Nego, dje snimak
Moderator: spacebound
ODREDNICA, ispravih u svom postu, da ne bude zabuneFufe wrote: 25 Jul 2020, 12:37Vala, upoznah par udatih hurija i uopšte ne očekujem da budu vjerne.Julia-Klara wrote: 25 Jul 2020, 12:17
Drugo: UDANA zena je jasna odernica, i od takve SE OCEKUJE da bude vjerna
Ono, čak se nadam i molim da budu nevjerne![]()
nitko ne voli biti prevaren, ai bi mnogi probali sa strane , znaci, ljudi su sebicni , samo nam je to tesko priznati , ipak, nismo bas tako uzvisena stvorenja jer smo robovi vlastite seksulanostiOdraz wrote: 25 Jul 2020, 12:45Ma zafrkavam se, nije mi na kraj pameti. Ne volim ni muske ni zenske preljubnike. Ako si shvatio - shvatila nakon nekog vremena da ti partner nije ono sto si mislio i ocekivao, pa najbezbolnije rjesenje je razici se pa neka svako trazi svoju srecu. Ne zelim ni sebi niti toj drugoj osobi partnera koji ce me - ili nju varati, praviti ljubomornim. Zivot udvoje bi trebao biti vise od toga.Lavlje_srce wrote: 25 Jul 2020, 12:33
Mogu te napomenuti, ali ne znam sto ce ti to? Samo ce ti slomiti srce bezveze.
Ona je serijski monogamna, tako da i nije bas za ovu temu. Slicna je vecini muskaraca jer ne razbija glavu s vama, kao sto ni vi ne razbijate glavu s nama.
Ne brini, nisi na spisku.
Vala, prvobitni upis mi se plaho svidioJulia-Klara wrote: 25 Jul 2020, 12:48ODREDNICA, ispravih u svom postu, da ne bude zabuneFufe wrote: 25 Jul 2020, 12:37
Vala, upoznah par udatih hurija i uopšte ne očekujem da budu vjerne.
nije "oDERnica"
![]()
Standardica, reklo bi se
Da joj nije čojek nedaj bože zakazao ,STA mislis Insomnia ,nemoguće je jelde
Ja sve ne smijem da pitam.Julia-Klara wrote: 25 Jul 2020, 12:48ODREDNICA, ispravih u svom postu, da ne bude zabuneFufe wrote: 25 Jul 2020, 12:37
Vala, upoznah par udatih hurija i uopšte ne očekujem da budu vjerne.
nije "oDERnica"
![]()
Mogla bi se bez problema vidjeti u ulozi snimanja i uzimanja pravde u svoje ruke.Julia-Klara wrote: 25 Jul 2020, 12:17 Ali, snimanje bez odobrenja, bilo koga je toliko pokvareno da nije normalno. Ja ne mogu vjerovati da iko postoji ko podrzava ovakvo ponasanje, jer radi se o TUDJIJ ZENI, TUDJEM BRAKU, TUDJEM LJUBAVNIKU, TUDJIM RAZLOZIMA, i onda se pojavi posmatrac sa strane koji uzima PRAVDU U SVOJE RUKE. Koliko daleko ljudi idu, koliko si uzimaju za pravu upravljati tudjim zivotima to jednostavno postaje strasne.
ja ne branim, bilo bi to licmjerno, jer sma bila u vezi sa ozenjenim , a ne garantujem ni sebi da ne bih prevarila, sto nam zivot donosi
Tako'e Venerice, ne treba biti licemjerVenera wrote: 25 Jul 2020, 12:57ja ne branim, bilo bi to licmjerno, jer sma bila u vezi sa ozenjenim , a ne garantujem ni sebi da ne bih prevarila, sto nam zivot donosi![]()
licmjerneo je sto mnogo osoba , a bome i forumskih dusa, glumi morlanost, postenje, a jebuckaju sa strane![]()
kae ja sam zajeban al sam se udo u francusku
Pa slazem seMunDzi wrote: 25 Jul 2020, 12:57Mogla bi se bez problema vidjeti u ulozi snimanja i uzimanja pravde u svoje ruke.Julia-Klara wrote: 25 Jul 2020, 12:17 Ali, snimanje bez odobrenja, bilo koga je toliko pokvareno da nije normalno. Ja ne mogu vjerovati da iko postoji ko podrzava ovakvo ponasanje, jer radi se o TUDJIJ ZENI, TUDJEM BRAKU, TUDJEM LJUBAVNIKU, TUDJIM RAZLOZIMA, i onda se pojavi posmatrac sa strane koji uzima PRAVDU U SVOJE RUKE. Koliko daleko ljudi idu, koliko si uzimaju za pravu upravljati tudjim zivotima to jednostavno postaje strasne.
Hipoteticki, da mi sestra ima sranje od braka i da npr ima krmka za muza koji je cini nesretnom svaki dan, npr svalercinu tezu ali i manipulatora koji joj ispire mozak svaki put kad hoce da ga ostavi i zapocne normalan zivot, pa da ona bude u takvom stanju da ima makar taj 1% sumnje da nije istina da se svalera.......
Bez ikakve griznje savjesti bi ga snimila u aktu svalerancije.
Ne bi javno objavila na FB, ali bi njoj pred nos stavila pa bi je pitala eh sad mila moja, kome vjerujes vise - njemu kabadahiji ili svojim ocima.
I bolio bi me djon ako bi me neko forumsko pucanstvo osudjivalo.
Jbo snimak, daj profil od snahe
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests