ja tebi napisah da nema smisla "otkrivanje" podataka o tebi kao sto je boja koze visina i sl ako te u minuti vidi 100 ljudi dok sjedis na kafiJulia-Klara wrote: 25 Jul 2020, 10:59 napisah dug post objasnjavajuci neke termine , i skontah da nema svrhe
opet ce drvo u parku biti opravdanje
![]()
Ostavila tradicionalnog muža zbog boljeg seksa pa se pokajala
Moderator: spacebound
Re: Ostavila tradicionalnog muža zbog boljeg seksa pa se pokajala
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
na javnom mjestu isto jer si izlozen tudjim pogledima
isto kao sto ni drvo ne smijes slikati u tudjem stanu
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2760 times
- Been thanked: 22810 times
- Status: Offline
Ako je mjerilo vrijednosti neke osobe to da li se seksala sa nekim u godinama kad je sasvim normalno da se seksa ali nije normalno da to kreten snimi i objavi...Onda j... ga,ovi prostori su stvarno bolesni.Imam dvije cerke i naravno necu podrzati nenormalne odnose i ponasanje ali ako nadju momka,paze se i sve kako treba da bude...Ja cu im dati kljuc i stan u kojem ce se seksati.Bez ikakvih problema.almir90 wrote: 25 Jul 2020, 10:44Šta misliš da li će tako nešto joj uticati u budućnostinkada htjedne ozbiljnu vezu, pod uslovom da dođe u tu fazu?respo wrote: 25 Jul 2020, 10:38
ti vec ides na onaj ljudski sud sta ce raja poslije snimka reci i sl
u studentskim domovima nedjarici bila djevojka koju su snimili tokom sexa i kasnije sasvim normalno hodala po studenstkom domu kao da se nista nije desilo a vjerovatno je snimak vidio citav dom

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Gledaj spacebonund,danas se vraća i djevičanstvospacebound wrote: 25 Jul 2020, 10:53 Ako si ti zatucan i najvecom vrlinom smatras nevinost ne znaci da je svako.
Ono, samo djevicu ozenis i zagarantovana ti je velika sreca i divan, dug zivot![]()
Ostalo je cutanje.
da ja ubacio tu pricu i havana komentarisao ovu iz moje price a ova prica o zeni koja vara je sasvim nesto drugo
i evo da ti ja odgovorim da li bi mi bilo svejedno da mi se zena seksa sa drugim
kao prvo vjerovatno ne bih dosao u tu situaciju jer bih sa zenom razgovarao i prije i tokom braka sta od nas ko zeli i sl sto u ovom slucaju vjerovatno nije bilo pa je ono sta joj fali trazila kod drugog
kad bi mi se to i desilo ako bi rijesili to i pomirili se to bi ostalo iza nas i zivjeli bi kao i do tada a ako ne bi rijesili bio bi razvod braka pa neka se seksa sa kim hoce poslije toga
- HAVANA
- Forumaš godine
Kako ce mi bolan bit svejedno zivot proveo sa njom? 25 godina sam u braku,nit sam je kad prevario,nit je ona mene.Nit smo bili nevini ,nit koji qrac.I da mi se desi,da iz nekog razloga,nezadovoljstva ili ne znam cega napravi to zavrsili bi ljudski.Pa pola zivota sam proveo sa njom,djecu mi rodila,masu lijepih trenutaka prozivio...Necu je sigurno snimiti kamerom i objavljivati po fejsu,qrcu,palcu...Dovidjenja i prijatno,idi ako gdje ima bolje.Sve se preboli...almir90 wrote: 25 Jul 2020, 10:57Bi li tebi bilo tako svejedno da tvoja žena se seksa sa drugim muškarcima?HAVANA wrote: 25 Jul 2020, 10:41
Cuj sudovi naki i misljenja okoline.Pa nije covjeka ubila jbt.To sto kreteni snime i objave to je drugo.Sta ,jebala se,nije pobila po doma.I mame su nam se jebale.Inace, zene se jebu...![]()
![]()
- Grom
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Kakvi tipovi snimaju i objavljuju te sa kojima spavaju?HAVANA wrote: 25 Jul 2020, 11:05Ako je mjerilo vrijednosti neke osobe to da li se seksala sa nekim u godinama kad je sasvim normalno da se seksa ali nije normalno da to kreten snimi i objavi...Onda j... ga,ovi prostori su stvarno bolesni.Imam dvije cerke i naravno necu podrzati nenormalne odnose i ponasanje ali ako nadju momka,paze se i sve kako treba da bude...Ja cu im dati kljuc i stan u kojem ce se seksati.Bez ikakvih problema.almir90 wrote: 25 Jul 2020, 10:44
Šta misliš da li će tako nešto joj uticati u budućnostinkada htjedne ozbiljnu vezu, pod uslovom da dođe u tu fazu?Da hoce bogdo nac vrijednog toga...Previse smo mi optereceni mnogim stvarima a realno qrcu ne valjamo i veze s mozgom i zivotom nemamo.Sta ba koga briga sta ko radi,j... se,ne j...,zeni se,ne zeni,umotaj se,razmotaj,tetoviraj se il pjevaj u operi...Ko sam ja da mu sudim? Eki okolina,okolina bolesna,drustvo i sistem poremeceni...Ko im jebe mater i njima i njihovom misljenju.
