to preskocis. Ali prosjecnom forumskom pametologu to nije jasno pa je on spreman svoj pogled kontrirati tvom ne bil te etiketirao, a ti sad moras njemu da odgovoris i tako ide taj krug zacarani. Onome ko drzi forum je u interesu zadrzati ljude, slabo ko ima lufta da jos na tome dijeli banove. To sto je forum na nivou zadruge govori o intelektu vecine pametologa koji ucestvuju u pravljenju te iste zadruge.
Nemam pojma sta napisa gore, samo sam udaro u tastaturu. Vjerovatno nesto iz obdanista, bcs I'm kiddo![]()
![]()
Tu je do moderacije koja takve treba gaziti kao žohare... to je moj stav. Tako raste kvalitet foruma. Ne tražim da se iko sa ovim složi.
Dozvolite da se obratimo
Seks za jednu noć je prešao na temu od tri noći...

- Vladimir
- Poneki mu pročitamo

- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

- Has thanked: 4298 times
- Been thanked: 2112 times
Sex za jednu noc je glupost al ko moze nek mu je sretan
Not my cup of tea
Not my cup of tea
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

- Has thanked: 4298 times
- Been thanked: 2112 times
Obrisi suze dragi...svako pravilo...koteljubi_kadnisamtu wrote: 19 Jul 2020, 17:09 Sex za jednu noc je glupost al ko moze nek mu je sretan![]()
Not my cup of tea![]()
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Bgm ja da bog da da mogu svu nockoteljubi_kadnisamtu wrote: 19 Jul 2020, 17:09 Sex za jednu noc je glupost al ko moze nek mu je sretan![]()
Not my cup of tea![]()
Tugy, plaky
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2910 times
- Been thanked: 24112 times
Jos ce se i uzet gluho bilo.