Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
greeneyes wrote: 20 Jul 2020, 21:34
Yebo muskarca kome se ne pofata onaj bijeli saft/vosak po dlakama ispod pazuha
... bjezi tamo ... podsjeti me na neke engleskinje stoperke, taj rad to dlacurine to maslo po njima, trebale bi nositi saobracajni znak na ledjima "Radioaktivno" da im savjesni gradjani kao ja ne staju. Kad nisam umro od smrada ... morao otvoriti prozor dok sam ih vozio ...
Digla_da_kreci wrote: 20 Jul 2020, 21:21
ni slucajno brijanje ispod pazuha. to fino nek se usafta, pa na potkosulju. ha ja.
Cuj brijanje ...
To je za gejove i metroseksualce i zene. Ja to spaljujem brenerom.
Kolega ne bih se slozio. Ja to masinicom osisam, pa namazem. Ne izbrijavam, njezan sam, boli.,pecka...Grozno.Lakse mi kad se cekicem opalim il ubodem sarafcigerom nego kad izbrijem pa pecka. Grozno. Onda kukam zeni pa mi ona pudera stavi.
To je za gejove i metroseksualce i zene. Ja to spaljujem brenerom.
Kolega ne bih se slozio. Ja to masinicom osisam, pa namazem. Ne izbrijavam, njezan sam, boli.,pecka...Grozno.Lakse mi kad se cekicem opalim il ubodem sarafcigerom nego kad izbrijem pa pecka. Grozno. Onda kukam zeni pa mi ona pudera stavi.
Pa dobro ja sam pravo musko, eto nedavno mi medicinska sestra brijala prsa - nesta mi mjerili na sistematskom, ljepili neke hepeke pa ne moze preko dlaka, e kad nisam zaplak'o, totalno sam se osjecao feminiziran gluho bilo ne d'o Bog nikom ...
Cim sam dosao kuci odrezao sam komad jambolije pa tu polijepio.
Pa dobro ja sam pravo musko, eto nedavno mi medicinska sestra brijala prsa - nesta mi mjerili na sistematskom, ljepili neke hepeke pa ne moze preko dlaka, e kad nisam zaplak'o, totalno sam se osjecao feminiziran gluho bilo ne d'o Bog nikom ...
Reci mi odraz,jesi li se bio uzbudio
Nisam ... neka starija gospoja ... mlade sakriju od mene.