Ratko Mladić
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Re: Belmin Halilović zbog veličanja zločinca Ratka Mladića dobio otkaz u Modriči
Nisu Jevreji radili kao čuvari u nacističkim logorima nego su neki od njih od strane nacista izabrani da održavaju red među logorašima, a ponekad i da discipliniraju svoje.
Skoro svaki politički zatvor ili logor je imao slične principe. Tito je, recimo, isto radio na Golom Otoku, a Staljin u gulazima. Odbijanje da ovo radiš je bila automatska smrt.
Skoro svaki politički zatvor ili logor je imao slične principe. Tito je, recimo, isto radio na Golom Otoku, a Staljin u gulazima. Odbijanje da ovo radiš je bila automatska smrt.
. . . . . . . . .
- Socrates
- Forum [Bot]
Re: Belmin Halilović zbog veličanja zločinca Ratka Mladića dobio otkaz u Modriči
Inače, glavna tema ove vijesti je biranje prijatelja i kako te to može odvesti u neviđenu glupost.
Zašto?
Zašto?
. . . . . . . . .
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4151 times
- Been thanked: 3109 times
Kako je moguce da u jednom postu napises da sam se 'nalupetala', a tu napises potpuno isto sto i ja govorim?Duminjo wrote: 19 Jul 2020, 23:23 Pa ako bi tako nešto uveli i smirili situaciju, hajmo reci, prestali pricati o četnicima i ustasama, na osnovu cega bi onda bosnjacki politicari uzimali glasove na izborima?
Taktika isprobana. Radi. Guraj dok radi..
Ovo je dio te iste taktike. Neka podrzava koga god hoce, who cares?
A razlika je u semantici? Nisam znala znacenje 'kapo-i' pa sam napisala cuvari.Socrates wrote: 19 Jul 2020, 23:39Nisu Jevreji radili kao čuvari u nacističkim logorima nego su neki od njih od strane nacista izabrani da održavaju red među logorašima, a ponekad i da discipliniraju svoje.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2807 times
- Been thanked: 8841 times
Nije isto. Ni blizu. Ne lupaj opetLavlje_srce wrote: 19 Jul 2020, 23:51Kako je moguce da u jednom postu napises da sam se 'nalupetala', a tu napises potpuno isto sto i ja govorim?Duminjo wrote: 19 Jul 2020, 23:23 Pa ako bi tako nešto uveli i smirili situaciju, hajmo reci, prestali pricati o četnicima i ustasama, na osnovu cega bi onda bosnjacki politicari uzimali glasove na izborima?
Taktika isprobana. Radi. Guraj dok radi..
Ovo je dio te iste taktike. Neka podrzava koga god hoce, who cares?
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
- Lavlje_srce
- Alienka

Tvoje misljenje me zanima kao i ovaj o kome diskutiramo. Misljenje nije argument za tvoju informaciju. Napisao si potpuno istu stvar koju ja tvrdim - da se kvazi-politicari sluze strategijom 'ravnoteze straha' da bi odrzali jaram nad stanovnistvom. Da je tebi dobro i da se osjecas sigurnim u drzavi, znas koliko bi te zanimalo misljenje ovog sutaca lopte? Ne bi ga ni primijetio. Primijetio si ga jer u dubini duse znas da nisi siguran, a ovakvi idioti te na to podsjete. Zasto nisi siguran? Jer je vlast zasnovana na nacionalizmima sposobna da ponudi - nista. Ako ja 'lupetam', navedi mi 10 dobrih stvari koje je SDA ucinila za BiH u zadnjih 25 godina i eto i mene u nacionalni tor bez dodatnih pitanja.
Memento Mori
- Duminjo
- Urednik foruma

