Eeee
Jos kao vrlo mlad sam nastupao na djeca pjevaju hitove
Svima bio bekvokal i kad je doso red na mene...
Cat stevens aka jusuf islam my lady d arabanvile je bila numera. Godina 90ta.
Četvrta pozicija..
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Eeee
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ohoho...znači, mi u svojim redovima imamo profesionalca...Salko wrote: 23 Jul 2020, 17:20Eeeejelena... wrote: 23 Jul 2020, 17:17
Salko opasno ima sluha...![]()
Bravo, brate mili i odličan zbor pjesme.![]()
Četvrta pozicija..

...nije ovo Grand, ZMBT niti Nikad nije kasno neko takmičenje, audicija ...ne seri i ne budi slušačka cicija...samo forumaši pjevaju...opusti se i mikrofonu prepusti...Fufe wrote: 23 Jul 2020, 15:50 Ti, julija, bramsica i havana... Svi ste super.
A onda sam čuo duminjovo meketanje![]()

S oba halida se slikoSalko wrote: 23 Jul 2020, 17:20Eeeejelena... wrote: 23 Jul 2020, 17:17
Salko opasno ima sluha...![]()
Bravo, brate mili i odličan zbor pjesme.![]()
Četvrta pozicija..

Ma jok, neg sam iskoristio priliku da se revanširam za jedan šukMaksuz svratila wrote: 23 Jul 2020, 17:49...nije ovo Grand, ZMBT niti Nikad nije kasno neko takmičenje, audicija ...ne seri i ne budi slušačka cicija...samo forumaši pjevaju...opusti se i mikrofonu prepusti...Fufe wrote: 23 Jul 2020, 15:50 Ti, julija, bramsica i havana... Svi ste super.
A onda sam čuo duminjovo meketanje![]()
...nemamo ..a što je i okej svi ni sluha...niti je to pod moranje...ma respekt bolan za sve...
![]()
![]()
![]()
![]()

Emotivno i lijepo kao i uvijek...

Ma meni lakse i bolje sa gitarom 10 puta.Osjecam bolje svaki ton..Ne ljava ovo meni.jelena... wrote: 23 Jul 2020, 19:01Emotivno i lijepo kao i uvijek...Duševan čovjek pa to ti je... et.
![]()
Neobično mi slušat te u ovoj varijanti s matricom, ali![]()

Ma i ja uvijek imam taj osjećaj kad pjevam s matricom, al ne zvuči ni blizu loše kao što se čini onom ko pjeva...

Što ne bi smjela...samo opleti po svojim Koreancima, ionako si ti jedina koja na ovom forumu zna pjevat na korejskomBlink♡Once wrote: 23 Jul 2020, 19:22 Fakat sad jel smijemo mi koji ne znamo pjevat postati snimke naseg pjevanja ili da ipak pustimo ove sto znaju pjevati da samo oni objavljuju?![]()

Daj muzičkijeh želja, hajde...neko će već ispunit...Maksuz svratila wrote: 23 Jul 2020, 19:32 ...meni ste popravili dan...balans je odličan...![]()
![]()
...
...ne zanimaju me interne šukačine...zbog čega, ima li smisla...ko ima ili nema sisa...čiji je bolji/gori šuk...kome je sjeban kuk...ko smrdi na luk... ružno je u biti...tematika je u opuštenome, skroz veselome tonu... bljak negativnom bontonu...samo rokajte...![]()
![]()

A sto ne bi smjelo. Nismo ni mi pjevaci. Pjeva nam se i pjevamo. Jer volimo.Blink♡Once wrote: 23 Jul 2020, 19:22 Fakat sad jel smijemo mi koji ne znamo pjevat postati snimke naseg pjevanja ili da ipak pustimo ove sto znaju pjevati da samo oni objavljuju?![]()

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests