Interesantan je i zastupnik koji drzi govorUmihana wrote: 25 Jul 2020, 06:40 Nisam...
Iskreno, ne vidim svrhu?! Nisam primjetila da su pripadnici lgbt populacije kod nas ugroženi ili diskriminirani, barem ne više nego mi ostali![]()
I da, smatram da u demokratskom društvu bi se trebala poštovati volja većine, a većina je protiv parade, pogotovo u ovoj situaciji s koronom, meni to dođe kao provokacija...
Pa će onda pričati da se proširila zbog bajrama![]()
Inače, nervira me što se svako negodovanje kod ovakvih tema zna tumačiti kao govor mržnje (ne mislim na forum i temu, to nisam upratila, nego inače).
Ja imam pravo na svoje mišljenje, imam pravo da ne podržavam promociju takvih vrijednosti, da mi smeta uvođenje i prihvatanje takvih shvatanja u škole i školske udžbenike, imam pravo da mi se ne sviđa... (Mnogima se ni ja ne sviđam, i to je njihovo pravo, ne paradiram zbog toga...)
S druge strane, to kako neko živi, i šta radi, nije moj problem, ni okrenuti se neću na istospolne parove, na poslu mi je bitno da kolega odradi svoj dio zadatka, neovisno o njegovoj seksualnoj orjentaciji...
Interesantan video
Koliko gay osoba znas i ako znas koliko puta si pricala s njima o tim stvarima?