Evo ja sam u maloj sredini, i za svaku koji je isplivao snimak ili slike su uvijek bili onako oni lošiji, zajebani momci - iskreno poslije takvog ja je ne bih. Ali ovo o meni znamo.
Ono o čemu ti pišeš je zdrav odnos između dvoje, to je druga tema. Gdje sam ja pisao da imam nešto protiv toga? Nisam nigdje, niti ću.
kad pomenu cerkeHAVANA wrote: 25 Jul 2020, 11:05Ako je mjerilo vrijednosti neke osobe to da li se seksala sa nekim u godinama kad je sasvim normalno da se seksa ali nije normalno da to kreten snimi i objavi...Onda j... ga,ovi prostori su stvarno bolesni.Imam dvije cerke i naravno necu podrzati nenormalne odnose i ponasanje ali ako nadju momka,paze se i sve kako treba da bude...Ja cu im dati kljuc i stan u kojem ce se seksati.Bez ikakvih problema.almir90 wrote: 25 Jul 2020, 10:44
Šta misliš da li će tako nešto joj uticati u budućnostinkada htjedne ozbiljnu vezu, pod uslovom da dođe u tu fazu?Da hoce bogdo nac vrijednog toga...Previse smo mi optereceni mnogim stvarima a realno qrcu ne valjamo i veze s mozgom i zivotom nemamo.Sta ba koga briga sta ko radi,j... se,ne j...,zeni se,ne zeni,umotaj se,razmotaj,tetoviraj se il pjevaj u operi...Ko sam ja da mu sudim? Eki okolina,okolina bolesna,drustvo i sistem poremeceni...Ko im jebe mater i njima i njihovom misljenju.
meni je fascinantno to
kao ko si ti da moju cerku j.... a sutra kad je ozenis jedva cekaju unucad od tebe i od nje
Znas li ti gdje se nalazis?HAVANA wrote: 25 Jul 2020, 10:53 .I prije je bilo ne znam sjeca li se ko pase,dobra a vazda fol kurava a pasu jebo brega i rahmetli armin iz dedana sto ja znam....On jebe ramizu iz svrakinog...
Forumsko odjeljenje za kriptologiju radi na znacenju ovoga.
Glup sam!
- HAVANA
- Forumaš godine
Oni sto im je svaka za degeneka.Treba mu mamu zguzit pa objavit na njegovom profilu.Kreteni,cuj kakvi.almir90 wrote: 25 Jul 2020, 11:12Kakvi tipovi snimaju i objavljuju te sa kojima spavaju?HAVANA wrote: 25 Jul 2020, 11:05
Ako je mjerilo vrijednosti neke osobe to da li se seksala sa nekim u godinama kad je sasvim normalno da se seksa ali nije normalno da to kreten snimi i objavi...Onda j... ga,ovi prostori su stvarno bolesni.Imam dvije cerke i naravno necu podrzati nenormalne odnose i ponasanje ali ako nadju momka,paze se i sve kako treba da bude...Ja cu im dati kljuc i stan u kojem ce se seksati.Bez ikakvih problema.Da hoce bogdo nac vrijednog toga...Previse smo mi optereceni mnogim stvarima a realno qrcu ne valjamo i veze s mozgom i zivotom nemamo.Sta ba koga briga sta ko radi,j... se,ne j...,zeni se,ne zeni,umotaj se,razmotaj,tetoviraj se il pjevaj u operi...Ko sam ja da mu sudim? Eki okolina,okolina bolesna,drustvo i sistem poremeceni...Ko im jebe mater i njima i njihovom misljenju.
Evo ja sam u maloj sredini, i za svaku koji je isplivao snimak ili slike su uvijek bili onako oni lošiji, zajebani momci - iskreno poslije takvog ja je ne bih. Ali ovo o meni znamo.
