Nora Ibsenova wrote: 25 Jul 2020, 12:08
Venera wrote: 25 Jul 2020, 12:06
parking je uvijek losa lokacija, cak i da su bili bracni par ili u vezi , treba pronaci bolje opcije
lokacija jebuckanja nije indikator postenja , odnosno, kakvog posetnja, kome , cemu
A što skrećeš sa onog glavnog - UDATA ŽENA.
Ja bih da kazem nesto
Prvo: Da se razumijemo, ja sam za vjernost partneru, i ne znam kako bih se ponasala da me neko prevari ili vara dugorocnije. Sigurno mi ne bi bilo jednostavno, vjerovatno ne bih ostala u takvoj vezi, ali sve je to teorija.
Drugo: UDANA zena je jasna odrednica, i od takve SE OCEKUJE da bude vjerna, postena, sta god to znacilo. Svako od nas ima neko svoje vidjenje tako da ne bih raspravljala o tome. MEDJUTIM, u ovom slucaju (koji nije tema, jel) , mi mozemo samo nagadjati i na osnovu onoga sto nam je receno donositi zakljucke. A oni mogu biti pogresni, netacni (i prica i razlozi). Samo doticna gospodja zna razloge zasto je to uradila, njena odluka, na kraju krajeva. Ali, snimanje bez odobrenja, bilo koga je toliko pokvareno da nije normalno. Ja ne mogu vjerovati da iko postoji ko podrzava ovakvo ponasanje, jer radi se o TUDJIJ ZENI, TUDJEM BRAKU, TUDJEM LJUBAVNIKU, TUDJIM RAZLOZIMA, i onda se pojavi posmatrac sa strane koji uzima PRAVDU U SVOJE RUKE. Koliko daleko ljudi idu, koliko si uzimaju za pravu upravljati tudjim zivotima to jednostavno postaje strasne.
No, sve je to produkt drustva u kojem zivimo, gdje je Reality show najveca zabava narodnih masa! Gdje je seks radnom individua ispred kamera sasvim normalna pojava. Ono sto u biti nije za javnost smatra se normalnim, cak se i servira u prime time-u
@Nora, izvini sto sve napisah nadovezujuci se na tvoj tekst, ne prozivam te ni za sta, smao mi je ovaj "mogul" lego na pravo mjesto