Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Lanci wrote: 20 Jul 2020, 22:00
Gdje ona vrhbosnica
Da vidi samo kakav macak ili je macka
ja vam kazem, vi mi ne vjerujete
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Čarobni wrote: 20 Jul 2020, 22:20
Glavni među ženama.
ja sam ovdje zbog macki, al da znas da se ove zene skupljaju tebe da mjerkaju
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
ja sam ovdje zbog macki, al da znas da se ove zene skupljaju tebe da mjerkaju
Muški razvukli priču na atributima i šta će žene, "idemo gledat' mačke".
Ta ce oni, samo pricaju... mi znamo na kojoj temi mozemo naci atribute
Neki dan sam osisala grm, zaraslo dibidus, grane se savile po zemlji.
Tacno se sada na prvoj slici vidi po boji na ciglama dokle su grane isle.
Sad vidim svoje krmence kad se kobajagi sakrije u grm od svih pa se pravi da ga nema.
Guzonja MOJ
Danas ide zubaru da izvadi 7 zuba
Od jučer je nikakav, miran, cijeli dan je prespavao.
Valjda ga muče zubi, nadam se. Mora u narkozu i to mi je najgore od svega.
Bas sam nikakva.
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Last edited by vrhbosnica on 23 Jul 2020, 16:26, edited 1 time in total.
Hvala vam sto pitate, vi ste mi tako daleko a opet pitate, dok kod mene ovi ovdje niko da upita. Znam da je pas, ali opet bilo bi fino. I znam da se djeca i životinje ne porede no opet mi bude teško.
Kažu ko ne voli životinje, ne voli ni
ljude, ne kaže se za djabe.
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️