neces meni nego u kaficu da platis sto popijes

Moderators: spacebound, Duminjo
neces meni nego u kaficu da platis sto popijes
Ti reci meni je seks najpreci pa onda balkon.
snasla
Hvala na preporucenoj terapiji ali trenutno nisam u situaciji da je mogu primjenjivati.Krokodil Behko wrote: 29 Mar 2015, 09:58
Za mnoge od nas zvuk jutarnjeg alarma je najneprijatniji od svih ostalih, no, umjesto odgađanja alarma i povratka na spavanje, dan započnite odmah i to seksom.
Ljudi koji započinju dan sa seksom su zdraviji i sretniji od onih koji se jednostavno odluče za šolju čaja, kafe i doručak, a nakon toga odu na posao.
Jutarnji seks dovodi do lučenja hemikalije oksitocina, koji izaziva dobro raspoloženje i intimno povezuje parove.
Osim činjenice da redovan jutarnji seks "puni baterije" za radni dan, on pomaže u jačanju imuniteta.
Vjerovali ili ne, seks vas štiti od preklade i gripe, poboljšava zdravlje kose, kože i noktiju.
Jutarnji seks barem tri puta sedmično uveliko smanjuje rizik od infarkta i moždanog udara.
ufffffDuminjo wrote: 25 Jul 2020, 13:51 Jedva se dignem i na poso.. Jos ranije ustajati zbog par minuta žongliranja.. Biži
imas problem sdizanjem ocitoDuminjo wrote: 25 Jul 2020, 13:51 Jedva se dignem i na poso.. Jos ranije ustajati zbog par minuta žongliranja.. Biži
To i jest najbolje, zna zena, znaMirelam wrote: 25 Jul 2020, 13:58 Samo kad jos spava uspijem je prevariti, poslije kad se razbudi mrka kapa.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests