Parada ponosa u Sarajevu

Društvene teme iz naše zemlje.

Moderator: Krokodil Behko

Da li ste za održavanje gay pride u Sarajevu?

Da
53
42%
Ne
64
51%
Da ali strah me od posljedica
2
2%
Ne znam
6
5%

Total votes: 125

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times
Status: Offline

Re: Da li ste za održavanje gay pride u Sarajevu?

Post by insomnia »

Image
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Ariel
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Ariel »

Mutevelija wrote: 24 Jul 2020, 21:55 Jest govor mržnje kad ne podržavaš LGBT idiotluke.
Pa jeste kad pises da treba ih sve zaraziti koronom, da smo mi svi nenormalni koji ih podrzavamo...
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1634 times
Been thanked: 3045 times

Post by Mutevelija »

Blink♡Once wrote: 24 Jul 2020, 21:57
Mutevelija wrote: 24 Jul 2020, 21:55 Jest govor mržnje kad ne podržavaš LGBT idiotluke.
Pa jeste kad pises da treba ih sve zaraziti koronom, da smo mi svi nenormalni koji ih podrzavamo...
Pa sami će se zaraziti cim se okupljaju, a pa jest nenormalno i bilo prije 100 godina sta sam netacno rekao, dok psihijatri nisu ubrojali eto kao sad je OK.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
bRoot
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 25 times

Post by bRoot »

Ovi LGBT su glupi ,
to su i oni sami skontali da su dodali na to IQ

čuv'o sam ovo u slučaju da nekad postanem stand up komičar :D. :D.
Take a walk on the wild side,
the animal side...Image
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1634 times
Been thanked: 3045 times

Post by Mutevelija »

Ovo je zanimljivo :hm
Rijetko oko nečega se tri religije ovoliko slažu u bocu .

"Homoseksualci uzrokuju zemljotrese, Alahu se gade"

- Alah se ljuti kada muškarci stupe u seksualne odnose i takav odvratan čin izaziva zemljotres - rekao je u intervjuu Malam Abas Mahmud.

On je dodao da je Alah uništio drevne gradove Sodomu i Gomoru kao odgovor na homoseksualnost. Inače, njegovi komentari prate izveštaje o pojačanom neprijateljstvu među Zongo zajednicama u Kumasi i prestonici Akri prema homoseksualcima.

Lokalne radio stanice prenose da je veliki broj homoseksualaca napustio svoja rodna mesta jer su se iz straha od napada bojali da otkriju svoju seskualnu orijentaciju.

- Da li treba da dozvolimo da se takva sramota nastavi uprkos svetom učenju? Svakako da ne, i veoma smo srećni da oteramo takve budale iz naših Zongo zajednica - rekao je Mahmud, a prenosi "Dejli mejl".

"Njuz Gana" prenosi da je muslimanska omladina u ovim zajednicama formirala posebne radne grupe za borbu protiv onoga što oni nazivaju "uvoz kulture belog čoveka".

Prema izveštajima Internacionalne gej i lezbejske asocijacije homoseksulanost je ilegalna u 36 od 56 afričkih država.

Beniziri: Homoseksualci uzrokuju zemljotrese

Izraelski ministar Shlomo Benizri, član ortodoksne jevrejske partije smatra da su za učestale zemljotrese koji potresaju Srednji istok djelimično odgovorni homoseksualci, izvještava Ananova.
U posljednjih nekoliko mjeseci Izrael kao i susjedni Libanon i Jordan potresaju česti zemljotresi, a u posljednje dvije sedmice desila su se čak dva.

Svećenik ostaje pri svom: Gay brakovi i grijesi krivi za potres

eizmički šokovi bili su 'božanska kazna' za istospolne zajednice koje su uvredljive za obitelj i dostojanstvenost braka, smatra talijanski svećenik. I Vatikan je šokiran tim izjavama...

