uzgred nema neovlastenog snimanja na javnom mjestuHurija wrote: 25 Jul 2020, 09:52 Ako ,zovne se brat i supruga mu u stranu i kaze se šta je po srijedi a ne da čaršija raspreda o tome ,uzgred neovlašteno snimanje je Krivično dijelo![]()
Ostavila tradicionalnog muža zbog boljeg seksa pa se pokajala
Moderator: spacebound
Re: Ostavila tradicionalnog muža zbog boljeg seksa pa se pokajala
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9824 times
- Been thanked: 16564 times
- Status: Online
Cuj krivo, bolesno je vlastitu snahu snimat za vrijeme seksa pa to jos objavit. I uostalom sad ce njome ispirati usta najvise gori od nje koji nisu imali tu "srecu" da budu tako uhvaceni. E ti jedva docekaju takve dogadjaje da pljunu, glume svece i svetice i upiru prstom. Moralisanje level beskonacno 
A to da se ne treba mijesat u tudje bracne probleme, pogotovo na tako gnusan nacin da ne spominjem.

A to da se ne treba mijesat u tudje bracne probleme, pogotovo na tako gnusan nacin da ne spominjem.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- jelena...
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Haj i to što je snimio....da je pokazao bratu ne bi li mu otvorio oči...pa hajde de i nekako da svariš i kažeš OK, dobra namjera...
al kreten postavio na fb kako žena njegovom rođenom bratu nabija rogove... i još poveo jarana na snimanje...
I kakva ba reputacija....kome je do reputacije u situaciji kad te žena prevari i kad skontaš da ti s bratom nešto ozbiljno nije u redu.
Stvarno svašta.
Nadam se da je ovo neka žešća izmišljotina i da se Almir samo šali na njemu svojstven način.

al kreten postavio na fb kako žena njegovom rođenom bratu nabija rogove... i još poveo jarana na snimanje...
I kakva ba reputacija....kome je do reputacije u situaciji kad te žena prevari i kad skontaš da ti s bratom nešto ozbiljno nije u redu.
Stvarno svašta.
Nadam se da je ovo neka žešća izmišljotina i da se Almir samo šali na njemu svojstven način.
- Grom
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Možda je čovjekova želja bila da se to objavi, i možda je zamolio brata da je uprati jer ima sumnju da vara, ne znam cijelu pozadinu priče.
I vi pljujete a ne znate sve.
I vi pljujete a ne znate sve.
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Ko ti je to rekao Respo ,prouci KZ F BIH ,imas član i Uhođenje
Ostalo je cutanje.
pa niko ne kaze da je ok sto je javno objavio
govorimo o samom slucaju bar ja licno o tome pisem
i bezveze mi je ova prica sta se ima mjesati u tudji brak tj bracne probleme ali nije izgleda problem kad to uradi komsija al je problem kad to uradi brat
govorimo o samom slucaju bar ja licno o tome pisem
i bezveze mi je ova prica sta se ima mjesati u tudji brak tj bracne probleme ali nije izgleda problem kad to uradi komsija al je problem kad to uradi brat
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9824 times
- Been thanked: 16564 times
Pa konkretno slucaj u mojoj jako bliskoj familiji, brat sestri rekao da je muz vara, muzu je oprostila, s bratom godinama nije pricala. E zato se ne treba mijesat.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
pa prouci
na javnom mjestu je dozvoljeno snimati sve osim ako to drugacije nije odredjeno al to onda vise nije javni prostor
uhodjenje je potpuno druga stvar i nema nikakve veze sa snimanjem
to sto ti govoris je konkretan slucaj sto bi se i moglo ganjati kao uhodjenje a ja govorim generalno o snimanju
jedino audio snimanje ne smijes a da osoba koju snimas ne zna osim ako nije upuceno tebi licno
ma ja sam potpuno za to da se ne treba nikako mijesati al onda zasto osudjujete djevera i zasto se mijesati u njihove stvari jer su ipak rodbinaspacebound wrote: 25 Jul 2020, 10:03 Pa konkretno slucaj u mojoj jako bliskoj familiji, brat sestri rekao da je muz vara, muzu je oprostila, s bratom godinama nije pricala. E zato se ne treba mijesat.
- jelena...
- Aktivni forumaš
Dobri braco the kamerman, žrtvuje svoju reputaciju normalnog čovjeka.
Ako nije oženjen, ovo mu je velkački plus.
U svakom slučaju samo se nadam da ovo dvoje nemaju djece.
Ne pitam imaju li, samo kažem.
Kraj priče što se mene tiče.
Ako nije oženjen, ovo mu je velkački plus.
U svakom slučaju samo se nadam da ovo dvoje nemaju djece.
Ne pitam imaju li, samo kažem.
Kraj priče što se mene tiče.
- Hurija
- Pandora
Pa jeli žena znala isto Respo ili njen partner
,slučaj je konkretno više za podnošenja sudske tužbe,znaš li u kojim je slučajevima dozvoljeno audio i vizualno snimanje i ko ga konkretno odobrava
Ostalo je cutanje.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14407 times
- Been thanked: 9963 times
Back to the topic:
Nije joj bilo dobro sa bivsim, nasla drugog , i sta?
Sad joj ne valja ni novi, i?
Bivsi bi ponovo bio s njim, aha?
Dobro joj je rekla ta savjetnica, neka sjede, napise pro i kontra, a prvo skonta sta ona hoce.
Sretno!
Nije joj bilo dobro sa bivsim, nasla drugog , i sta?
Sad joj ne valja ni novi, i?
Bivsi bi ponovo bio s njim, aha?
Dobro joj je rekla ta savjetnica, neka sjede, napise pro i kontra, a prvo skonta sta ona hoce.
Sretno!
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