Ovdje sam te Presto citati. Nema potrebe da bezveze prostires ove tepihe. Ne citam ih jer poslije ove rečenice, nemaju smisla.Lavlje_srce wrote: 20 Jul 2020, 00:02Tvoje misljenje me zanima kao i ovaj o kome diskutiramo. Misljenje nije argument za tvoju informaciju. Napisao si potpuno istu stvar koju ja tvrdim - da se kvazi-politicari sluze strategijom 'ravnoteze straha' da bi odrzali jaram nad stanovnistvom. Da je tebi dobro i da se osjecas sigurnim u drzavi, znas koliko bi te zanimalo misljenje ovog sutaca lopte? Ne bi ga ni primijetio. Primijetio si ga jer u dubini duse znas da nisi siguran, a ovakvi idioti te na to podsjete. Zasto nisi siguran? Jer je vlast zasnovana na nacionalizmima sposobna da ponudi - nista. Ako ja 'lupetam', navedi mi 10 dobrih stvari koje je SDA ucinila za BiH u zadnjih 25 godina i eto i mene u nacionalni tor bez dodatnih pitanja.
"Ono kako sam dozivjela ovu pricu je - da su se dva prijatelja ravnopravno zezali na temu politickih ultradesnicarskih idiotizama"
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pa da Naser Oric=Ratko Mladic. Ravnopravna ultradesnicarska zajebancija.
Malo su nas i klali. Premalo
Malo su nas i klali. Premalo
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Lavlje_srce
- Alienka

Nisam time mislila izjednaciti Orica i Mladica, meni je djelovalo da pricaju o tome kako ce se ponovo ubijati. To sam izjednacila, ostalo je rijesio Hag.Duminjo wrote: 20 Jul 2020, 00:15Ovdje sam te Presto citati. Nema potrebe da bezveze prostires ove tepihe. Ne citam ih jer poslije ove rečenice, nemaju smisla.
"Ono kako sam dozivjela ovu pricu je - da su se dva prijatelja ravnopravno zezali na temu politickih ultradesnicarskih idiotizama"
Memento Mori
- Socrates
- Forum [Bot]
Čuj da li su se ravnopravno salili o ratnim zločincima.
Ne pišite o takvim glupostima, jer tu nijedan argument ne može biti pobjednički.
Ne pišite o takvim glupostima, jer tu nijedan argument ne može biti pobjednički.
. . . . . . . . .
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 593 times
- Been thanked: 1143 times
Meni je najljepša stvar u svemu što ga je njegov prijatelj, Srbin, sjebo. Ne bih volio da ga je zakl'o, jbga, al' neka ga je iz prve ruke naučio da je balija prve klase, elhamdulillah.
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4512 times
- Been thanked: 3500 times
Nego, mimo svega ovoga, prisjetih se nešto nedavnog naravoučenija onog MadžIoničara Karamehmedina ili kako se već zove kad nam ležerno u ogorčenju spusti da smo radikali zato što se ne družimo sa istinskim SH prijateljima. Okreće li se pod jorganom sada? 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Lavlje_srce
- Alienka

Moje pitanje je bilo kako je opravdano prijetiti paljenjem kuce na neciju idiotsku salu? Niko od vas mi nije odgovorio na pitanje. Zanimljivo je da je tebi iz Kanade to sasvim legitimna prijetnja. Je li tako i u Kanadi propagiras paljenje kuca onima koji izrazavaju ekstremne stavove ili je to rezervirano iskljucivo za forum?Socrates wrote: 20 Jul 2020, 00:55 Čuj da li su se ravnopravno salili o ratnim zločincima.![]()
Srbima je Oric trn u oku i zato mu je prijatelj poslao salu o Oricu. Halilovic je odgovorio opaskom o Mladicu propracenom nizom smajlica. Ostalo je histerija i mob mentality.
Memento Mori
- Duminjo
- Urednik foruma

Ljudi se samo šale..Lavlje_srce wrote: 20 Jul 2020, 08:35Moje pitanje je bilo kako je opravdano prijetiti paljenjem kuce na neciju idiotsku salu? Niko od vas mi nije odgovorio na pitanje. Zanimljivo je da je tebi iz Kanade to sasvim legitimna prijetnja. Je li tako i u Kanadi propagiras paljenje kuca onima koji izrazavaju ekstremne stavove ili je to rezervirano iskljucivo za forum?Socrates wrote: 20 Jul 2020, 00:55 Čuj da li su se ravnopravno salili o ratnim zločincima.![]()
Srbima je Oric trn u oku i zato mu je prijatelj poslao salu o Oricu. Halilovic je odgovorio opaskom o Mladicu propracenom nizom smajlica. Ostalo je histerija i mob mentality.![]()
A ozbiljno.
Oric je čovjek koji je branio svoju zemlju. Ovaj drugi je došo u tudju zemlju i pocinio genocid nad jednim narodom. Osudjen na dozivotnu robiju. E sad, ti mozes guslat sto godina drugacije i nazivati to šalama i idiotskim zajebancijama, al ovo pisanje ti je tolko odvratno da zasluzuje trajni ban. Sumnjam da nekome ko je prezivio Rat (da ne spominjem genocid) smijes ovako u facu pricati...Et, Forum Trpi.. Pišaj nas
- Lavlje_srce
- Alienka