Talijanski svećenik je za nedavne snažne potrese koji su uzdrmali Italiju i u kojima su poginule stotine ljudi, a tisuće ostale bez krova nad glavom, optužio civilne gay brakove. Giovanni Cavalcoli kazao je da su seizmički šokovi bili 'božanska kazna' za istospolne zajednice koje su 'uvredljive za obitelj' i 'dostojanstvenost braka', piše Daily Mail.

Cavalcoli je ovo izjavio na dan kada je središnju Italiju pogodio potres magnitude 6,6 Richtera, što je bio najjači potres u Italiji u zadnjih 36 godina, ali i treći jači potres koji je pogodio istu regiju u svega dva mjeseca.

Izrael je od 1988. godine priznao nekoliko istospolnih brakova na zgražavanje religijskih predstavnika i desničarskih stranaka.

Nakon što je prije nekoliko dana u izraelskom parlamentu izglasan zakon koji homoseksualnim parovima koji su u braku dozvoljava usvajanje djece, Beniziri je kazao da zemljotrese uzrokuju homoseksualci jer se posljednji desio samo dva dana nakon usvajanja ovog zakona.

"Zašto se dešavaju zemljotresi? Bog kaže da ukoliko budete spajali svoje genitalije sa osobama sa kojima ne biste smjeli, ja ću protresti svijet da vas urazumim i probudim“, objasnio je ministar Shlomo Beniziri.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
MunDzi
Svadjalica
Svadjalica
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1390 times

Post by MunDzi »

Homoseksualci izazivaju zemljotrese. :sok

:ha
Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:
Has thanked: 2272 times
Been thanked: 5437 times

Post by Beni »

MunDzi wrote: 24 Jul 2020, 22:22 Homoseksualci izazivaju zemljotrese. :sok

Ja bih samo rekao "Bože baci ciglu i budi precizan"
Fuck you a friendly note to start the day
Čarobni
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 13 times

Post by Čarobni »

Meni je komedija živa što je raja ubijeđena da iza povorke stoje LGBT osobe. :ha
MunDzi
Svadjalica
Svadjalica
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1390 times

Post by MunDzi »

Beni wrote: 24 Jul 2020, 23:22

Na koga? :oo
Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:
Has thanked: 2272 times
Been thanked: 5437 times

Post by Beni »

MunDzi wrote: 25 Jul 2020, 00:22
Beni wrote: 24 Jul 2020, 23:22

Na koga? :oo
Na ovog iz Maoce
Fuck you a friendly note to start the day
respo
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by respo »

Jebite se ljudi j..... je raj to vam porucuje cika jova zmaj
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
grunf
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by grunf »

insomnia wrote: 24 Jul 2020, 21:48 Sace to oluja sve saprati. Ode lutov narod dje mu je i mjesto
Ti si civilizacijska prijetnja.

I kao takav uzasni kvarez privlacis zene.

Pola zenskih clanova foruma stoji u redu da ti opere sudje. To su ogorcene domacice nesretnog lica koje ne vole da misle, i neprestano mastaju o seksu sa grubim, celavim vodoinstalaterom na kuhinjskom stolu.

Druga polovina - koju ti nazivas zenetine, sazaljeva te zbog nakazne unutrasnjosti.
Glup sam!
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13911 times
Been thanked: 22900 times
Status: Online

Post by Fuddo »

Ova je onaj Asim Kurjak,
Nema ko drugi bit
Dozvolite da se obratimo
Odraz
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 270 times
Been thanked: 266 times

Post by Odraz »

Čarobni wrote: 24 Jul 2020, 13:20 Nikako ne kontam zašto SDA stada pljuju po LGBT povorci, niti zašto LGBT stado pljuje po SDA.
Logicno ... prikriveni lopovi koji se ubise trudeci da se prikazu velikim vjernicima i zastitnicima porodice, kao da nisu lopovi. Ovi drugi opet jedva cekaju takve da se prikazu zastitnicima gej populacije, ustvari koriste priliku da utrpaju nesto para u svoje dzepove. I imamo tu tzv. opoziciju koja je otprilike mjesavina ovih spomenutih, malo su gej, malo su gradjanski, ali i oni su tu da iskoriste glasace koji nisu za prvu opciju, i maknu neku lovu.