ako sam dobro pohvatao sex se desio u autuHurija wrote: 25 Jul 2020, 10:08 Pa jeli žena znala isto Respo ili njen partner,slučaj je konkretno više za podnošenja sudske tužbe,znaš li u kojim je slučajevima dozvoljeno audio i vizualno snimanje i ko ga konkretno odobrava
vjerovatno parking neki sto je javno mjesto i tu ne mora niko znati za video snimak jer smo mogli i mi forumasi naici na njih i poceti snimati kao sto snimis vjevericu i sl i ja ne govorim o konkretnom slucaju ove zene sto vara nego generalno a to je da snimanje na javnom mjestu nije kaznjivo
vizuelno ne audio a i za audio sam objasnio da nije kaznjivo kad je upuceno tebi licno
znas li ti zasto se odobrava vizuelno i audio snimanje u tim slucajevima?
- Hurija
- Pandora

Ostalo je cutanje.
vidis istrazne radnje u cilju pribavljanja dokaza da se kazni jel itdHurija wrote: 25 Jul 2020, 10:22Znam ali nije ovdje za raspravu kratko ću za posebne Isražne radnje i znam proceduru ,ovdje se radi više o neprihvatljivim moralnim načelima Respo, koje sebi nebih nikada dozvolila ,konkretno da li bi ti
ono laicki da se uhvati u neobranom grozdju
a to podrazumijeva da se snima i prisluskuje gdje god je moguce
ne zanima me neprihvatljivo moralno nacelo jer ne govorim o ovom slucaju kad govorim o snimanju
jer da je tako kao sto ti tvrdis nikad ne bi imali slike ili snimke npr politicara kako sjede u basti kafica i dogovaraju nesto ili pricaju svejedno je a vidis nikad skoro nema audio snimka u tim slucajevima osim ako nije i snimatelj ukljucen u taj razgovor pa i cujes
ako govorimo konkretno o ovoj snahi i djeveru licno boli me briga sta rade jer kao sto i almir kaze ne znamo detalje pa da znamo je li on snimao jer mu je brat rekao jer mu se svidja snaha jer hoce da je ucjenjuje pa vidio da joj je svejedno ili neki deseti razlog
konkretno da li bih ja sta?
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14407 times
- Been thanked: 9963 times
Naravno da niko ne zna cijelu pricu. Ali zamisli da i brat dok je na terenu krese neku?almir90 wrote: 25 Jul 2020, 10:16 Ja opet ponavljam, niko ne zna svu priču.
Šta ako je brat znao i odobrio ovo sve?
Znamo li toliko?
I da mene neko nakaci na internet bez moje saglasnosti, zavrsio bi na sudu.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

i izgubila slucaj ako je na javnom mjestuJulia-Klara wrote: 25 Jul 2020, 10:32Naravno da niko ne zna cijelu pricu. Ali zamisli da i brat dok je na terenu krese neku?almir90 wrote: 25 Jul 2020, 10:16 Ja opet ponavljam, niko ne zna svu priču.
Znamo li toliko?
ps. evo da pokusam dati primjer
skupimo se mi forumasi na kafi i neko od nas snima i snimi tebe jer sjedis tu jel
i stavi na internet bez tvog znanja i tvoje saglasnosti
mislis da ne smije staviti?
Last edited by respo on 25 Jul 2020, 10:35, edited 1 time in total.
- jelena...
- Aktivni forumaš
Aaa...ako je moj, prvo bi' mu ja sudila pa onda moremo zajedno na sud....i u dobru i u zlu, jel...
- Grom
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Džaba tu sud.Julia-Klara wrote: 25 Jul 2020, 10:32Naravno da niko ne zna cijelu pricu. Ali zamisli da i brat dok je na terenu krese neku?almir90 wrote: 25 Jul 2020, 10:16 Ja opet ponavljam, niko ne zna svu priču.
Znamo li toliko?