A gdje sam ja rekla drugacije? iz perspektive tog Srbina, Oric je najgore sto je mogao pronaci. Ovaj mu je odgovorio komentarom o Mladicu. Problem je sto vi na forumu trazite krivce i zrtve. Pojma nemas sta su moji prezivjeli, a demoniziras i mene sada kao i ovog majmuna. Isti ti koji su sve i svasta prezivjeli, nikome ne bi palili kuce i nikoga ne bi ubijali. Ali zato 'imamo' forum za izivljavanje.Duminjo wrote: 20 Jul 2020, 09:22Ljudi se samo šale..
A ozbiljno.
Oric je čovjek koji je branio svoju zemlju. Ovaj drugi je došo u tudju zemlju i pocinio genocid nad jednim narodom. Osudjen na dozivotnu robiju. E sad, ti mozes guslat sto godina drugacije i nazivati to šalama i idiotskim zajebancijama, al ovo pisanje ti je tolko odvratno da zasluzuje trajni ban. Sumnjam da nekome ko je prezivio Rat (da ne spominjem genocid) smijes ovako u facu pricati. Normalan insan bi ti za ovo usta razvalio. Et, Forum Trpi.. Pišaj nas
Trazis ban i kazes da bi mi 'normalan insan za ovo usta razvalio'. Bujrum, dodji pa mi razvali usta. Ako kazem fuj, nista nisam rekla.
Memento Mori
- Duminjo
- Urednik foruma

Kako sam znao da ces ovo okrenuti i napisati "bujrum" 

Al hajd..
Nego, sutra podji pisati i kako se karadjic zajebavo.. Sve je to zajebancija.. Strpaj nas malo u isti koš i tako to.. Svega nakiti
Al hajd..
Nego, sutra podji pisati i kako se karadjic zajebavo.. Sve je to zajebancija.. Strpaj nas malo u isti koš i tako to.. Svega nakiti
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5312 times
- Been thanked: 7530 times
Sve dok ne nastupi u korak zakonsko regulisanje sličnih desavanja, neki znacajni pomak neće dobiti stabilne noge (ili glave).
Inače zagovaranje nasilja i razne prijetnje.. (pa i ovom nesvjesnom balavcu) potiču iz ljutnje i nemoći.
Može se ko god hoće kanalisati samo na njegov postupak (slicnih ili i gorih uvijek će biti) ali izvor bruji dublje.. na stolicama onih koji ljuljetaj tamo 'vamo uradi udobnosti vlastite guzice..umjesto beneficije i ljudskog prosperiteta.
Inače zagovaranje nasilja i razne prijetnje.. (pa i ovom nesvjesnom balavcu) potiču iz ljutnje i nemoći.
Može se ko god hoće kanalisati samo na njegov postupak (slicnih ili i gorih uvijek će biti) ali izvor bruji dublje.. na stolicama onih koji ljuljetaj tamo 'vamo uradi udobnosti vlastite guzice..umjesto beneficije i ljudskog prosperiteta.
Last edited by ina on 20 Jul 2020, 10:32, edited 1 time in total.
Svijest ima sidrište.
- Duminjo
- Urednik foruma

Za vas koji pisete da je ovo samo zezancija i šala, koja je razlika izmedju vas i Belmina?
- ina
- Mjesečarka

Ovakvi postupci bi trebali dobiti zakonske čvrste žile.
Zapitamo se razloga nedostatka istih.
Istomjeravaj(te) koga u šta hoćete..
A kad baš mjerkate i vagate.. Koja je razlika između onih koje svoje misli poradaju neciljajući na "streljanje" i onih koji bi da riješe sve sa "pesnicom u ruci", paljenjem i ko zna sve čim?
Zapitamo se razloga nedostatka istih.
Istomjeravaj(te) koga u šta hoćete..
A kad baš mjerkate i vagate.. Koja je razlika između onih koje svoje misli poradaju neciljajući na "streljanje" i onih koji bi da riješe sve sa "pesnicom u ruci", paljenjem i ko zna sve čim?
Svijest ima sidrište.
- ina
- Mjesečarka

Hajde drundi odgovori.. Zanima me.. a vrijeme curi.
Svijest ima sidrište.