... i imamo naivne narodne mase koji se poklase izmedju sebe zbog gore navedenih dokazujuci nesto jedni drugima a ustvari nemaju pojma koliko su izmanipulirani i navedeni da to rade. Tako se raja polarizira, tako se vlada rajom.

Tako ja to vidim ... mozda nisam u pravu ali bitno je imati misljenje ... :hm
Odraz
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Odraz »

Mutevelija wrote: 24 Jul 2020, 21:37
Blink♡Once wrote: 24 Jul 2020, 21:30 Koliko mrznje prema osobama koje ti apsolutno nista nisu uradile
Rade itekako rade, sta mislis sutra dijete ode u skolu i tuše ga npr da kažu djetetu haj se obuci kao žensko jedan čas kao što je normalno sad na Zapadu da oblače tako djecu ili da ne smiješ djete zvati muško ili žensko?
Pa bolje i to nego da se skoluje u Pakistanu, naucili bi ga da treba imati jarana za Milovanje. :valja
Odraz
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Odraz »

Da budem jasniji, apsolutno sam protiv politizacije parade i prava homoseksualaca od strane LGBT organizacije. Treba ih se ograniciti na nesto sto je realno, i odmaknuti od skola i vrtica. Da mojem djetetu neko u tim godinama usadjuje u glavu da je moderno biti gej i normalno da ima istospolnu simpatiju poslao bih ga na duze lezanje na traumatologiji. :kafa
dadojović
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 372 times
Been thanked: 310 times

Post by dadojović »

Čuj?
Zar ih ne izaziva Remzudin?
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
dadojović
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 372 times
Been thanked: 310 times

Post by dadojović »

Odraz wrote: 25 Jul 2020, 04:10 Da budem jasniji, apsolutno sam protiv politizacije parade i prava homoseksualaca od strane LGBT organizacije. Treba ih se ograniciti na nesto sto je realno, i odmaknuti od skola i vrtica. Da mojem djetetu neko u tim godinama usadjuje u glavu da je moderno biti gej i normalno da ima istospolnu simpatiju poslao bih ga na duze lezanje na traumatologiji. :kafa
Ako nastaviš širiti govor mržnje biti ćeš banovan.
Mislim najviše na post koji ti je obrisan.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
Umihana
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Umihana »

Nisam...
Iskreno, ne vidim svrhu?! Nisam primjetila da su pripadnici lgbt populacije kod nas ugroženi ili diskriminirani, barem ne više nego mi ostali :oo
I da, smatram da u demokratskom društvu bi se trebala poštovati volja većine, a većina je protiv parade, pogotovo u ovoj situaciji s koronom, meni to dođe kao provokacija...
Pa će onda pričati da se proširila zbog bajrama :grana

Inače, nervira me što se svako negodovanje kod ovakvih tema zna tumačiti kao govor mržnje (ne mislim na forum i temu, to nisam upratila, nego inače).
Ja imam pravo na svoje mišljenje, imam pravo da ne podržavam promociju takvih vrijednosti, da mi smeta uvođenje i prihvatanje takvih shvatanja u škole i školske udžbenike, imam pravo da mi se ne sviđa... (Mnogima se ni ja ne sviđam, i to je njihovo pravo, ne paradiram zbog toga...)
S druge strane, to kako neko živi, i šta radi, nije moj problem, ni okrenuti se neću na istospolne parove, na poslu mi je bitno da kolega odradi svoj dio zadatka, neovisno o njegovoj seksualnoj orjentaciji...

Interesantan video
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesretan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom, a zemlja obnavlja proljećem...
Nice try
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 22 times

Post by Nice try »

Mutevelija wrote: 24 Jul 2020, 19:36
Nice try wrote: 24 Jul 2020, 17:42

A inače, ova forumska anketa će se uzeti u razmatranje prilikom odluke o održavanju parade :oo
PA da znam ko je među nama i ko je naš i ko njihov :kafa
Joj što ćeš dobit' degenek :kafa
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."

Balada o Bohoreti
Post Reply

Return to “BiH”