Ono o čemu ti pišeš je zdrav odnos između dvoje, to je druga tema. Gdje sam ja pisao da imam nešto protiv toga? Nisam nigdje, niti ću.
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Cuj on bi pricao sa zenom prije braka pa ne bi do toga doslo 
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
pa ok tvoj izbor je zelis li takvu ili ne i to ti niko ne moze zabranitialmir90 wrote: 25 Jul 2020, 11:12Kakvi tipovi snimaju i objavljuju te sa kojima spavaju?HAVANA wrote: 25 Jul 2020, 11:05
Ako je mjerilo vrijednosti neke osobe to da li se seksala sa nekim u godinama kad je sasvim normalno da se seksa ali nije normalno da to kreten snimi i objavi...Onda j... ga,ovi prostori su stvarno bolesni.Imam dvije cerke i naravno necu podrzati nenormalne odnose i ponasanje ali ako nadju momka,paze se i sve kako treba da bude...Ja cu im dati kljuc i stan u kojem ce se seksati.Bez ikakvih problema.Da hoce bogdo nac vrijednog toga...Previse smo mi optereceni mnogim stvarima a realno qrcu ne valjamo i veze s mozgom i zivotom nemamo.Sta ba koga briga sta ko radi,j... se,ne j...,zeni se,ne zeni,umotaj se,razmotaj,tetoviraj se il pjevaj u operi...Ko sam ja da mu sudim? Eki okolina,okolina bolesna,drustvo i sistem poremeceni...Ko im jebe mater i njima i njihovom misljenju.
al ti nemas pravo o njoj govoriti ovakva je onakva je jer je to bio njen izbor bilo da bude s tim losijim ili samo snimanje
ako je to bilo nasilno zna se ko to rjesava
evo ja dodjem u tvoj grad i svidi mi se neka od tih sto je imala snimak
meni ako ona odgovara i psihicki i fizicki nema tog covjeka ili snimka koji bi me rastavio od nje
ja bih imao pravo traziti to da nije snimana da nije imala sex i sl od djevojke jedino ako sam i ja isti takav djevac itd
- HAVANA
- Forumaš godine
Mi se sam jebavali i zajebavali.Nismo nista pricali.

- Grom
- Inventar foruma
- Mood:
Ja sam samo iskren i kažem da ne želim cure koje su bile sa takvim i svaki put se tu nešto priča preokrene i gleda se kako na mene da se pljune.HAVANA wrote: 25 Jul 2020, 11:14
Oni sto im je svaka za degeneka.Treba mu mamu zguzit pa objavit na njegovom profilu.Kreteni,cuj kakvi.
- HAVANA
- Forumaš godine
Jbt kod nas i seks nauka citava i kolo price... 

- Grom
- Inventar foruma
- Mood:
Naravno da imam pravo govoriti, vidiš da upražnjavam to svoje pravo.respo wrote: 25 Jul 2020, 11:17pa ok tvoj izbor je zelis li takvu ili ne i to ti niko ne moze zabranitialmir90 wrote: 25 Jul 2020, 11:12
Kakvi tipovi snimaju i objavljuju te sa kojima spavaju?
al ti nemas pravo o njoj govoriti ovakva je onakva je jer je to bio njen izbor bilo da bude s tim losijim ili samo snimanje
ako je to bilo nasilno zna se ko to rjesava
evo ja dodjem u tvoj grad i svidi mi se neka od tih sto je imala snimak
meni ako ona odgovara i psihicki i fizicki nema tog covjeka ili snimka koji bi me rastavio od nje
ja bih imao pravo traziti to da nije snimana da nije imala sex i sl od djevojke jedino ako sam i ja isti takav djevac itd
sta je miteran?
ti se udo na foru i mislio to je to nema vise nista da se radi oko braka?
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ako ti je tako lakse 
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- HAVANA
- Forumaš godine
Pa to je tvoje pravo.Ti tako zelis i niko ne treba da te osudjuje zbog toga.almir90 wrote: 25 Jul 2020, 11:19Ja sam samo iskren i kažem da ne želim cure koje su bile sa takvim i svaki put se tu nešto priča preokrene i gleda se kako na mene da se pljune.HAVANA wrote: 25 Jul 2020, 11:14
Oni sto im je svaka za degeneka.Treba mu mamu zguzit pa objavit na njegovom profilu.Kreteni,cuj kakvi.

- HAVANA
- Forumaš godine
Odo sta robe kupit jebo vas seks.